Поредната история за любов и изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната история за любов и изневяра
преди: 7 години, 29 дни, прочетена 2160 пъти
Здравейте,

От известно време ми се иска да споделя с някого какво се случва в живота ми. Съветите ви ще са добре дошли, въпреки, че единствения човек, който ще реши какво да прави ще бъда самата аз. Историята е следната:
Срещнах един човек и за кратко време съградихме отношения, които стигнаха до предложение за брак и бременност. Предстои сватба съвсем скоро, а бременността е в 11та седмица.
За нещастие научих, че той дълго време е обичал жена, с която е имал сериозни намерения, но тя има мъж и деца. За кратко е напуснала мъжа си но в последствие се е върнала при него. Въпреки това отношенията на човека до мен и въпросната жена не са приключили. Те всъщност са продължавали да се виждат зад гърба ми през цялото време.... След като му казах, че съм разбрала той за около месец и нещо прекрати всякакви отношения с нея, но уви явно е било за кратко. Сега отново я моли да се виждат, отново и казва, че я иска и че не му пречи това, че има жена. Разбира се той не знае, че аз знам какво се случва зад гърба ми. Не знае, че им следя комуникацията от близо и аз не мисля да му казвам, защото това е единствения начин да разбера дали наистина ще прекратят отношенията си.
Объркана съм. Днес беше поредния ден, в който тотално ми се прииска да не бяхме организирали каквито и да е сватби и да не бях бременна, но уви, нещата се случиха и аз не знам как да постъпя. Явно не съм аз жената в която е истински влюбен... Въпреки обещанията му че ще се остареем заедно и че ме иска и обича, явно той ще продължи да я търси и ще иска да се виждат. Но какво да правя аз в цялата ситуация не знам. Да прекратя сватбата и да направя аборт докато е време?
Да родя детето и да избягам от него?
Да се правя че нищо не се случва и да си остана с него?
Много отговори има, а аз не знам кой е верния и съм ужасно разочарована, объркана, ядосана и куп други чувства ме връхлитат.
Благодаря, че ме изслушахте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 29 дни
hash: fac55cd93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти самата преценяш дали тази ситуация е ок за тебе, защото ситуацията няма да се промени за в бъдеще. Ако е ок, си оставаш с него, ако ли не напускаш, само за бременността никой не би могъл да ти дава съвети. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: f532a86781
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех, момиче! Само да не беше бебето! Майната ѝ и на сватбата, и на всичкото! Няма да те съветвам да абортираш, защото това е дълбоко лично решение, всеки има свое виждане по проблема за абортите. Аз лично не съм правила и някак си се чувствам едва ли не горда и с чиста съвест, но не съм и изпадала в ситуация, да съм изправена пред такъв тежък избор. Не съм обаче и фанатик, заклеймяващ аборта, разбира се, че е за предпочитане, отколкото да се роди едно болно, нещастно, нежелано или обречено на изоставяне, дете. Но както и да е, не виждам бъдеще за вас, та той дори до сватбата не се е поспрял, направо изумително! Искрено ти съчувствам!

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 0d51875425
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не прави аборт в никакъв случай! Това е тежък грях - убийство! Свали картите и му кажи, че знаеш всичко и нека избере! Роди си детето, не прави зло! Детето в утробата ти няма вина за нищо!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 29 дни
hash: de65f7673d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това не е добре. Щом няма сили да скъса с другата жена, явно има чувства към нея. Силни чувства-с теб се опитва да я забрави, да я преболедува, но явно не може. Насила не стават нещата. Не те съветвам да си махаш детето. Богородица те е благословила да си майка, колко жени се молят за това. Роди си детето, това е най-важното, а и никой не знае как ще се преобърнат нещата в утрешния ден.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 1ebd5ff132
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила, стана ми много тъжно за теб. Колко жалко, че има такива хора като твоя "мъж", които не си дават сметка за последствията.
Ако искаш да живееш един "изкуствен" живот със съпруг и дете, а реалността да е съвсем друга - след време това ще започне да ти тежи. Сигурно ще се разделите и детето ще отнесе всичко.
Ако го оставиш сега, а родиш това дете, ще си поредната самотна майка..
Ако бях на твое място изобщо нямаше да чакам. Това е подигравка с теб.. Щом един път ти е обещал, а сега отново прави същите неща зад гърба ти. Ок, дори и сега да "приключат" няма гаранция, че след месец няма пак да имат нещо общо.. А ако онази жена вземе решение за остави мъжа си и да се събере с твоя...
Аз бих направила аборт и бих приключила всякаква връзка с този измикяр, защото е такъв. Да, трудно ще е щом и сватба, но животът Е ЕДИН И НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ ЖИВЕЕ В ЛЪЖА!
Бъди силна и си търси щастието! Не е твоят човек..
Не разбрах на колко си години, но ако си все още млада, млада не се обременявай с това дете. Не приемай аборта като убийство, както сигурно някой може да ти каже.
Медицината се е развила вече и аборти се правят масово.

 
  ...


...
преди: 7 години, 28 дни
hash: d2138645fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ужасно е това. Но ти си избираш как да живееш. В лъжа ли искаш да живееш? Аз лично не бих простила такова нещо. Такъв човек не заслужава да стане твой съпруг. И да прекрати всичко с нея, какво? Ще успееш да преглътнеш обидата и лъжата ли? Ще му имаш доверие отново ли? Не мисля.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 28 дни
hash: f1aaf7b5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, не се прави, че нищо не се случва. Раздели се с него и отмени сватбата. Ако искаш детето и може да се справиш без него, си го роди. В акта му за раждане запиши-баща неизвестен. Пък той да води дела за бащинство. Той още преди сватбата ви е нечестенс теб, лъже теи изневерява. Няма защо да прощаваш и да се вкарваш в болезнени филми. Раздели се с него докато можеш без последствия. Пък той да си стои сам като е толкова глупав. Защотот другата жена не е развалила семейството си заради него. Горе главата. Радвай се, че си го разбрала сега, а не след като си обвързана с него.

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 64b701dc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Махни детето, ако не искаш да си самотна майка, справяща се сама с трудностите и прекрати тази връзка!
Той не те обича! Щом е съгласен да е с другата, при все че тя има деца, значи не обича теб и вашето общо дете достатъчно!
Изтрий го от живота си и махни детето му и започни отначало! Така ще имаш шанса да започнеш наистина отначало и да срещнеш друг човек, без да имаш ремаркета със себе си!
Извинявам се, за грубия изказ, но е самата истина!
Ти ще жена, която ще отделя от залъка си за детето, докато баща му ще копнее да живее с друга жена и нейното дете! ...
Тогава вашето дете какво бъдеще има!?

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 61378e0950
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Универсално верен отговор в живота няма. Но реално въпроса е с кой от изброените варианти си готова да живееш, като най-малко съжаляваш за крайния резултат.
Ако искаш мъж който да ти е верен - няма да е този. Ако не е тази жена, ще се появи някоя друга след недълго време. Така че логичния избор е да го зарежеш, със или без бебе. Освен ако въпреки всичко е отговорен да се грижи за теб и за бебето, не е много ясно дали е такъв от историята. Тогава може и да останеш с него. Но трябва да си наясно че няма да си "единствената". Та въпроса е дали можеш да свикнеш с тази мисъл.
Колкото до бебето - си е лично твоя преценка дали си готова да гледаш бебе към момента или не. И да има някаква евентуална помощ от мъжа, едва ли ще е особено голяма.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 27 дни
hash: 87045a2cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Отговори много, но никой от тук четящите не може да ти каже кой е верния за теб. Ние не те познаваме, не знаем каква е твоята душевност, какъв е прага ти на търпимост, какви са мечтите ти, че дори и какво е възпитанието ти.
Във всички случаи, ситуацията е много деликатна, най- вече за теб.
Верни и грешни отговори няма, защото в края на краищата всички си носим последствията от собствените избори.
Някой ще ти каже да го оставиш и да направиш аборт, друг ще ти каже да запазиш детето и да оставиш баща му... това са толкова много възможности, но само ти ще живееш с избора.
Но, в края на краищата си младо момиче, което заслужава любов и подкрепа, а тя не се получава по този начин. Заслужаваш да си обградена с любов, спокойствие и грижа. Не е сега момента дансе примиряваш в името на нещо, което е просто лъжливо.
Колкото до бременността ти- по мое мнение, ти имаш нещо прекрасно в живота си. В момвнта може да не го виждаш така, но е така. Детето е подарък, но това е само мое мнение. Избора е лично твой и ти трябва да живееш с него.
Абстрахирай се от това, което ти казват всички и си представи това, което искаш да ти се случи и просто го направи.
Трудно е да имаш планове, мечти и изгледи за бъдеще и един ден просто всичко да се сгромоляса, но от друга страна, това може да означава, че ти предстои нещо ново и хубаво. Знаеш, че в живота не може да е само лошо.
Пожелавам ти успех. Каквото и да решиш, дано да е това, което ще те направи щастлива!

 
  ...

...
преди: 7 години, 24 дни
hash: fd0e6eb624
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Нашата православна култура не толерира многоженството. Виж, в арабския свят, при мюсюлманите е разрешено. Мъж може да има до 4 жени. Не знам, каква ти е нагласата, от теб си зависи. Но ако сте по-разкрепостени, може и тройка да направите. Ми кво пък, - все е някакво решение. Естествено, по-нормалното решение е да си родиш детенцето и да търсиш друг мъж, или да го чакаш... Виж, поговори с твоя палавник и му постави условие - да избира. Да видим как ще реагира. Въобще, да си каже, той как вижда бъдещето си. Ако си непримирима и не желаеш да го делиш, така си му кажи: да не те баламосва, ами да ходи при другата, или пък да не те лъже и да я зареже. И първия път, когато го хванеш, му сочиш вратата. Виж, има няколко опции, трябва да избереш твоето решение. Само детето не бива да махаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker