Влюбен съм в сестрата на най-добрия ми приятел. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в сестрата на най-добрия ми приятел.
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2330 пъти
Здравейте, момче на 18 години съм, последна година в училище. С най-добрия ми приятел се познаваме от малки(в един квартал сме), учим в едно училище и всеки уикенд или той спи в нас или аз в тях, защото играем компютърни игри. Сестра му е с 6 години по-голяма, тоест на 24, учи в София. Още от малък имах симпатии към нея, но беше съвсем различно от сега, защото аз бях дете, а тя тинейджър. Винаги е била много красива, мила и добра към мен. Прибира се в месеца два или три пъти и остава в тях, когато и аз. Не се чувства неудобно пред мен, споделяла е, че ме приема като част от семейството. Шегуваме се заедно и тя ми се усмихва доста... имал съм две връзки до сега, а тя винаги ми е давала съвети и винаги като ме види ме пита "Учиш ли или задяваш момичета? " и ми се усмихва. Как да си намеря сериозна връзка, като постоянно мисля за нея? Постоянно мисля за нея, питам брат и кога ще се прибира, дали мога да остана в тях... мисля че започва да се усеща. Но има една огромна пречка - има си приятел от 6 години. Често се прибира с приятеля си, който е с година по-голям от нея. Родителите и го приемат като свой син и сядаме да вечеряме като едно "голямо семейство". Те живеят заедно в София и брат и ми каза, че ще се сгодяват скоро. Приятелят и постоянно е до нея, когато са заедно или се гушкат или той си е сложил ръката на крака и... тези малки докосвания ме дразнят. Разбирам, че нямам никакъв шанс с нея, но в главата ми е само тя... еднствения ни интимен момент беше, когато една сутрин се засякохме в коридора, тя беше рошава и много красива, зърната и се бяха отбелязали на тениската и аз като първия идиот погледнах натам, при което тя забеляза и си сложи ръцете пред гърдите, усмихна ми се и влезе в банята. Следващите няколко седмици, когато я виждах се възбуждах, мисля че забелязваше, но не и беше изобщо неудобно. Не мога да живея с това цял живот, че я харесвам, искам да и споделя, но ме е страх, че освен, че ще ме отреже, ще загубя и най-добрия си приятел, защото той уважава много гаджето и. Какво да правя? Не издържам да я гледам толкова близо до мен, а да не мога да я докосна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 29f27ea50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, че ти го казвам но тя не гледа на теб по този начин, а по-скоро като по-малък брат.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 25acc944bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя едва ли има повече от приятелски чувства към теб, така че стой си на гъза.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 12797274b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей,
намирам това, което си написал за нея за очарователно и те разбирам напълно как се чувстваш, НО по-добре остави нещата така. Щом са пред сгодяване - нямаш шанс, само ще развалиш приятелството си с цялото семейство. Съветвам те да се отдръпнеш малко, дори да я избягваш известно време докато ти поотмине.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e6aaf30c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре продължи напред преди да стане нещо лошо....

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fa1d033540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж сега, това са чувства които не можем да ги контролираме. Според мен не трябва да и казваш, защото може да я загубиш като приятел. Опитай се да се откажеш щом тя ще се сгодява просто няма смисъл. Опитай се да не мислиш за нея и се опитай да започнеш да се заглеждаш по други момичета и да не ходиш много често в тях докато я забравиш. Това е най-добрия вариант според мен! Дано да съм ти била полезна! :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e8684bf49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спри да ходиш у тях, те са семейство - ти си просто приятел. Спести си тези неприятни усещания за теб и неловки моменти за тях. Постарай се да избягваш срещи със сестрата на твоя приятел по какъвто и да е повод. Когато си влюбен боли егото, боли факта че не си ти на мястото на момчето. Разбирам те прекрасно, но това е наранено его - не е любов. Ти си най-добрия приятел на брат и и тя ще те приема точно като такъв, винаги ще бъде мила и открита с теб. Ако я обичаш наистина, спести и неловките моменти. Ако тя някога развие някакви романтични чувства към теб ще намери начин да ти го покаже, повярвай, и ако ти в този момент си свободен покажи и кой си и какво можеш. До тогава обаче стой далеч от нея и си живей живота, забавлявай се

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3ef35971fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Гледай по-често да се събирате у вас, отколкото у най-добрия ти приятел. В уикендите, когато знаеш, че тя се прибира, не ходи у тях. Кажи, че имаш семеен ангажимент примерно. Очи, които не се виждат, се забравят. След няколко месеца нещата ще отшумят, току виж си харесал и някоя девойка на нашата възраст (казвам "нашата", защото и аз съм на 18 колкото теб).
Според мен ви е голяма разликата и сте на съвсем различен етап в живота, тя е жена на 24 и най-вероятно мисли за семейство в близките няколко години, а ти тепърва завършваш училище. Освен това, щом връзката й е сериозна и са пред годеж, наистина нямаш шанс. Помисли - дали би оставила сигурен, стабилен мъж заради хлапе на възрастта на малкия й брат? Не мисля. Явно се обичат двамата и с обяснението си в любов към нея рискуваш само да внесеш смут, най-много да започнат да те отбягват и да спрат да те канят на гости (защото нали се сещаш, че и на бъдещия годеник ще му стане неприятно, че всеки път, когато се съберете на вечеря, ти си мечтаеш да му отнемеш приятелката).
Рискуваш да си развалиш добрите отношения с цялото семейство и приятелството с най-добрия ти приятел. Все пак, ако искаш този човек да е част от живота ти за дълго, е добре да се разбираш със семейството му и те да те харесват. Не си струва риска според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker