Черни точки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Черни точки
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3991 пъти
Здравейте. На 16 години съм, момиче. Имам сериозен проблем с черните точки. Кожата на лицето ми не е от мазните. Нормална е. Пъпки ми излизат рядко, попринцип около цикъла и то съвсем мънички, стоят по два дни и се махат.

Наскоро започна да ми се бели нослето и започнах да се мажа с някакъв крем на НИвеа - СОФТ... живея във франция и не знам дали го има в българия. Хубаво е кремчето не си личи, че ми се бели носа, но от него ми зибиват още повече черни точки. И то не мъненки, а огромни. Лесно се стискат, обче ставят ранички понеже аз ги стискам непрекъснато.
Майка ми казва да не ги пипам но няма как... като нещо краставо съм с тях и не е хубава гледката, и не мога да бъдя уверена в себе си, когато говоря с някой лице е лице, все се крия и т.н.

Та сега въпросът ми е как да ги махам. Някакъв начин, който няма да навреди на кожата ми. И какво да правя с крема... мия си лицето с хладка вода с едно лосионче пак на нивеа и е хубаво от синята серия е. (разбрах тези дни, че тя била за мазна кожа... така ли е ? )

Ако не ги махам - стават много. Ако спра крема - носа се бели и е грозно и боли и щипе. Ако спра лосиончето - кожата ми става още по-мазна и повече пъпки. Какво да ги правя тези черни точки... и лентички не вършат работа... кажете нещо, което в къщи мога да направя и няма да навредиии... Благодаря предварително!!!! :))

В.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: aa749a933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Отиди на козметик! Това си е цяла наука... хората са учили.. дай им възможност да се изявят!
По- добре съвет от професионалист, отколкото бабини девитини!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 26d89313a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здравей! :)
Когато майка ми е била тинейджър е имала много проблемна кожа.
Наскоро се появиха черни точки около носа ми. Тя ме посъветва, когато се изкъпя да ги стискам бавно, така те се махат. Ако не ги махнеш, те пробиват кожата ти и образуват дупчици. След това ги намазвам с хлебна сода, разтворена в малко вода, изчаквам да изсъхне и отмивам. След това намазвам с крем. Това наистина ми помогна, още от първия път има видим резултат!
Има още един метод, който все още не съм изпробвала, но мисля, че е много ефикасен! Ти спомена, че лепенките против черни точки, които си купуваш не ти помагат. Една приятелка също използваше такива, но те само влошиха положението и. Аз съм на мнение, че нещата, приготвени в домашни условия са много по-ефикасни от скъпите продукти, продавани в аптеките.
Тези лепенки можеш да си ги направиш и сама. Ето линк: http://www. youtube. com/watch? v=-bjOB4zS0uE&list=UUuYx81nzzz4OFQrhbKDzTng&index=86&feature=plcp.
Надявам се да съм била полезна! Успех! :)
П. С. Michelle Phan е доста известна в ширините на Интернет. Има много клипове, които ще са ти от полза.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f9b267210
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   От автора: До номер 1: Козметик аз също исках да отида, но майка ми не ме пусна, защото на нея й били направили големи белези, когато е ходила. Затова при мен козметика, отпада.

До номер 2. Наистина е полезно това което си написала. Утре ще го изпробвам. Надявам се да свърши работа :) за момичето в нета и аз съм я гледала доста пъти и ми направи добро впечатление първия път когато я видях. Ще разгледам пак да видя дали мога да изкопча още нещо полезно ;д :) А относно метода за след баня, на мен лично кожата ми става много твърда тогава, ноо какво ми пречи да опитам : ) Благодаря много за съветите, утре ще пиша да кажа какво се е получило : )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 26d89313a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пак съм номер 2.
Авторке, след баня кожата ми омеква и тогава ми е по-лесно, но щом при теб не е така... не я насилвай много, за да не се разрани. Радвам се, че съм била полезна и Честита Нова Година! :))

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 15fa263679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   фон дьо тен

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0315199bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 5 не си ли чувала че фон дьо тен-а не е за пъпчива кожа и даже предизвиква пъпките? Тук не става дума за прикриване на пъпки, а за премахване. Фон дьо тена за пъпчива кожа е като наливане на масло в огъня.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f9b267210
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Номер 2 благодаря ти : ) и честита нова година на всички : ) направих това което ми каза и наистина имаше полза, кожата ми беше наистина почистена и хубава и мека и гладка и просто си имаше разлика ;д ноо ето че днес отново същия ужасен резултат ... отново съм като, даже и сравнение не знам дали има.. И довечера или когато намериме локум някъде, ще пробвам с локум.

Баща ми ми каза че преди по неговото време са нямали такива неща, каквито има сега и са си почиствали гнойните пъпки с локум. Преди да си легнеш слгаш малко локум върху пъпка и слагаш лепенка отгоре за да държи и си лягаш с това и на сутринта, локума изсмуквал цялата гной. Не мисля че ме лъже или че си измисля, затова ще пробвам върху носа, тъй като черните точки всъщност са гной .. И се надявам да стане. Ще пиша когато го изпробвам да ви кажа :)

А до номер 5: Ами фдт не помага изобщо при тези ситуации. Даже влошава и не препоръчвам на никой да го използва когато е пъпчив...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker