Не мога да си намеря приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си намеря приятел
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2694 пъти
Здравейте.
Аз съм момиче на 19, първа година студентка в София. Дойдох с големи очаквания, вярвах, че ще си намеря приятели, среда, ще си изживея студентските години както подобава, обаче не се получава. Имам си две приятелки от моя град, с тях си излизам, обикаляме по София. И с някои колеги станахме "добри познати", както се вика, ходим от време на време на разходки, кафе, etc, но дотук. С никого не мога да се сближа. По принцип съм затворен човек, трудно се отпускам, имам някакви идеали в главата си и ако човекът отсреща не се вписва в тях, , не споделя ценностите ми, интересите ми, не се правя труда. Знам, че не е правилно, но какво да направя.
Към същината. Наскоро приключих едногодишна връзка. Приятелят ми беше по-възрастен от мен, имаше тръпка, защото беше забранено един вид, имахме общи интереси, но нещата в крайна сметка не се получиха. И сега съм сама. Много ми се иска да си намеря някой, даже и за платонична връзка, просто да е някой, с когото да се разбираме, да споделяме. Писнало ми е да се забавлявам сама, даже вече не е забавно. Но не мога да намеря такъв човек. Може би имам твърде високи очаквания. Харесвам си разни хора, но все са недостъпни - доста по-възрастни, наживяли се, виждам, че нямат интерес.
Не знам какво да правя. Самотата ме убива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: b111abb5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма смисъл да си с някой, който не споделя ценностите, интересите идеалите ти. Нито такова гадже ти трябва, нито такива приятели!

А с по - възрастни мъже по принцип избягвай да се занимаваш, защото това са хора, които имат трудности да общуват с класните/готините жени от тяхната възрастова група (често някои от тях като по - млади са били доста задръстени) и за това се насочват към по - малките на години, отчаяно търсещи какво да е внимание, които още не са формирали напълно характерите си, по - лесно се впечатляват, по - лесно се възхищават и съответно са по - податливи на психологическа обработка!
Просто в никакъв случай не си хаби младостта с чичковци! И с разни такива застаряващи - сама си установила, че са това са хора от по - друг 'етап'.
Няма по - красиво нещо от двама влюбени на една и съща възраст!
Има чудесни момчета, някои от които са си цели мъже дори на твоята възраст, на по 22-23 години, които ще могат да те задоволят във всяко едно отношение, че дори и повече!
Просто излизай повече - запознай се с колеги и от другите специалности!
Организирайте се да ходите по разни хижи, по разходки из природата!
Не си губи времето и парите по разни кръчми и дискотеки примерно.
Използвай времето докато си в университета АКТИВНО ДА ОБЩУВАШ С ПОВЕЧЕ ХОРА ТАМ! Не се ограничавай само с твоите приятелки! Не се отчайвай - все ще се появи и гаджето ти.

Също така в никакъв случай не си снижавай очакванията - дръж на себе си и на собствените си виждания. Приказки от сорта на: ''снижи си очакванията' ги говорят мъже, които искат да те потъпчат психически, за да си по - лесна за 'обработка' и жени, които са се примирили с някои неща, но в последствие са осъзнали, че е можело да не се, ама смятат, че вече е късно за промяна - не са доволни от живота си и искат и околните да станат примирени и в последтвие недоволни като тях!

Жена на 29

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 41c95d79fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Започни да правиш нещо извън университета-танци, фитнес, благотворителност и пр. Разшири социалния си кръг. Там ще срещнеш и нови хора.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 90eb971f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не слушай №3 това са пълни глупости.
Ако си мислиш, че точно някой чака теб да се запишеш на някой курс за да попадне на теб, жестоко се лъжеш.

Щом не става по този метод по който действаш ти... значи е време да промениш подхода (начина де факто).

Какво значи това... друга среда, други хора. Ако искаш някое умно момче... тогава виси по библиотеките и чакай да попаднеш на него и не се замисляй даже за миг. Живота е низ от действия. Ако не действаш на време - няма как да станат нещата. Ако момчето те хареса със сигурност ще завърже разговор с теб. Въпроса е вече дали е подходящ за теб или не.

Когато ти се отдаде възможност - действай! Стига си спала... смело!
Живота е за да се живее. А ти ако сега не го правиш на тези години... то кога? !

Смело напред! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 69ff5df5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм така и се съсипвам, но проблема ми е друг, и все пак не мога да намеря решение, ще остана сам още дълго.Но аз няма да спря да мечтая за приятел,не спирай и ти... Един ден ще се нареди всичко и ще бъдем много щастливи. Успех ти желая

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7282ba5830
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 1... това не е вярно в повечето случаи. Явно не познаваш мъжете. Не е защото им е трудно с готини жени на тяхната възраст, а защото просто им се чука по-младо. Това е истината, особено ако още не е много отракана. Доста е възбуждащо, когато я отваряш на това и онова и на нея и харесва :-) А и да е отракана, усещането е друго.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 441731ac79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пълни глупости за това да си търси 22-3 годишни. Аз съм над 30 но за чичко не се смятат. Стига с тея разбирания от преди 40 години да речем. Аз например си търся само между 19 и 25, жена която няма деца. Аз също нямам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5cbcbf1192
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Номер 1, ти наистина ли мислиш, че по-възрастните мъже имат трудности да общуват с "класните/готините" жени на тяхната възраст. Ти една от тях ли си? Колкото и да си класна и готина защо да се занимавам с теб когато мога с по-младо весело момиче да си прекарам по-готино време. Ако ти си над 40, възрастта вече е сложила своя отпечатък върху лицето и тялото ти. За какво ми си. Младото те стимулира всякак, а ти вероятно ще ми убиеш и най-малкото желание, което съм имал към теб. Бъди си класна и готина и си живей самотния живот. Ти сигурно не можеш и да се усмихнеш вече от мъжки разочарования от теб. Тъжна съдба, какво да се прави. Приеми я.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker