Изгубил ли съм този човек или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубил ли съм този човек или не?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1592 пъти
Здравейте! Наскоро се разделих с момичето, което много обичах! Бяхме заедно 4 години, да се каже, че от малки сме си заедно, но както се казва всичко си има някакъв край. Разделихме се по взаимно съгласие, понеже чувствахме, че сме си омръзнали. Бяхме се разделяли и преди това, поради същата причина, тя имаше някаква връзка за кратко с друг, аз се занимавах с други и т. н. Събрахме се отново, но излезе същия проблем, донякъде аз бях повечето виновен, не й обръщах много внимание, зает съм с учене, работа и т. н. Сега отново сме разделени по взаимно съгласие, не се мразим, приятели сме, помагаме си, виждаме се. Тя ми предложи да си дадем някаква почивка, независимо колко дълга ще е и да се съберем отново. Казах й, че съм съгласен, но както се казва не се знае на къде ще те отвее вятъра и нищо не е сигурно и за двама ни. След това тя силно ми обеща, че ще върне.

Така де... какво да правя, наистина доста ми е тежко, постоянно я мисля. По принцип съм силен характер , но тя ми е слабост, както казах познаваме се от деца, тя не ми беше просто някакво си гадже, тя ми е приятел и човек който ценя, аз за нея също.

Изгубил ли съм този човек или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 6824f28124
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сам го казваш - омръзнали сте си, тоест сте се изчерпали един към друг и няма какво повече да си дадете освен драми, рутина, караници, сърдения и секс за сдобряване. Така го виждам аз спрямо информацията, която си дал.
Моят съвет е наистина да си дадете почивка, ама истинска почивка. Кажете си, че ще се свържете един с друг след един месец например. През това време не се срещайте, не си пишете, просто спрете всякакъв контакт, а ти си намери някакви занимания, излизай с приятели, забавлявай се, работи си, учи, но положи усилия наистина да се абстрахираш от мисълта за нея.
Когато направиш това и прекараш известно време без нейното присъствие в живота си - съответно и тя без твоето - ще разбереш има ли смисъл да сте заедно отново. Според мен няма. Ти в момента не страдаш по нея, а по загубата и, защото толкова време тя е била константа в твоя свят и сега мисълта да останеш сам те ужасява. Не, че толкова обичаш момичето.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2d656dbb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си я загубил, поне не и като приятел на този етап. Но няма да е зле, ако пак решите да се съберете, да посетите семеен консултант или психолог, за да оправите това, което куца в отношенията ви като двойка. Ако не го сторите, чакат ви спорадични срещи и раздели без перспектива за сериозни и щастливи отношения.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5ce35ffbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вие имaте приятелски чувствa, не любовни. Нямa стрaст, ромaнтикa, нищо свързaно с любовнa връзкa. Тaкa че, остaнете си приятелчетa... след време обaче, зaщото още бъркaте стрaсттa с приятелските чувствa. Дaйте си време и възможност дa aсимилирaте чувствaтa си и дa скъсaте тaзи фaлшивa зa "връзкa" по зaдължение, от коректност, зaщото се познaвaте от децa и т. н.
Обичaте си се, но не по този нaчин.
Не си я зaгубил, спечелил си приятел до живот вероятно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d83bf55c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Научете се да бъдете това, което искате да виждат вашите деца във вас.
'Иди си-Ела си' не са здравословни за подрастващия или вече пораснал индивид.
Трябва да се изясните веднъж за винаги и да си имате доверие.
Омръзването само ще ти кажа, че настъпва винаги при всички хора.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5652e61f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Приятел, в абсолютно същата ситуация съм, само дето с моята приятелка бяхме заедно 3 години и 8 месеца. Бих те посъветвал най-добре да продължиш напред. Наистина е много трудно, но човек трябва да е силен, а това с приятелството ще ти кажа само едно - човек не може да е приятел с този, когото е имал силни, огромни и истински чувства. Дайте си време, ако тя е твоя рано или късно ще се върне при теб, но не оставяй надеждата да те покори и да започнеш да страдаш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7bcf2236f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не казваш на колко години сте. Ако сте започнали връзката ви преди да сте станали на 20 години, то е логично да се разделите. Още растете и се оформяте като личности. И когато това стане, може да се окаже, че вече сте твърде различни и не сте един за друг. Според мен ще си останете приятели, но няма да имате връзка. Щом вече сте си изневерявали, то какво ли ви чака за вбъдеще?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker