Защо се държи така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29537)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7273)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18350)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи така?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2881 пъти
Здравейте, от няколко години имам неангажиращи отношения с мой колега. Баналната история е, че за съжаление аз се влюбих в него, макар, че никога нищо не съм искала от него, или пък съм му държала сметки за нещо. Проблемът е че той месеци наред може да не ме потърси, дори да ме пита как съм... Работим в сграда, през два етажа и винаги може да мина да пием кафе ей така, но не го прави.... Понякога когато ме види сякаш се прави, че не не е видял или каже просто едно здрасти, все едно не се познаваме. много ми е тъжно и много ме боли от поведението му, дори съм го питала защо така се държи, а той никога не може да даде разумно обяснение. Знам че ще кажете, че най-вероятно не му пука, може и да е така макар, че не го усещам така, даже напротив.... но каквото и да чувства или не това дава ли му право да ме наранява така с поведението и отношението си? Когато сме заедно с други колеги на мeроприятия само на мен не обръща внимание, дори на другите им прави впечатление. Държи се фриволно с повечето колежки, а мен не желае понякога дори да ме погледне. казах му хиляди пъти, ако не желае да ме вижда да каже, няма да правя проблеми, прекалено съм горда да се унижавам, но не е нужно да ми прави такива глупави и унизителни демонстрации. След поредното такова унижение спрях дори да му говоря, и това явно го подразни. Не знам как да се държа. Как да изляза достойно от цялата ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 99272805d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиме, къде ти е умът! Ти изтривалка ли си или проститутка на повикване! Казваш, че имаш достойнство! Къде е то?
Лягаш си с човек, който ти е никакъв и очакваш уважение от него! Как да стане, когато сама не се уважаваш, щом си допуснала така да те разиграва и унижава!
Прекрати отношенията с него! Разнообрази се с нова връзка или си дай почивка! Това твоето е мазохизъм и липсва на всякакво достойнство!
Защо изобщо го питаш дали те иска или не и ако не, то да си отидеш тихо и кротко!? Ти сама си се вкарала в тази роля - да си му удобна и да е по неговите правила!
Намери си стойностен човек, който да е до теб не само в леглото, но и в живота!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: abe3e085bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри да. правиш. секс с него и се дръж по същия начин с него пред хората. Дръж се така, все едно не съществува.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6f3c9e8b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Пишеш, че отношенията ви са неангажиращи. Защо тогава очакваш ангажирано отношение от негова страна? Този мъж определено не иска нищо задълбочено с теб. Само си губиш времето в догатки, много неприятна ситуация за теб. Намери начин да се справиш със себе си, мисля че това е вярната посока. Нали знаеш, който не може да победи себе си, не може да победи никой друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7ffe3133a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за съветите, самата аз осъзнавам как стоят нещата, просто не мислех, че единия секс може да провали до такава степен отношенията между хората. Аз не искам да бъда с него на всяка цена. В случая обаче това, че съм била с него, определено не му дава правото да се държи така с мен. Винаги гледа да ме засегне и обиди по някакъв начин, а аз никога не съм си позволявала да му го върна. Може би в това е проблема. Свикнала съм да се държа по начин, по който да ненараняван хората, явно така наранявам само себе си. Понякога искам да съм друга, да не гледам хората и света през розови очила, да бе бъда наивна да мисля, че както се държа аз, такова ще е поведението от отсрещната страна... Толкова пъти се опарих. Проблемът в конкретния случай опира не до това какво чувства той, защото е повече от ясно, а защо постоянно избягва контакт с мен /не че го търся, разбира се/ говоря за случайни засечки, дори понякога се държи адски неадекватно! По едно време сваляше приятелката ми, която не знае нищо за отношенията ми с него. Правеше го демонстративно ипред мен, разбира се никога не показах, че това ме наранява много, казах му че всеки човек прави сам изборите си в живота и нямам право да му се бъркам. Казвал ми е, че знае че го обичам, макар винаги да го отричам. И въпреки всичко сякаш се чувства силен когато ме наранява. Нарочно се прегръща с тази и онази, флиртува с повечето жени и особено в мое присъствие. Дори не съм го правила на въпрос, а може би трябваше. Не знам как да го обясня, знам че няма чувства към мен, но аз имам. Искам да е щастлив, макар и далеч от мен, но не мога да понеса да ме наранява повече. Просто искам да приключа нещатс, и да не се появява в живота ми когато му скимне. Просто не знам как да го направя. Нямам намерение да искам да се разберем, няма и смисъл. Но дали просто тотално да го игнорирам и да не му говоря, или да се държа нормално, да го поздравявам и да се усмихвам. А когато реши пакда ме потърси? Какво и как да му кажа даме остави намира... /авторката/

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fe4f6ba907
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Прекалено съм горда, за да се унижавам.... Ти ако имаше малко гордост и достойнство, този човек нямаше да го търпиш и секунда. Вкарала си се във някакви филми и сама си вярваш. Не, не те нападам, то ти стига унижението от цялата тази ситуация. Как да излезеш достойно от нея ли-приключваш незабавно всякакви отношения с него. Колкото по-бързо проумееш, че наистина не му пука за тебе-толкова по-добре.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 696f51a807
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   ОбичАй и уважавай себе си на първо място. Това е отдавнашна истина, че жените често се влюбваме когато правим секс. При мъжете не е така. Така е нормално това, което ти се случва. Кофтито е неговото отношение към теб. Просто нищи не му обяснявай спри всякакви контакти с него. Като ти се обажда не му вдигай телефона. Ако го срещнеш се прави, че не го познаваш. Изобщо -пълен игнор. След време ще ти мине влюбването и ще срещнеш друг. Не се връзвай на въдицата, че жената може да прави секс без да се влюбва. Най-често става точно това. Успех и се успокой.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ad26d86748
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей авторке. Смятам, че между вас има много неизяснени неща и ви куца комуникацията. Защо не сложите картите на масата и не се разберете като зрели хора. Имам усещането, че и ти не си наясно с неговите чувства. За да те игнорира така, най-вероятно и той е бил наранен от теб без да искаш. Потърси вината и в себе си преди да го виниш за неговото поведение. Ако един мъж е безразличен към теб, ще се държи както и към всички останали. Щом има лично отношение, различно от колегиалното / в неговия случай дори фриволно спрямо останалите колежки/ значи с нещо е бил провокиран. Изяснете ги тези неща в нормален разговор. Ситуацията ми е позната..

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a3de28e95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей номер 7! Може би имаш право и наистина трябва да поговорим, но смятам че той е човекът, който трябва да поеме инициативата. Ако не желае мисля да оставя нещата така. Днес го видях случайно, и не го погледнах дори... той не посмя дори да ме заговори, само ме поглеждаше на няколко пъти, докатоаз се прсвех че не го забелязвам и си намерих повод да тръгна от кафето в което бях с колеги. Наистина просто не мога повече, нямам сили да го виждам дори и ще гледсм да избегна всякаква комуникация и случайни срещи... може би не е било писано да изясним нещата помежду си.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a3de28e95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   номер 7 само да попитам какво се случи при теб и подобната ситуация / ако ти се разказва/ :) Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ad26d86748
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ситуацията при мен още е в застой. И двамата сме прекалено горди за да признаем че имаме слабости и наранени чувства. Друг проблем идва от това, че сме семейни и няма как да афишираме близост особено на работното място. Заради нещата, които сме премълчали много любов си е отишла. Ако си заслужава човека те съветвам да преглътнеш егото си и да изясните проблема.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6fcd3fa975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами просто е самовлюбен глупак, който си чеше егото за твоя сметка. Харесва му да знае, че се измъчваш, и затова флиртува с други пред теб, не те поздравява и те игнорира на публични места. Ако се опиташ да прекратиш отношенията си с него, ще гледа да не го допусне, но това не е защото му пука за теб, повярвай ми - просто няма да му хареса идеята да изгуби любимата си жертва и чесалото на егото си.
Затова, слушай една жена, която доста отрепки е видяла - бягай надалеч от този тип/или както сега е модерно да се казва.... Изчезвай с двеста и назад не се обръщай НИКОГА. Мъже много.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7ffe3133a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви за съветите. Мисля да оставя нещата така, държа на него въпреки всичко, но не мога повече да продължавам така да се измъчвам... Надявам се да ми мине, ако не мине поне имам надеждата, че с времето болката и обидата ще намалеят... :( Някак си цялата ситуация ми смачка самочувствието адски много, направо се превърнах в друг човек. Не съм нито грозна, нито глупава, а той някак си ми влияе да се чувствам именно така. Затворила съм се в себе си и не общувам с хората дори. Не знам какво ми става, но за първи път в живота ми допускам някой да ми влияе толковс много. И то не в положителен аспект. Не мога да си го обясня... А той дори не е някой красавец, или пък да блести с някакъв особен интелект. Какво ми стана просто нямам идея... Друг мъж не мога да погледна, камо ли пък да си легна с някой, изпитвам отвращение, дори се плаша вече от себе си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 66304c52f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей, авторке!
Как се развиха нещата при теб?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 05e45e5e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Игнорирай го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker