Усещането, че никога няма да бъда обичан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Усещането, че никога няма да бъда обичан
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2768 пъти
Здравейте,
Историята е банална, но имам нужда да излея душата си, макар и анонимно. На 30 години съм вече и така и не успях да стана истински мъж, когото жените да желаят. Не знам какво да променя у себе си вече.
За мен и качествата ми - като цяло нормално в повечето направления. Не съм мускулест красавец, имам пет-десет кила отгоре, но спортувам и обръщам внимание на дрехите си. Не съм грозен в никакъв случай. Пари - не съм богат, но имам стабилна професия и печеля достатъчно, за да мога да издържам семейство някой ден. Самочувствие - не е високо, но не съм и някой краен комплексар. Опитвам се да работя над комплексите си, не да им робувам. Основно силно качество - имам чувство за хумор и хората около мен ме намират за забавен, интересен и приятен събеседник. Добър слушател съм.
За отношенията ми с жените - аз съм от онези мухльовци, които в най-добрия случай "много ги ценят като приятел", а ако покажа някакъв интрес от самото начало, за да избегна попадането във френд зоната, не се стига даже до среща. Не съм някой доминантен алфа мъжкар - просто не мога, не знам как, а и не ми харесва. Не искам да изневерявам, да се държа грубо с една жена и да я унижавам. Не искам да имам и изцяло водеща роля. Харесвам умни, независими и силни жени, които да са ми равностойни като интелект и амбиции. Искам жената до мен да ми бъде равностоен партньор. Радвам се, когато предизвикам усмивката на една жена, а не сълзите й. Приятно ми е когато се държа добре с една жена, помагам й, подкрепям я.
И тук идва проблемът - това не привлича жените. Няма тръпка, емоция. Една жена предпочита да е поредната на някой алфа пред това да е единствената на някой бета индивид. Много жени обичат да бъдат доминирани и са склонни да изтърпият изневери, насилие и унижения. Опитвам се да не съм и някой от тези мъжленца, които се съгласяват с всичко и се оставят да ги водят за носа. Но определено не съм и супермачо. Някоя жена може да се спре на такъв като мен с разума си, особено ако мине 30-те и реши, че изпуска влака. Но не и да ме обича с цялото си сърце. Не и да се подмокря при контакт с мен, не и да се появяват пеперуди в стомаха й, да се раздава в секса. И да се събера с някое момиче, дори и да е читаво, дълбоко в душата си тя ще знае, че е направила компромис и голямата й любов е някое лошо момче, което е разбило сърцето й и което тя не е успяла да промени. И на мъже като мен или им изневеряват, или и това да не се случи, много скоро биха станали приятели с партньорката си, без да има тръпка.
Преди три години се влюбих в едно момиче, година по-голяма от мен. Имаше химия между нас, но тя избра друг. Този друг се оказа женен. Непрекъснато я лъже, унижава, обсебва. Няколко пъти се събират и разделят, той отива при нея, после пак при жена си, без даже да й каже. Тя плаче и се тръшка, но винаги си намира причина да се върне при него. Да речем, ме не ме харесва, но има толкова свестни мъже. А тя е красива, умна и харесвана жена. Но явно това й харесва - да се бори за лошото си момче. Не знам и жена му как приема това. Явно на жените им харесва. Не става дума и за пари, той не е богат.
Аз постъпих правилно, оттеглих се още като тя се хвана с него. А последната година дори не съм я виждал, само си пишем по празници. Но чувствата си ги има, за три години не намерих друга жена, която да ми влияе така дори на една десета.
Напоследък все повече взех да се отчайвам от живота. Не мога да се пречупя и да стана задник. А и даже не знам как. А не знам какво друго в себе си да променя, наистина. Имам си съвсем дребни човешки кусури, нищо фрапантно. Но вариантите ми са или да го направя, или да се хвана с некоя от немай къде без да се обичаме, или да остана стар ерген с десет котки. И като че ли третият вариант ме влече все повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: fb1e57a061
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стига бе човек, едва на 30 си. Това е прекрасна възраст за един мъж. Интелигентен човек си и много добре си знаеш цената. Положителното при теб е, че си научил някои уроци преди да създадеш и разбиеш семейство и сега ясно си даваш сметка какво искаш от живота. Не би се примирил с нищо половинчато, нали? И половинчатите жени ги надушваш от далеч. Сигурен съм че много от жените които си срещнал в живота си сега мило и драго дават за да бъдат с човек като теб, но те своя избор са го направили и ще си носят последствията. Горе главата и ти желая да срещнеш дама, която да ти е достоен партньор.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5c596d4be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, проблемът ти е, че се опитваш да се погледнеш през очите на жените и се оценяваш чрез тях. Това ти смазва самочувствието. Номерът е да не обръщаш внимание на мнението на околните. Трябва да мислиш, че си най-добрият. Не да казваш ”Не съм толкова такъв или достатъчно онакъв” и да се сравняваш с този или онзи. Ти си ти. Аз така разсъждавам - аз съм такъв, какъвто съм. Аз съм най-добрият. Ако една жена не ме хареса, тя губи. Също нямам приятелка, ако това ще те успокои. На 30 си, млад си. Имаш още време да намериш момичето, което търсиш. Не се задоволявай с нещо, което не харесваш. Просто се приеми такъв, какъвто си, и остави съдбата да си свърши работата.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9f2bd3accb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   За съжаление, любовта е вирус, и не те пита кой иска да обичаш...
За това и страдаш ти, затова страда и твоята възлюбена. :(
Аз след като преживях опустошителния вирус, и сърдечният ми мускул бе изтръгнат насилствено - смятам, че най-добре е любовта да се култивира с времето, и да си избере човек половинка, заради личностните й качества. Така, че ако в обкръжението ти има жена, която смяташ за достойна, и те привлича физически, защо да не й дадеш шанс. :) Пък тя любовта ще е от цялото й сърце, и от твоето, не мисли, че няма да те оценят ако си читав, не си прав. :)
Тая любов е по-здравословна от оная бурната, дето ти дърпа конците, и те мачка.
Иначе всички сме задници, кои повече, кои по-малко. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: efde0b989c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм в много подобна на твоята ситуация, но съм няколко години по-малък от теб. Не мога да ти дам решение, тъй като не съм го открил за самия себе си, но мисля, че грешиш за едно нещо - смяташ, че за да има мъжът жена до себе си трябва да е или тип "лошо момче" и мачо, или пълен "чехльо" и средно положение няма. Аз смятам, че има средно положение, а именно мъж, който умее да привлича жените с уверено (но не арогантно) поведение, да флиртува елегантно с тях, да им дава секс и любов, да е мил и грижовен с тях, но не до степен, в която да им става безинтересен. Въпросът е дали и как мъже като теб и мен могат да намерят тази "златна среда".

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a46942cda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Приятел, ти знаеш какво трябва да направиш като гледам. Това което ти липсват е няколко книги:
1. Sex at Dawn
Ще ти донесе спокойствие и ще ти обясни за полигамната натура на хората.
2. Predatory Female
Ще ти научи че жените са хищници.. и обичат хищници.
3. блогове като relampagofurioso... също търси и ютъбури като RSD / RSDmax.

Всичко което знаеш за брака е просто измама.. може да е важил преди 50 години. Днеска "сексуалният пазар" е джунгла.. и малък % от алфа мъжкарите взимат яките жени. Помисли, "50 нюана сиво" стана тотален феномен... жените си мечтая за подобен мъжкар който има избор, а онзи скучният фогограф/пицар и т.н да мре в картофите.

Най-просто да го кажа, жените не обичат мъже, които другите жени не искат. Проблема не е в теб приятел , наистина сексуалният пазар е коренно различен. Това е етап на разпадане на обществото, но ако искаш да сексиш.. трябва да се адаптираш. И чети.. понеже не съм натурален, четенето ме спаси. Разкарай ги тия 10кила и тренирай здраво.. и се опитай да не се впрягаш за жените и да не ти пука.. създай си огромен социал кръг и бъде социален и така. Hustle му е майката :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9f4a883423
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравей приятел и аз съм като тебе на 28 год. съм и съм от тези "добри момчета" на които никой не обръща внимание, явно това да си добър и романтичен на никоя жена не и прави впечатление, всички те искат да бъдат унижавани, псувани и да ги бият. Имах една приятелка която се раздели с мен и се върна при бившия и който я биеше а аз правех всичко за нея. Имам пък един приятел който се гаври с жените и ги прави на 2 стотинки, но винаги има по 5 момичета които ги върти и си прави с тях каквото си иска, истинска гавра ви говоря. Как наистина такива като нас да си намерят жена? Не мога да се променя и да бъда "лошо момче", не ми е в кръвта дет се вика. Когато покажа интерес ми казват, че съм много добър и не съм за тях... , е айде кажете ми как тогава да си хвана приятелка? Подарявам цветя, подаръчета, отказват ми и отново се прибирам сам вкъщи да си ближа раните. Преди време си взимах проститутки, но вече не виждам смисъл от секс с проститутки, не ме задоволява по никакъв начин. Между другото вървя към твоя 3 - ти вариант с котките :), взех си едно котенце да си го гледам и обичам, защото ми е супер самотно, а сега с котката като се прибера и някак си усещам, че никога не съм сам. Разбира се не искам да си остана само с котката, искам да създам семейство да имам жена и 2 деца :). Излизам с разни момичета от време на време от обкръжението ми и като си говорим, единственото нещо в главата им е в кой клуб да отидат и да се напият. Не искам секс за една вечер, искам да намеря човек с който да правя обикновенните ежедневни неща, да вечеряме да ходим на кино, да пътуваме. Моля ви хора кажете къде да търсим свестни момичета?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2feb93e873
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, първо спри да се самосъжаляваш! Второ, спри да четеш разните форуми за сваляне на мацки, избий си от главата малоумните понятия на комплексирани момченца за алфа мъжкари, за френд зони, за това как жените харесват само гадняри и т. н.! Да си добряк въобще не е проблем за жените, дори напротив! Проблемът е да си слабохарактерен, мекушав, да си нерешителен, неуверен пред нея, да търсиш постоянното и одобрение. Жените мразят това у мъжете. Те искат мъжът до тях да им бъде опора. Жената колко и да се прави на силна и независима, тя си копнее за силен, решителен, смел, уверен, инициативен и твърд мъж за да се чувства жена, тоест тя иска да бъде доминирана на подсъзнателно ниво, дори да не го осъзнава. Жената буквално живее за да бъде пометена от мига, да се почувства слаба в силните мъжки ръце, да бъде обгрижвана. Често младите жени (а и не само) подсъзнателно попадат в лапите на гадните мъже, които имат доста от изброените качества. Такива жени са зле третирани и нещастни, обаче пустият му женски инат им внушава, че ще променят мъжа, че ще го превъзпитат, често у жената се отключва майчински инстинкт и такива мъже, които пият, бият се, дрогират се, имат проблеми със закона до известна степен ги амбицират, но това е до време. Рано или късно, всяка жена се отказва от такъв мъж и иска стабилност. Причината да тичат по такива мъже е, че въпросните мъже имат високо самочувствие, непукисти са, тоест не търсят одобрение у никого за постъпките си (камо ли от нея), смели са (всъщност са безразсъдни), уверени са и т. н. Много жени си остават повърхностни цял живот и винаги се кефят само на такива, но повечето повярвай ми изпатят ли си хубаво на младини от подобни типове, после определено когато навършат една възраст искат нещо по-улегнало, но разбира се с гореизложените качества, тоест много жени поузряват в избора на мъж. Но запомни, че жените са ирационални, те не избират мъж само логически, според мъжката логика, а го избират до голяма степен на подсъзнателно ниво. Жената е емоционално същество. Дали ще те възприеме като мъж или като приятел зависи от това до колко ти създаваш у нея емоция. Може да си супер примерен, да си кадърен, добър, отговорен, отзивчив, да си образован и с добра работа, перспективи, но ако поне мъничко не събуждаш у нея страст, тоест ако тя не усеща емоционално привличане (което се сублимира в сексуално при жените), не важиш. За да те възприеме сексуално една жена, трябва ти самият да се възприемаш така. Тоест от самото начало да се покажеш като мъжкар, който я иска и по този начин. Впрочем, мнозина отхвърляни момчета, си мислят, че проблема им с жените е бил, че са били романтични, че са показали чувства и т. н. и си слагат една маска на мачовци, почват да го дават тежко, дори стават едни такива изкуствени с напомпано самочувствие и арогантно държание. После привличат по тоя начин възможно най-тъпите кифли, но рано или късно пак се дънят, щото да играят роля не могат вечно. Накрая пак си патят и така. Проблемът не е в романтиката, нито в добрячеството. Да си романтичен е плюс, стига да не започнеш с това и стига това да не липсва у тебе всичко друго. Всяка жена се радва на романтичен мъж, стига да не прекалява, защото и става лигав.

Скоро писах коментар в темата "Неопитен с момичетата" Виж там коментарът ми под номер 6, мисля, че също ще ти е от полза

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9f2bd3accb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер 3 съм, не зная къде ги намирате тези кухи лейки...
Аз такива жени не познавам, които мазохистично се подлагат на унижения - жена съм.
Аз както и познатите ми жени, приятелки, познати и роднини БЯГАМЕ с двеста от простаци и манипулатори.
Ако ви се струва, че жените примират за тия мъже, то е само, защото още са неосъзнати въпросните, които визирате, когато се усетят, че са манипулирани и употребявани, прекратяват такива отношения, освен ако нямат някакви психически отклонения, или са пределно глуповати.
Номер 6 - тази която се е върнала при насилника е ГЛУПАВА.
Имал си нещастието да обикнеш глуповато и манипулирано от този мъж момиче.

Не генерализирайте - жените те са отделни личности.

Проблемът е в средата, в която се движите.
Ще ви кажа къде има повече шанс да си намерите земни мацки, с качества и хубава визия - планината! Баирите!
Планинарите са чудесни, земни хора, които не се впечетляват от материалните блага и злободневни простотии.
Земният человек си ходи из баирите, слуша некомерсиална музика, творчески настроен е, и избягва всякакви заведения, молове, и други подобни изглаждащи мозъка места.
По заведенията ще намерите само деца, кухи лейки, или боклуци.
Особено осторожно избягвайте жени, които имат пресилено изкуствена визия и са суетни, за да не ревете после.
Земните момичета търсят качества в мъжете.
Кухите лейки слушат сърдечния си мускул, понеже мозъците им са недоразвити.
Любовта се култивира.
Неизбежно е да се обикне прекрасен мъж, с качества който е като бисер насред сметище, имайки предвид какво се котира от кухите лейки. (алфа мъжкари без ценностна система)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: abf73e4763
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Преди години бях абсолютния мухльо, кото теб. Хората си пазеха жените от мен. Да не би да ги на еба. А аз глупака толкова смотан бях, че се не спирам да се питам, как е възможно да съм се заблуждавал толкова силно. Имал съм толкова възможности да изчукам какви ли не готини жени. Сега ги наричам готини, но тогава не им обръщах внимание. Ама, че тъпанар. Търсих любов. Къде ли нея търсих. Едва ли има човек да е изминал толкова хиляди километри да търси подходяща жена. Като идея е супер, но практика е пълна загуба на време. Искам са ти кажа да не подбираш толкова жените. Виж коя те харесва. Хвани се с нея. Повярвай ми точно тогаеа путките дето те отрязаха ле ти се лепнат, като муха на лайно. Нотогава няма да ти пуказ тях. Мен и сега ме търсят и се подмокрят, но защото не мога да ме имат. Запомни го това. Жените винаги харесват мъже, които немогат да имат. Покажи им, че немогат да имат и виж как само сами ще ти се предлагат. Няма да може да повярваш.
Мъж 35

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 41a4537e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Направил си си изключително грешни изводи, сори!
Ж43

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8b85e29dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колко ти е заплатата просто ми стана интересно и с какво се занимаваш?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 88508f24b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Правилно усещаш. За 30 години единствен опит с жена, която е избрала път различен от твоя и айде всички жени под един знаменател. Започвам да си мисля, че просто те е рабрала какъв си и е избягала от теб. А и със сигурност не си стоял 3 години после отчаян, щом и другите не стават. Такива като теб и номер 9 не трябва да създават семейства, послушай му съвета и ни избави от задници като вас.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5dad49f0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Ти откри топлата вода. Жените не могат да обичат, толкова ли е сложно за разбиране. Всичко в живота им е тактики, стратегии и машинации. Ако някоя реши, че влизаш в плана и, значи си в играта. Не знам защо се напрягаш толкова. От това, което пишеш, изглежда, че би издигнал всяка жена на пиедестал. Проблемът е, че приятелката ти би се хванала с всеки, който и обърне малко повече внимание. Иска ми се да не беше така, повярвай ми. Иска ми са да живеехме в идеалния свят, в който се влюбваш в жена и живеете щастливо. Но от години наблюдавам нещата и нищо не е по-далеч от действителността.
Моят съвет е, дръж се като мъж, гледай си живота, следвай хобитата си и бъди щастлив. От известно време не се занимавам с жени, имам куп хобита, чета, уча езици, гледам филми, тренирам тялото си, работя. Защо да търся женско одобрение? Отвращавам се, когато жени от работа търсят близост с мен, заради тялото ми. От тях голям процент омъжени. Не бъди като техните мъже и имай малко достойнство. Гледай живота си, развивай се, всичко ще се нареди.
Жените обичат да създават проблеми. Защо са ти проблеми? Животът трябва да е прост, лек и лесен. Ако не можеш без жена, отиди на проститутка. Реална цена, без увъртане, знаете защо сте там и това е. Реално погледнато ще ти е по-евтино, ще пропуснеш мрънкането и всички ще са доволни. Не казвам да мразиш жените, дръж се по начина, по който те се държат с теб. Ако са мили няма смисъл да ги нагрубяваш(макар, че най-вероятно ще поискат нещо).
Успех.



mgtow

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 11a1bb0b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Обикновено хората който изтъкват чуството си за хумор, самоиронизират се в него, говорят високо за да са център на внимание, а когато слушат са добри слушатели, са супер комплексирани. Това личи от чувствата които ги обземат когато останат сами. Или почваш да работиш върху комплексите си, с което трудно ще се справиш, защото те водят до други, или спираш да робуваш на всеобщото мнение и наложените от обществото норми и не се занимаваш с глупости!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 710a293934
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

16.   Най-вероятно си с нисък тестостерон. Аз като лъскам много често ставам асоциален и несигурен. Като спра ставам истински мъж и не мисля за глупости, тогава жените не спират да ме оглеждат и дори да ми се усмихват и да ме заговарят. Сякаш усещат когато един мъж го прави с жена или само кара на ръчна. :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4fe8ca364d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора,
Благодаря ви за коментарите, накараха ме да се замисля. Номер две, наистина прекалено много ме интересува как изглеждам в очите на жените. По-добре да се фокусирам върху други неща, които ми доставят удоволствие. Иначе наистина съм решил, че ако не мога да съм с жена, която обичам наистина, по-добре да съм сам. Иначе не е честно нито спрямо мен, нито спрямо нея.
Номер 5, благодаря за заглавията, ще ги прочета. Но не искам да въртя 50 жени, искам просто да си имам половинка, с която да си допадаме и да се обичаме. Не съм гледал 50 нюанса сиво, но май имаше някакви камшици... Не, не искам да ползвам камшици и да си възпитавам робиня.
Номер 7, хареса ми коментарът ти, накара ме да се замисля. Но не знам как да развия тези качества у себе си, за да мога да привличам жените емоционално и да създавам страст.
Номер 12, не виждам това какво значение има, но ще ти отговоря - 3000, програмист съм. Не са много за моята професияв София.
13, не разбирам защо е тази агресия и с какво те е засегнала темата ми. Не знам как успя толкова лесно да ме прецениш, но ще ми е полезно, ако ми обясниш точно защо не ставам, за да знам над какво да работя. Никъде не съм казвал, че жените не стават. Ясно е, че няма как да ги променя, за да пасват на моята личност. Идеята ми е да разбера аз какво да подобя в себе си.
Номер 15, накара ме да се замисля. Наистина чувството за хумор е шанс да получавам внимание. И да, като повечето хора, обичам вниманието. Умението да го изслушвам може би също съм го развил, понеже не е имал кой да изслушва мен. Но това смятам, че са положителни качества сами по себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9f2bd3accb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Ако някой постоянно ''удря на камък'' с противоположния пол, това е лично негов проблем, не на противоположният пол.
А също ако някой е харесван и успешен в междуполовите отношения, пак - заслугата си е само негова, не на противоположния пол.
И да мразите и да не мразите жените, проблемът си е във вас.
Никакви съвети няма да ви отворят очите.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a46942cda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   17.
Пич, ако си мислиш че жените харесват "50 нюанса сиво" заради камшиците значи не четеш м/ж редовете. Въпросният филм е на базата на роман-а е подобен на всички подобни романи. Задай си въпроса, защо жените четат романи?
Нима в тези романи четат за скучни мъже? Кой роман би се продавал, ако в него главният герой е "плочкаджия" примерно? В тези романи са дръзки мъже - алфа мъжкари, извратени, смели, мистични - никога страхливи. Това искат жените.. не напразно в америка си имат лафове като "beta bucks, Alfa fucks". Това е и стратегията на жената... или ще я привлечеш финансово или на биологическо/примитивно ниво... ако можеш да комбинираш и 2-те си Бог ;)

Ако те успокоява, 80% от мъжете не знаем как да се държим с жените.. а това което ни е втълпено с принц-а и принцесата е една от най-големите лъжи, жените са хищници, не принцеси. Добрата новина е че да си добър с жените е умение, не по-различно от това да си програмист. Аз имам някво понятие от програмиране и ти казвам че жените са с подобна трудност. Имаш определени "правила", които ако не ги знаеш човек - гориш. Другият начин е да си намериш някоя загубена зубърка, леко дебела примерно.. и няма ти се налага да мислиш как да си мъж :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f775c146de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До автора

Моето мнение е да не се притесняваш просто не си срещнал подходяща за да те харесва и обича такъв какъвто си. А за всички останали не всички жени не обичат добри момчета. Аз съм жена и обожавам тези така наречените добри момчета. Не харесвам мъже които ми се правят на голямата работа а всъщност са нищо

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b18e99eba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не съм чела коментарите, а само написаното от автора.

Първото нещо, което ми направи впечатление, е изключително грамотното писане, пунктуация и правилно изразяване, за което браво!
Авторе, само си преценил, че тръпка няма при добрите момчета. Явно си от приложните, така че някое момиче все ще се намери за теб, но тя ще мисли с главата си, няма да е привлечена от теб и няма да има сексуални фантазии.

Аз израснах точно в такова семейство. Майка ми и баща ми са се събрали, за да не са сами и да имат деца. Нито веднъж не съм ги видяла да се целуват или да се прегръщат. И като дете от такова семейство ще ти кажа, че нещо куца, все не е като другите семейства, защото то само привидно е, а иначе взаимоотношенията вътре са хладни. Майка ми все чакаше да пораснем, за да ни каже някои неща, явно ни подготвяше, че мисли да се разделят и всеки наново да си търси щастието, но явно с годините е размислила и двамата си останаха в този брак, нещастни са един с друг, но явно преценят, че вече шансовете им са заминали. За мен това е пропиляване на живота! Но вече имат разни болежки, други неща предстоят-по-скоро песимистични, отколкото оптимистични, ще са си като другарчета в старостта.

Та, авторе, не прави тези грешки, които родителите ми са направили. Живей сам, ходи по почивки, екскурзии, влагай изкараните пари в развлечения... Но не се обричай на нещастно съжителство, само и само да не кажат хората, че си останал стар ерген!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bee9bfd079
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аналитичното мислене е много хубаво нещо, но рядко дава резултати, когато е приложено към самия теб. Щото всички сме леко пристрастни, когато се самооценяваме. Заеби тия мохабети за алфи, бети, тети, гами и т. н.. Вместо това, затвори очи, помисли си какво занимание ще ти достави удоволствие, но да не включва жени, кое е това нещо, което ще ти монтира една истинска, неподправена усмивка, на муцуната. Когато го откриеш, ще намериш това което търсиш.


Както са писали по-горе, спри да четеш форуми, живей, мечтай, усмихвай се.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 87ed539a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   В кой град живееш човече. Питам не за друго, може да ти се стори странно, но ако си в по-голям град опитай да пикапиш. Научи нещата там-казва се пик ъп-овладяване на алфа поведение, за да привличаш жени. Имат си сайт, провеждат обучения и т. н. Повечето са там, за да лъжат жените и да правят бройки (жените им връзват доста), но идеята е да се разчупиш. Ако си попаднеш на твоето момиче-супер. Явно спрямо тези жени няма друг начин. Имаш си доходи, готин си и не става-баси. Ами да страдат, това им се пада. Действай си. Промени се!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b5a49ee56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Защо не се запишеш на салса? Занимавай се с нещо ново и интересно, превърни го в хоби и ще излъчваш щастие. Другото банално, но много вярно нещо е, че хората, които са отчаяни, никой не ги харесва. Отчаянието е изписано на лицето... буквално.. и отблъсква противоположния пол. НАмали и претенциите- една жена не може да е перфектна външно, умна, мила, домакиня и т.н и т.н., все нещо ще й куца. Важното е да се примириш с негативните и да обикнеш положителните й качества. До тези изводи достигнах на 30 и аз, вече сгодена за най- милия и добър мъж, в същото време капризен и с още куп други дразнещи качества, но аз си го обичам. Важното е да се събереш с някой, който да има лудост, подобна на твоята и тогава всичко се подрежда, въпреки разочарованията преди това. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker