Време ли е да се разделим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Време ли е да се разделим
преди: 7 години, 23 дни, прочетена 1927 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 19г, имам приятел от 3 години вече. Той е на 21. Ще се опитам да бъда кратка. Първата ни година бяхме почти всеки ден заедно, но от две години насам той е в друг град. Имали сме много хубави и лоши мигове, но някак си сме успявали да се справим с всичко. За тези три години аз бях тази, която даваше повече нежност, внимание, правила съм и аз грешки, той също. През цялото време каквото и да ставаше, аз бях човека, който звънеше първи да се извини и да оправя нещата. Аз правех планове за бъдеще, а той не. За мен беше единствен и специален, за мен той казваше, че съм като всички и не се чувствах специална. Не ми е изневерявал по никакъв начин. Много ревниви сме и двамата, но преди месец мисленето ми се промени тотално. Запознах се с едно момче и момиче, с които толкова си допаднахме като характери, че за месец се сближихме много, като сме заедно ни е супер забавно, споделяме си, лудеем си и така. Но приятелят ми ревнува от момчето, въпреки, че момчето си казва, че от мен иска само приятелство. Наистина държи на приятелите си. В момента приятелят ми ми е забранил да общувам с него - трябваше да избирам между гаджето и приятел.
Цял месец се караме за това и мен някак си самия факт, че ми се поставя ултиматум ме отдръпна. През този месец се появи момче или мъж по-точно, със 6г по-голям от мен, някак си го харесах, случи се така, че се целувах с него. В момента, в който стана се разделих с приятеля си и смятах повече да не съм с него, но като го видях и омекнах. Не знам дали защото сме заедно толкова време или защото наистина го обичам, но не искам да го губя по никакъв начин. Казвала съм му, че дори да се разделим искам да е до мен, независимо каква връзка имаме. За мен освен гадже е и като брат. Приятел не го усещам, защото в повечето пъти не ме разбира, дори като му разправях нещо преди той не ме и слушаше. Откакто се разделихме има коренна промяна в него, на моменти се чудя дали е той, толкова е мил, обръща ми внимание, има я нежността, комплименти, търси ме-неща, които преди сякаш отсъстваха.
Има планове свързани с мен- да живеем заедно, да работим и учим. Казва, че без мен не може. Да, но аз все още мисля за другото момче, сънувам го дори, мъчно ми е даже, че не общувам с него, но се моля само да е временно увлечение, защото не искам да съсипвам тригодишна връзка.
Искам и да общувам с пнзи приятел, защото ме разбира и знам, че е от хората, които наистина ценят приятелите си.
Объркано ми е и не знам как да постъпя. Моля ви за съвет, защото от месец нямам мира-не сенего храня нормално, не спя като хората.. моля да не ме съдите, нуждая се просто от съвети..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 22 дни
hash: 2ba29f57f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не може всичко на този свят. Избирай.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 0c9e4272b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитваш се да седиш на два стола, но накрая ще седнеш на земята, защото не знаеш какво искаш. За сериозно бъдеще мечтаеш, а се държиш детински.

 
  ...
преди: 7 години, 21 дни
hash: fbf9f8b788
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Приятелят ти не е цвете за мирисане, като свикне пак с теб отново ще се държи зле с теб, повярвай ми. Тая промяна е временна. Хич не го жали.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 20 дни
hash: 1194675167
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Разбира се, че ще избереш новия човек. Въобще не се връзвай на 3-годишната връзка. Нали знаеш, за вълка, че козината си мени, но нрава - не. Просто бъди свободна и щастлива! 3 години не са кой знае какво, а и животът е толкова хубав с правилния човек, недей да му мислиш, скъсай с миналото!

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: df08ce1cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо просто не признаеш на прителя ти какво се е случило с другото момче и не започнете на чисто? Признай му какво ти е липсвало, никога не е късно всичко да се оправи, просто бъди честна с него. Успех ти желая!

 
  ...


...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 2b58038aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката
Наистина съм много объркана. Извинявам се заза дългия коментар, но моля да го прочетете... Вече си търся работа по София, но не знам дали това ще е добра идея. Вчера имах изпращане, снимахме се с класа и един друг много добър приятел ме бвшв прегърнал откъм гърба и се снимахме, а предната вечер стояхме в моята стая със съквартирантките и него и ато за последно се снимахме. яхме седнали на леглото и го бях прегърнала по мъжки, точно като приятел. Моя като видя - били сме лежали, на оная снимка от изпращането ме бил прегърнал и си бил търкал х*я в мен и някви такива глупости. Преди да тръгна за изпращането се скарахме заради това, не съм си била седнала на задника, хвърли телефона и излезе. А мен цял ден адски мв болвше бъбрека и бях пила 2 хапчета. Като отидохме в кръчмата с класа и малко по-късно се разиграхме, а аз съм такъв човек, че чуя ли музика жива, умряла -ставам. Моя ми пише във фейсбук : пак ли се целуваш с някой. А аз му викам, че просто танцуваме всички, все пак изпращане имаме.. Накрая обаче след кръчмата не отидох на дискотека с класа, защото кръста пак ме болеше и му викам на моя ако иска да се прибираме. Той започна да ме обижда, лека съм била, знаела съм само да се правя (мисли, че съм го лъгала за кръста само за да не правим секс). А мен наистина ме болеше даже и една от причините да не ида на диското беше това. А и аз от известно време нямам много желание за секс - опитах се да му обясня, но той ми повтаря, че съм имала друг, което не е така. Напоследък не искам толкова секс колкото да ме гушка и целува, да си говорим и тн. Опитах да му обясня, че вските тия караници ми влияят. Не ме разбира и за това.. не знам какво да правя, наистина.. първата година заедно правехме секс почти всеки ден по няколко пъти, втората абсолютно всеки път като си идваше пак по няколко пъти, сега просто не ми се иска само секс. Моля ви, дайте ми съвет как е най-добре да постъпя!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 19 дни
hash: df08ce1cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От номер 7
Разбирам те напълно може да се каже, че съм изпаднала в подобна ситуация. Значи да разбирам, че е твърде ревнив и няма как да му кажеш. Виж сладурче пича си е виновен сам за това, което му се случва според мен не бива да се виниш.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: ed8a2562f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Естествено, че ще т ревнува. Ако той имаше някоя "най-добра приятелка", ти как щеше да реагираш? Не ти се прави секс, и защо? Нали се сещаш, че пък на него му се прави и изглеждаш доста съмнителна.
Според мен, си го отсвирила вече, но още не си се хванала за следващия клон и за това поддържаш, уж, тази връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 19 дни
hash: 43565e45b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторката
Приятелят ми знае за всичко, което е станало, знае, че харесвам другия, знае какво ми липсва във връзката, абе като цяло аз чувства и мисли не крия. Благодаря ти, че не ме виниш, мислех, че повечето ще ме помислят за курвада, че съм се целувала с друг докато си имам приятел ( не казвам, че е правилно, де) . Иначе ми е забранил да общувам с другото момче, въпреки, че той ми пише смс-и, не му отговарям, но вътрешно се вълнувам като видя, че не ме е забравил.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker