Нямам психика вече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам психика вече...
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1412 пъти
И така.. Здравейте на всички.
Не искам да се оплаквам или да се жалвам, а може би искам да споделя с някого какво се случва с мен и да приема няколко съвета, защото за това, което смятам да споделя тук няма как да го кажа на събеседник до мен.
Аз съм момиче на 22 год. Имам връзка с момче от 7 години вече. Нещата между нас се развиха бих казала доста бързо. Около 7-8 месеца бяхме гаджета, след това започнахме да живеем заедно. Смятам, че сме претърпяли доста неща заедно..
С течение на времето някой неща се промениха. Започнахме да се караме, да се обиждаме, даже да си посягаме. Изневерявали сме си, аз повече. Аз усещам, че имам нещо към този човек, но съм супер объркана.. не зная какво е? Дали е това, че съм превързана дали го обичам..? Проблемът е в това, че той много бързо се ядосва и.... нещата излизат извън контрол..
Много пъти ме е унижавал е меко казано, съсипвал духом, посягам, ритал, скубал и какви ли не неща, които ме карат да се чувствам като боклук!? Не знам какво да правя вече все си казвам, че не заслужавам това.. мисля, че се старая за тази връзка, ноо уви не става. Нямам с кого да споделя това.. Срамувам се от себе си. В моето семейство баща ми така малтретираше майка ми.. не искам да бъда като нея. Изпадала съм в какви ли не състояния, не мога да се успокоя с часове, удрям се сама... кажете луда ли съм какво? Чувствам, че искам да живея, да съм сама. В момента се чувствам като прислужница.. Работя по 11 часа на ден и всеки ден след работа едно и също... не се знае за какво се сърди, държи се грубо... много искам да споделя с моята майка, но не мога.. просто не мога.. Не знам какво да правя, страхувам се, че няма да намеря друг ли не знам.. Много ми е помагал, но май е време това да приключва. Не искам да се изкарам много добра, но където има шамари, любов според мен няма. Благодаря на всички ви за отделеното време, дано сте ме разбрали..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 29 дни
hash: d7f186ca87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, момиче на 22 години - трябва да направиш точно ето това: Вдигай. Си. Чуковете. И. Го. Зарязвай. На. Минутата.

Никой не е длъжен да търпи и толерира подобно отношение от никой, камо ли от гаджето си. На 22 си, тепърва имаш време да срещаш мъже и да си избираш.

bile

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: 6889f9d928
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е трябва ли ти непременно мъж, че да си пълноценен човек?
Или викаш какъв ще да е, само и само да не съм сама?
Това ли искаш да ти е живота? Нали не искаш да си като майка си?
Сигурно знаеш какво ще те посъветват хората тук, но надали ще ги послушаш. Щом ти харесва това положение си стой с него. А, ти всъщност 7 години си с него така че. Явно ти харесва.

 
  ...
преди: 7 години, 28 дни
hash: c902436ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Още сега се разрови из нета и наеми някъде нещо, ако трябва при някакви момичета студентки - има такива, дето търсят квартирантка, за да им е по - евтин наема за месеца.
И друг пък ако попаднеш на насилник си тръгвай при първия шамар, независимо какво прави за тебе и какви сладки неща ти говори като е на кеф...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: 9a1800d0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   , , Изневерявали сме си, аз повече" Значи проблема е в теб най-вероятно. 90 процента от момичетата на тази възраст изневерявате защото всяка жена си търси внимание и разнообразие. Щом си с него все още и търпиш, въпреки, че той знае, че му изневеряваш и ти знаеш за него, означава, че сте се привързали и ви е страх да сложите край на това нещо. Аз като мъж ще ти кажа, че той има правото да се държи грубо и да се сърди, щом си допуснала да си хойкаш на лево и на десно Няма правото да те удря и докосва естествено.
Моят съвет е да си изясните всичко по между си. Ако сте склонни да забравите флиртовете си с 3-ти човек, и стигнете до разбирателство и нормално отношение опитайте да запазите връзката си. Ако ли не, скъсайте всякаква комуникация, в социални мрежи, телефони и до 1-2 седмици ще се успокоите и ще започнете нов живот и двамата. Млади сте, не сте женени, нямате деца.... живота е пред вас и успех.
Мъж на 26.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 07b2b75519
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1 и 2 са ти го казали точно и ясно! Махай се, докато не е станало твърде късно, това не е нормален живот и този човек очевидно не те заслужава.

 
  ...


...
преди: 7 години, 24 дни
hash: 51c8eb9e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На 22??? И от 7 години си с него.. значи.. от 15 годишна си започнала полов живот? Ужас!!! Да, познавам много двойки, които живеят с ученическата си любов и до ден днешен, но при вас не се получава, щом си изневерявате, ти изневеряваш повече и може би си го връщате взаимно и понеже мъжът за да докаже колко е силен те тормози и бие...
Разделяйте се, а ако ти харесва това оставай с него...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker