Изневерява ли според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли според вас?
преди: 7 години, 11 дни, прочетена 1998 пъти
Здравейте на всички! Ще опиша по подробно ситуацията в която се намирам, ще се радвам, ако някой дъде съвет. Аз съм на 23 години, омъжих се преди година за съпругът мечта - свестен, слънчев човек, всеотдаен и винаги искрен. Точно това исках, да не пие много алкохол, да ме обича и бих дала всичко от себе си за този човек. Забременях, , по случайност, , , беше изненада за мен, тъй като той твърдеше, че ме пази. Няколко месеца, след като решихме, че ще задържим детето, той се промени много. Започна да пие, разбрах, че пуши трева ( той си сподели с мен), макар и това да са неща, които много съм мразила винаги, се опитах да ги приема, заради нас и детето, което очаквах. В последствие се случваха поредни необичайни случки, които ме навеждаха на мисълта, че той може би излиза с други жени. Като например, дълъг женски косъм в колата ни (на негов приятел таксиметров шофьор се повредила колата и взел нашата, за да откара някъкво момиче), нова вратовръзка(месеци след сватбата ни, податък от негови приятели за сключването на брака), друг парфюм (който бил от работата му, само се пръснал с него), чести срещи, , по работа'' с приятелите му, прибиране в 4 сутринта, запалки с отпечатан лак за нокти по тях.. и все такива неща. Но за всичко това, винаги имаше оправдание. Сега вече, детето ни е на 10 месеца. Ние живеем в чужбина, аз бях в България с малкия за 6 месеца, а той замина в друга държава, за да работи ( всичко беше точно така, тач със сигурност няма лъжа). Сега обаче пак сме заедно, а той отново не проявява почти никакъв интерес към мен, всеки ден готвя, той обаче постоянно яде в работата си, но не и в къщи. В почивния му ден постоянно сме с приятели, но не и сами. Капакът беше вчера, в телефона му видях, че е говорил с колежка 2 пъти и то в почивния си ден ( бяхме до болницата с малкия). Оправда се, че било по работа. Днес обаче видях, че вчера след като излезе за работа пак е говорил с нея по интернет с камера в латсап, след което в почти 1 часът през нощта. На сутринта се прибра що годе на време от работа, след което легна да спи. В сакото от работата му има ключ от дом.. вече съм поти убедена на къде отиват нещата. В телефона му също има адрес, записан в тефтер. Какво да правя? Как да го накарам да признае ако има нещо? Ако кажа за ключа, той ще осъзне, че го пребърквам.. помощ моля? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 дни
hash: f0c8bfe47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на адреса, който си видяла на телефона му и виж кой живее там.

 
  ...
преди: 7 години, 8 дни
hash: 8ab5edbb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не разбирам, защо трябва да излагаш доказателствата си пред него? Защо го питаш, когато откриеш нещо? Заставаш пред него и казваш, че имаш опасения, без да ги споделяш, че ти изневерява. И го гледаш в очите. Ще разбереш истината, без значение какво ти казва.

М32

 
  ...
преди: 7 години, 8 дни
hash: 9bcd929c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление - от себе си не можеш да избягаш! Ако разбере че го пребъркваш, ще си отиде. Ако престанеш да си мислиш за това което той прави, когатео не е с теб, може би ще имате семейство. Аз може би греша, но ако не забранявам на някого нищо, за него не е интересно да го прави! Най-приятни са забранените неща!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 464e69a18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не съм съгласна с номер 4! Не мисли какво прави, за да имаш семейство!!! Върви на адреса, когато той е в къщи, върви и когато не е! Има вероятност да не ти отворят, затова просто изчакай и ги снимай! Естествено, че мъжът ще те излъже, но ако направи така и не се смути от това, че са го хванали, значи това е един закоравял к----р и не му пука за теб! Запомни момиче, ако веднъж отстъпиш и простиш подобна постъпка, в 85 процента от случаите изневеряващия пак ще си изневерява! А ти си на 23 год и може би твоето добро момче те чака някъде там! А ако мъжът ти е някакъв комплексар, който се себедоказва, чрез сексуални подвизи, повярвай ми отказване няма да има! А колкото до личното пространство такива к----ри нямат право на лично пространство и най-малкото да го ползват за мръсните си номера! Не допускай да ти се качат на главата, дръж се достойно, от това само ще спечелиш! Иначе по всяка вероятност ще стане по-зле!

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 870fc56183
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Какво значи да го питаш дали кръшка. Естествено, че ще отрече. Послушай интуицията си. Той те е лъгал още от началото-че не пие, че не пуши, пък после се е оказало друго. По-скоро си реши за себе си дали искаш да си с него и занапред или не. Отиди на адреса щом искаш, носпоредмен има признаци на кръшкане. Замисли се за раздяла с него. Започни да събираш пари за адвокат и пр. Не е живот това ти непрекъснато да се измъчваш, да го следиш и да се тормозиш. Подготви се за раздяла. Няма цял живот да се мъчиш с него дали ти кръшка или не.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 1620cc9cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледам, че те съветват да отидеш на адреса, да го снимаш - не разбирам, докъде ще доведе това, авторке... Да, признаците за изневяра са налице - въпроса е, който би трябвало да си задаваш е по-скоро ти какво ще направиш, когато си сигурна.

Очакваш ли, че като го конфронтираш ще престане и ще прекрати връзката - това е доста нереално. Готова ли си да го напуснеш? Готова ли си да го поставиш в ситуация, в която да избира и да рискуваш да не си ти избраната? Докъде си готова да стигнеш?
От едната страна е финансовата сигурност, която ти дава и това, че си с бащата на детето ти - от друга заслужава ли си да живееш в такъв ад и постоянно да се преструваш, че не знаеш? Докога ще оцелееш така? Ти също си човек, имаш нужда от обич, някой да те погледжа с възхищение, да прекарва всяка свободна минута с теб, да прави всички тези малки жестове, коитo правят хората, когато се обичат... постоянното следене и подозрения само ще ти разбият нервите. Oт друга страна, какви са перспективите пред теб, ако го напуснеш и останеш сама с детето - има ли къде да живеете, ще можеш ли да си намериш работа, ще се справяш ли с издръжката ви? Смяташ ли, че можеш да се справиш сама - ето това са важните неща, с които трябва да си наясно - а не дали и кого ще завариш в онова жилище...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: bcecf91988
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен е много малка вероятността всички тези неща наистина да имат обясненията, които ти е дал. Но внимавай как ще подходиш, защото ако му кажеш какво си намерила той ще отрече, ще измисли следващото оправдание и ще започне да внимава и да крие много по- умело. Най-добре действай така, че да няма избор вече да отрича и да няма начин да изкара теб виновна, че се ровиш. Отиди на адреса, когато мислиш, че той е там. Ако се окаже, че все пак адресът не е на тази жена, събери други доказателства или когато си напълно сигурна блафирай и му кажи, че знаеш всичко и го напускаш Не знам дали би простила изневяра, но моля те ако го направиш, не го прави толкова лесно, че той да си каже защо да не изневерявам, като тя винаги ще е до мен... Накарай го да осъзнае, че ви губи наистина...
Успех и не забравяй, че винаги можеш да продължиш сама с детенцето и да се справиш, никой не заслужава да търпи това : )

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 06158a3c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Естествено, че изневерява. Изглежда го е правел и преди, но си била много влюбена и сляпа, за да го видиш. Такива мъже не се променят трайно, не виждам какво ще постигнеш, ако ти признае? Най-много да се изнесе при новата си любовница.
Имаш два варианта. Ако искаш да го задържиш, превръщаш се в жената вамп и правите секс с и без повод, навсякъде, за да го изтощиш максимално и да не може да даде нищо на другата.
Ако не искаш да го задържаш, разделяш се и поемате в различни пътища.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 464e69a18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен, че кръшка е на 200 процента сигурно, но както каза номер 4 не прави никакви компромиси, за детето, за семейството, заради това, че работел някъде в чужбина! Ти си на 23 млада и хубава! А той още от тази възраст не ти обръща внимание. Как си представяш с него следващите 5, 10, 15години! Ти си достоен човек, имаш нужда от внимание, уважение, спокойствие, домашен уют, съпричастност ако съпругът ти е при теб, помощ за детето, а не от някой, който си зяпа непрекъснато в телефона или лаптопа, чати, мълчи, като идиот, кроейки поредните си планове за изневери, секс приключения, ползва те за слугиня да му готвиш и да гледаш детето, а той да се развява със всякакви жени, , недоволни, , от мъжете си! Скъпо момиче! Ти си достоен човек и по никакъв начин не допускай та те мачкат и тъпчат! Надявам се да споделиш, какво си предприела с този самозабравил се изневеряващ "гений"! На добър час и действай смело!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 дни
hash: 0e53ad3399
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Изневерява ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker