Влюбен съм в моя пациентка, а съм на 50години. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в моя пациентка, а съм на 50години.
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 5158 пъти
Здравейте,
Радвам се, че намерих място да споделя това което ми се случва, от гледна точка на професията ми, не мога да си позволя с никой друг да изпадам в лични теми.
Както вече споменах съм лектър на 50 г. Имам приятелка, но нямаме брак и деца, просто си живеем с другарката на семейни начела. За толкова години, никога не съм си позволил да наруша етиката на професията ми и да погледна с други очи на моя пациентка с желание за интимност
Е, Бога ми, и на мен ми се случи в тоя живот, когато си мислех, че всичко вече е толкова монотонно в ежедневието ми от работа в къщи от вкъщи на работа и така до без край. Жената в която се влюбих е на 35г. Много интелигентна, възпитана, нежна и изключително красива дама... за жалост е омъжена с едно дете. Когато започнах да я лекувам нямах никакви намерения към тази жена, в последствие срещите ни зачестиха по-повод здравословния и проблем. В един момент се осъзнах, че очаквам всяко нейно посещение с нетърпение, правя всичко възможно за да се съобразя с нея, само за да мога да я видя. Усещам, че и аз не съм и безразличен, лицето и сияе и винаги е усмихната и лъчезарна, въпреки проблемите, които има е много "мъжко момиче" като характер. Харесвам я, желая я, когато съм сам не спирам да мисля и мечтая за това нежно създание, не само за секс, искам да е моя жена. Приятелката ми усеща, че не я желая както преди, че съм променен и отдръпнат, но се оправдавам, че съм уморен от работа, а сърцето и мислите ми са изпълнени с друго. Остават ни още една две срещи, защото лечението и приключи и след това контролни на 6 месеца. Аз не мога да си представя, че ще я виждам все по-малко... за Бога, аз съм мъж на 50, а мисля като 20 годишен младеж и не мога да повярвам, че ми се случва на тази възраст. Чувствам се гузен пред приятелката ми и колегите, но не съм търсил това чувство, просто ме порази изведнъж като болес, за която не съм учил как се лекува. Имам смелост да й призная чувствата си, но се притеснявам да не я отблъсна и никога повече да не я видя, а аз не искам това. Винаги ме гледа право в очите когато разговаряме, аз избягвам погледа й, защото мисля, че ще ми проличи и ще изглеждам нелепо пред нея. Ако сега не й призная, ще е второто нещо за което ще съжелявам, че не съм направил в тоя празен живот (първото е че пропуснах да стана баща)защото съм реалист. Бъдете здрави и не ме хулете много, че съм влюбен дъртак! Д-р К. Д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9cfbf7523a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измислица.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 322eef2f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   За това, че нямаш деца няма да те упреквам, защото аз също не искам. Просто не ми се става майка. Но пък както може би си забелязъл - масите принципно не се отнсят чак толкова критично към мъжете, които не са пожелали да имат деца. Даже често е точно обратното.
Иначе и да беше създал дете нямаш никаква гаранция, че днес щеше да си по - щастлив. Сам знаеш, че има толкова много хора, които имат деца, но живота им е доста сив въпреки това. А и не е късно да осиновиш, ако реално наистина искаш да създадеш щастливо детство на някого, а не просто да си начеш егото с това да си продължиш гените.

Сега, усмихвала ти се била - ми може просто по природа да е усмихнат човек.
Моя съвет е да оставиш пациентката си на мира и да не я занимаваш със себе си и с хормоните си. Ако има как прехвърли я на друг лекар, за да не контактуваш вече с нея!
Ако аз съм на нейно място ще ми стане супер неприятно - все пак съм отишла на получа помощ за здравето си, за което си заплащам с пари - дали чрез здравна каса или направо. А на среща какво - този, от който очаквам да получа определената услуга, да ми пръска хормоните си... еми гадно е. Не само, защото си чичко на 50, и на 30 да беше - просто не е професионално, сори.

Жена на 29 години

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7b7fc47b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами колега и аз съм влюбен в моята лична лекарка, и тя ще се омъжва скоро, ама какво да правиш студент съм в момента, но живота продължава, времето лекува предполагам...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a94cf33d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поредното доказателство какво могат да направят с нас тези безспорно очарователни създания.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8327356549
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ще разрушиш две връзки заради една химическа реакция. Помисли с горната глава.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d5c824c927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изкарай някак тези две срещи /изживей си ги добре/. След това, като изчезне момичето от хоризонта, ще ти мине. Щом е в брак и с дете, не и мъти водата, освен ако не ти е дала вербален/невербален сигнал да я ухажваш. Но както си писал, освен вежливостта към теб, друго няма. Ти по добре от всички тук присъстващи знаеш в какво емоционално състояние са пациентите пред лекар.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6ff31c7c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте, аз също го имам този проблем. Само, че от обратната страна. Това, което мисля, че е най-разумно е прекратяването ми отношенията с доктора. Също така забелязах, че, когато не ми се налага да идвам след 3 месеца. Тъкмо спирам да мисля за него и после всичко на ново.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 60d5db2c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Докторе, нали знаеш че простото обяснение за всичко е секс... на теб ли да обяснявам. Всичко друго е, , бла, бла, , . Възрастни хора с опит сте и знаете какво искате от живота. Действай!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a0e4c9e2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хеха аз пък съм обратното, но съм на по - лошо положение и от теб. Непълнолетна и харесвам моят доктор, който е на 65.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9cfbf7523a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Лектър", "болес"? ! Да бе, да.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6f4aa7361f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Здравей, пише ти жена на 31 години. Според мен трябва да и кажеш, може тя да иска да го чуе. Никога не се знае, това може да е твоят шанс да станеш татко и да не съжаляваш за нищо в живота си. Не губиш нищо, ако тя споделя чувствата ти ще решите какво да правите занапдед, ако е просто мила с теб, тя ще си остане мила, няма да спре да идва, даже може да те допусне повече до себе си, макар и да не стане твоя жена. Не е тинейджърка, за да избяга, като чуе, че някой я харесва. Казвам всичко това от опит. Случи ми се и на мен да съм ужасно привлечена от мъж на 50 години. Запознахме се покрай служебен проект. Въздуха между нас можеше да се реже с нож, той се опитваше да не ме гледа и в същото време да ме държи винаги близо до себе си. Проекта наближаваше края си и малко ми беше мъчно, че няма да го видя вече, имах нужда да общувам с него, да усещам присъствието му в стаята. И на една от последните работни срещи той си изля душата. Не мога да ти опиша чувството, да чуеш, че човек, който уважаваш и му се възхищаваш на всичко, иска да е близо до теб, да чува смеха ти, да вижда усмивката ти... вълшебно е, трябва да се изживее! Аз съм омъжена и имам деца, въпреки силното желание, което изпитвам към този мъж, не успях да се преборя с изяждащото чувство на вина да прекъсна връзката между баща и синове, заради моето щастие. Не можах и да изневеря, цялото ми същество го иска, но знам, че мъжа ми не го заслужава. Гузна съм дори само от фантазиите, които имам, за това какъв би бил животът ми с другият мъж.
Както и да е, ние се виждаме, много сме близки, имаме нужда да се усещаме близо един до друг, макар и без да сме двойка. Споделям много с него и е един от най-ценните хора в живота ми.
Моят съвет е да й кажеш, трябва да знае! Да се влюбиш, когато мислиш, че вече си намерил последния човек в живота си е много красиво, макар и изпепеляващо чувство.
Искренно ти желая, изхода да те удовлетвори! Вярвам, че чудеса се случват и току виж си станал татко, ако не на свое, то поне на нейното дете.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2aa8bdc97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все едно, че чета своята история, само дето аз съм от страната на пациента. И аз като Вашата пациентка съм женена с едно дете, той женен с две големи, но освен това съм и много богата жена. Богата и нещастна. Не дължа състоянието на мъжа си, а на собствените си способности. Управлявам глобална компания на висок управленски пост съм, но платих висока цена за това - със здравето си. И тъй здравословен проблем ме откара в един лекарски кабинет, само че нашата възрастова разлика е още по - абсурдна и от Вашата. Докторът е два пъти по - голям от мен. Усещам, че и той ме харесва, като ми е подал ясно невербални сигнали, но си мисля, че е по - скоро заради привлекателната ми външност, отколкото заради някакви мои качества. Отделно нещата между мене и мъжът ми не вървят. Преди няколко седмици бяхме стигнали до ситуация в която бяхме пред развод, но се опитвам да поправя счупения си брак и да забравя докторът, въпреки че ми се иска докторът да ме хване за ръчичката и да обърнем нещата по друг начин, защото моите желания към него са като към мъж с когото искам да живея. Вероятно когато приключа с лечението си и престана да има нуждата от неговите умения ще започна да посещавам профилактичните си прегледи на друго място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7651fe284f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Автора не е никакъв лекар, а е поредния неграморен чикиджия. А 11номер е въпрос на време да се изчука с този, много ценен човек' в живота ѝ, или с някои там друг, много ценен', тъй че по - добре отсега да остави мъжа си да намери някоя, която наистина ще желае само него и няма да се оглежда по разни старци.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b578234829
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   13, лично съм чел амбулаторния си лист, писан от лекаря си, който между другото имаше награда за най-добър лекар в града. И ако ти кажа за каква неграмотност става въпрос, няма да ми повярваш. В нашата страна вече и лекарите и даскалите са неграмотни, така че не се очудвам, ако наистина е лекар. Това е нищо в сравнение с амбулаторния ми лист.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bdeba46dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   "Преди всичко не вреди".
Хипократова клетва

Следвайте лекарската/ човешка етика.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d468b15235
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От Авторът:

Никога не бих навредил на пациент. Това би ме накарало да се откажа от професията си. На нея също не съм навредил, напротив, помогнал съм повече отколкото други колеги, коитос неправилно лечение.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9cfbf7523a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Номер 1 и 10 съм и ще кажа на номер 16, че всички лекари, които познавам, а те не са малко, много държат на професията си, гордеят се със званието доктор и е по-вероятно да напишат грешно собственото си име, отколкото думата "лекар", така че никой не може да ме убеди в достоверността на тази история. Хайде, авторе, с каква специалност си, накарай ме да ти повярвам!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3f622c8905
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Лекар, не допуска правописни грешки! Обръщам се към автора: Искаш, да се представиш, като лекар, ама не ти се получава, защото 1-во Имаш пропуски при писане и те не са малко. 2-ро опитваш, да се изразяваш, като лекар и играеш, много но не ти се получава, дори и за актьор, не ставаш.
Поздравявам "рибките", които се вързаха на този/тази. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cb9b63d588
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Правописните грешки са наистина фрапантни за 50 годишен лекар. Неграмотност в този й вид нямаше, когато авторът е завършвал средно образование преди едно 30 години. Така че най-малкото изобщо не става дума за отношения лекар-пациент.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dbb3699652
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Здравей. Не обръщай внимание на хората, които те обвиняват в измислица, аз вярвам че историята ти е истинска. Имаш само две правописни грешки, ако правилно съм прочел, което е абсолютно нормално, ако си написал историята си на един дъх.
По темата - въпреки че съм на половината на твоите години и почти нямам опит с жените, те съветвам да намериш начин да и споделиш чувствата си. Знам, че това е много трудно в твоята ситуация и в такива моменти думите изчезват от съзнанието преди да бъдат казани, но все пак, намери начин. Не знам дали е добра идея, но можеш да и напишеш писмо примерно и да го дадеш на последната ви среща. Може да и кажеш, че вътре си описал схемата на лечението и, какво да прави ако то не дава резултат или нещо такова - просто да си изразиш чувствата но на хартия. От друга страна, не знам дали тя ще го приеме това насериозно. Много е сложна ситуацията ти.
Кажи и, напиши и, но намери начин да се разкриеш пред нея. Това не е изневяра, ти не спиш със нея, ти дори нямаш страстни мисли да задоволиш само нагона си, което ме кара да ти симпатизирам.
Ако не се разкриеш пред нея, винаги ще живееш с чувство на пропуснат шанс, на вътрешно отчаяние от неизвестното развитие на нещата.
Може много хора да ме нападнат, но ако тя има привличане към теб, не виждам нищо лошо да започнете живота си, макар и по-късно.
Все пак, ако решиш да се разкриеш я помоли за дискретност за това, което си и споделил.
Успех, докторе и не слушай хората, които ти вменяват вина- ти постъпваш джентълменски и дори не си изневерил на жена си.
Пиши, как се е развила историята. Ще я следя с интерес!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9cfbf7523a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Към 26. Две грешки? ! Две грешки има в една дума- лекТЪр. И какво да ти пише, че да следиш- няма такава история.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 856426312d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Здравейте.

Благодаря на всички, които повярваха в моята история и споделиха мнението си. В началото на Април месец ще я видя отново, може би за последно или не, нямам представа, но съм решил да бъда откровен и да й призная чувствата си пък каквото сабя покаже. Ще споделя отново, след срещата. Извинете ме за правописните грешки.
Благодаря на номер 11, най-близко до мен са вашите думи!

Желая Ви здраве!
д-р. К. Д

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e860c97942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Точен и оформен стил на изказване, с приемлива продължителност за четене. Всъщност доста сходен (почти идентичен) стил с множество други теми в този раздел, но от други хора (някои от които жени). За разлика от споменатите по-стари теми вече забелязвам, че липсва "интегрирания" в текста логически извод. И може би за добре е това, защото това намирисваше на нагласеност.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f7330a197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Здравейте, как да се примирите с партньора си, искам да споделя историята си с всички. Казвам се Виктория Дезмънд от Франция. След 4 години брак с мъжа ми ме остави за друга жена, която ме разочарова. Направих всичко, което можех, за да го върна, но нищо не беше направено, докато някой стар приятел не ми разказа за интернет стартер, д-р Джаджа, която й помогна да реши проблема. подобен проблем. Отначало се съмнявах, но реших да дам пример. Свързах се с лекаря (jajaspellcastertemple@gmail. com). Той ми помогна да направя любовно заклинание в сърцето на съпруга ми и 48 часа по-късно съпругът ми се прибра вкъщи. Не мога да помогна, но благодаря на JAJA. Свържете се с този велик котел за един от вашите проблеми, той е в състояние да осигури трайно решение на всички ваши проблеми: и т

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a1d4dcf130
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Не знам лекАр ли сте, лектОр ли сте, обаче е срамота да допускате такива правописни грешки!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker