Дали вече не го интересувам ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали вече не го интересувам ?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1478 пъти
Здравейте, имам приятел от 2 години и половина, както всяка връзка така и нашата в началото беше като приказка, постоянно искахме да сме заедно , радвахме се един на друг, подарявахме си малки неща, пишехме си мили бележки ти така до преди няколко месеца, някак изведнъж всичко спря, спраха малките изненади, спраха милите бележки и т. н. Реших, че трябва да направя нещо и да поема инициативата, започнах да го изненадвам да му се радвам да му обръщам повече внимание, ( попринцип и двамата много обичаме сладки неща ) та в последно време минавам до магазина взимам по шоколад или нещо подобно и като се видиме го изненадвам, за около седмица нещата бяха ок и после отново, колкото и да се стараех да го изненадвам нищо, приема ме някак като даденост, когато му предложа да си прекараме деня заедно само двамата (понеже не живеем заедно) той се съгласява и извднъж става така че най добрият му приятел го търси за излизане, да наистина излиза с него но точно когато сме си определили един наш си ден става нещо , и така месец постоянно се проваляха нещата, докато онзи ден най на края не ни се получи да останем заедно и какво стана отидох в тях и бях изтеглила филм, мислех да хапнем, а той в крайна сметка си играеше на лаптопа и когато му говорех нещо и го питах дали ме слуша думите му бяха да да ама аз нали си играя... наистина не знам какво да правя и дали съм му омръзнала, приема ме повече като приятелка и това е, няма ги милите жестове няма цвятя от доста време няма нищо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 9199c481f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали си му омръзнала, но със сигурност, те е приел за даденост. Седнете и поговорете, обясни му как се чувстваш, защото ако не го направиш, нещата ще стават все по-зле, а накрая най-вероятно ще ти писне, ще му биеш шута, а той ще се чуди откъде му е дошло.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d9066bc622
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поговорихме каза ми че си ме обичам супер много, че за мен би направил всичко, просто според нвго не съм щастлива, била съм правила всичко за връзката ни, а това не е така, личи му че ме обича много, преживели сме супер много неща заедно, просто това че според него не прави много неща за връзката ни го убива, и иска да съм щастлива и клони да скъсаме, а аз не го искам.. не виждам причина да се разделяме при положение че и двамата много се обичаме.. наистина не знам какво да правя ( от автора)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker