Влюбен съм до полуда!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм до полуда!!
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2466 пъти
Здравейте на всички. Момче съм и искам да споделя моята история със вас и се надявам някой от вас да ми даде съвет. От 6-7 месеца се запознах с едно момиче. И така започва моята история. Още като я видях първия път се влюбих в нея, поразпитах за нея и разбрах как се казва на колко и така нататък. Запознахме да си пишем, станахме близки, започнахме да излизаме. Но със времето аз започнах да се влюбвам във нея, винаги когато излизахме аз съм се държал със нея като ли чели е единственото момиче на света но всичко свършва до там. След доста време излизане и преживявания аз реших да и кажа че имам чувства към нея и тя каза: (Знам от доста време, но просто не го показвам защото не искам да те загубя, възприемам те като брат и не искам да се скараме заради това. ) След което спряхме да се виждаме и всякакви контакти. Но през тези месеци аз винаги съм си мислел за нея, колкото и момичета да ми предлагаха с*кс аз отказвах защото в главата ми беше само тя. След няколко месеца тя започна да ми пише отново да ме пита как съм какво правя и така нататък и сякаш всичко започна отначало (Като колело което не спира да се върти. ) Тя сякаш го правеше за да ме нарани или просто не осъзнаваше че аз още я харесвах. Моля помогнете ми историята е доста дълга и това е една малка част от нея. Със това момиче съм преминал пред доста трудни препятствия, винаги когато сме били двамата ни е било весело и не ни е интересувало друго. Но тя ме възприема като приятел. Какво да направя че да я накарам да ме обикне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 245a193cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ах приятелю бори се просто докрай! Покажи и че я обичаш и че винаги ще я пазиш буди мил

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3c771f953c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми ако е трябвало да стане нещо е щяло да стане още тогава. Една жена знае дали мъжа срещу нея е сексуален обект след някакви секунди. Не и трябва време за да осъзнае това. Трябва и време да опознае човека, но за възприемането му като приятел, брат или сексуален партньор на жените им отнема малко време. Дамите да кажат, но според мен няма да се получат нещата между вас.

Макар, че... макар ЧЕ.... аз имах подобна на твоята история, с изключението, че бяхме и двамата 8-ми клас, първо бяхме приятели и аз я харесвах, но не стана нищо - преди доста години, и може би 7-8 години по-късно се засякохме в един бар в града, на другия ден ми писа тя по Фейса и се видяхме и от там излезе година и половина връзка. Винаги нещата имат едно НО.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0d1e863bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом тя те възприема само като приятел и нищо повече, то тогава ти не можеш да направиш нищо освен да се оттеглиш... Ако тя е започнала през тези месеци да те харесва, то тя ще го покаже по някакъв начин.. Знам какво е, аз съм момиче, харесвах едно момче много време, без да ми обръща внимание и накрая ми писна да го гледам да харесва други и да се, , забавлява'' с тях и се запитах, защо изобщо продължавам да го харесвам? ...
Накрая стигнах до увода, че няма смисъл да си го причинявам и просто избягвах да съм в неговата компания и изобщо да го виждам..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fe9fe0bf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като гледам как си написал историята, предполагам, че си някакво лапе на 15-16 години, което се е влюбило за пръв път и си мисли, че тва е любовта на живота му..
Не е последното момиче на Земята.. Насила хубост не става!
Приеми факта, че тя не те приема по такъв начин. Разшири си малко кръгозора, фокусирай се върху друго момиче и не си губи времето с някой, който не те иска!!!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 77e48e4af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кофти ситуация, от която май няма положителен изход за теб. Намирам се в много сходна ситуация, та прекрасно разбирам как се чувстваш. Разликата е, че аз не съм влюбен в момичето, но определено се чувствам по много странен начин, когато е до мен. Още си изяснявам моите чувства към нея дали са просто приятелски, или има нещо повече, защото не ми трепва нищо, когато я видя, но от друга страна с нея ми е адски добре и спокойно, и определено я чувствам като човек, чиято компания обожавам.

Не ми е казвала, че иска да сме само приятели, защото аз не съм и повдигал въпрос за нещо повече (и аз не знам дали го искам), а и не съм сляп и мога да видя, че за нея съм само приятел, те тези неща се виждат и усещат бързо и лесно.

Също като теб и ние сме прекъсвали контакти за много време, а след това или аз на нея, или тя на мен пише и пак започваме всичко отначало. И аз като теб доста често мисля за нея, по една или друга причина.

Това го казвам, не за да се опитам в твоята тема да разкажа моята история, а за да ти покажа, че съм човек, който има същите терзания на главата си, само с разликата, че аз не съм си изяснил още чувствата.

В този ред на мисли - ние най-вероятно ще си останем само приятели и колкото и да го мисля стигам до извода, че за нашите отношения това май е най-доброто. Пожелал съм й всичко най-добро в живота и да срещне сродната си душа. Аз не искам поне като приятел да я губя, защото я имам за наистина ценен и заслужаващ си човек. Съветвам те същото - или си останете просто приятели, или прекъсни контакти с нея, защото ще ти е трудно да я забравиш и да опиташ с друга.

Насила хубост не става, няма как да я накараш да те обикне, щом досега не го е направила. Явно е от жените, които или веднага, или най-много на втора-трета среща преценяват докъде могат да стигнат отношенията им с даден мъж. На такъв тип жени влезеш ли им в т. нар. "френд зона", после излизане няма, а ти си попаднал точно там, за съжаление.

Съжалявам, ако звуча твърде песимистично, но по начина, по който описваш нещата е очевидно, че в твоята история няма да има хепиенд, така че колкото се може по-рано гледай да започнеш да се виждаш с други жени. Докато не се отпуснеш и разчупиш няма да ти се подобри състоянието. Знам, че си мислиш, че излизайки с други едва ли не и изневеряваш, но реално тя не ти е никаква в личен план, така че не само, че не изневеряваш, а дори ако ти е истинска приятелка ще се радва за теб. Пък и ако си с друга, а тя не само, че не те изревнува, а дори ти се зарадва, тогава вече съвсем ясна става работата.

Успех ти пожелавам! Дано пък да се окажа лош пророк и в крайна сметка да имаш късмет да спечелиш момичето! :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: eda37e5368
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момичетата си търсят кой да ги забавлява. Явно това е случая, щом и показваш, че ти е важна и вдигаш самочувствието. трябва да си прекарва времето с някой.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2cca559596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Единствено можеш да се откажеш. Спряла е контакт и сега ти пише, защото си е помислила, че вече тази фаза на влюбване е минала. Цени те много и иска да останеш в живота й щом прави опити отново да се сближите. Да ти кажа, понякога не е зле човек да има такива приятели само като такива без да влизат във връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2e1e42ad3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   По-добре се откажи от това момиче, няма шанс с нея. Разбирам те какво ти е, и на мен са ми отказвали момичета. Представи си, че сега докато четеш мнения, тя е в леглото с любим мъж ...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 56aee5287e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Френдзона брато! Най-гадната, подла и унищожителна форма на женско поведение. Държи те на каишка на къс повод. Има подробна статия в Енциклопедия Драматика на английски и още по- подробен и допълнен прево на руски в Луркмоар по темата. Ако знаеш някой от двата езика - прочети, там е казано всичко. Накратко - шансове нямаш, бягай преди да бъдеш напълно унищожен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker