Колкото и да се боря да я забравя, още повече ме боли! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колкото и да се боря да я забравя, още повече ме боли!
преди: 7 години, 12 дни, прочетена 1697 пъти
Здравейте! Наистина имам нужда от вашата помощ, защото от както се разделих с приятелката си нещата вървят само надолу и не знам как да се справя с цялата история.
Наивно вярвах, че се обичаме цели 2 години, защото всичко ни беше прекрасно и никога почти не сме карали, точно обратното, винаги си помагахме и тя беше точния човек, когото винаги съм търсил. Преди нея излизах с доста приятели и приятелки, но от край време си знаех, че ни обединяват интереси и след като тръгнах с моята приятелка, спрях да ги търся, а и те не ме потърсиха, така че видях, че е било взаимно.
Тъкмо чувствата ми се разпалиха до краен предел, когато тя ми съобщи, че се видяла с едно момче от миналото си и иска да бъде с него. Какво ли не направих за нея и колко след това се опитвах да сме заедно, да не ми причинява това, защото бях като ранено животно - толкова слаб и беззащитен.
Гледам ни постоянно чатовете, тя непрекъснато качва нови снимки от различни места с него, постоянно ме игнорира; аз пък отново и отново търся нейното внимание, защото когато се правя, че не ми пука ми е толкова празно, че искам просто за миг нейното внимание; да се успокоя, че тя е тук и аз съм "щастлив"
Каквото и да правя тя е постоянно в главата ми; все повече си проправя път в моята душа - просто не мога да понеса, че тя разби моето самочувствие и от човека, за когото правех всичко до вчера, сега просто си седя и гледам как новият й си прави каквото поиска с нея, а аз съм безсилен да ги спра.
Може би ще прозвучи доста безволево, но от както не сме заедно не мога да намеря момиче като нея или просто аз съм неспособен отново да си намеря някое стойностно момиче.
Всеки ден минава по един и същи начин, а за нея си личи колко й е хубаво, защото помня как ме търсеше постоянно и се дразнеше, че толкова иска да е с мен, а трябва да се прибираме да спим. Нищо от това не остана.
Сега ми предстоят 3-4 изпита в университета и постоянно трябва да уча, а не минава и един час в учение, когато отново искам просто да си попиша с нея. Знаете, както всяко момче и аз искам да съм щастлив. Сега излизам с 2-3 приятелчета, когато имат време, а когато нямат, си стоя вкъщи и се измъчвам. (сигурно бихте казали, защо не ходиш по заведения или да търсиш нови момичета - първо не познавам някоя компания или отделни хора, чрез които да стане това, а и аз излизах по такива места само с нея. )
Мислех си, ако аз й бях причинил това, тя нямаше да може да се съвземе. Дори и да си помисля какво би станало с нея, аз не съм такъв; не мога да видя възможната тъга в очите й и да знам, че е заради мен.... Тя го направи, поздравления за нея. Уби всичко в мен; признавам си, от време на време сърцето просто иска да си поплаче, защото не мога да бъда до човека, когото обичам, а никога не съм се подигравал с нечии чувства. Един винаги печели - или този, който се стреми да не обича, или този, който винаги си мести пионките и гледа се урежда докато не е станало прекалено късно и да е свалил всякакви стени :)
Просто не знам какво да направя; изгубил съм всякаква воля за борба, защото виждам, че колкото и да се боря да я забравя, още повече ме боли!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 дни
hash: 2af0354ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тая история май сме я чели вече... Колкото и пъти да я пускаш няма кой да ти помогне да ти мине по-лесно. В крайна сметка сам трябва да се справиш с това. Излизай с приятели, ходи по дискотеки, напивай се до козирката, закачай се с други момичета. Най-важното е да спреш да ровиш чатовете с бившата ти. В предишната тема дадох точно същия съвет. Блокирай я, режи я от всякъде иначе просто това ще ти подхранва болката все повече. Ако всичко това не помага просто отиди на лекар да ти изпише някакви анти депресанти. Ще се почувстваш по-добре със сигурност. Друго няма какво да ти кажем тук. Ако имаш някакви надежди да се върне при тебе резултата ще е трагичен за теб. Ако продължаваш да я търсиш ще изгубиш напълно всякакво достойнство, както и нейното уважение към теб (последното съм сигурен, че вече липсва напълно). А никоя жена не иска мъж който се държи като мекотело.

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 78a5904fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   всеки млад мъж минава през такива лепкави "любови", в които ти си обичал, а отсреща са убивали време.

обърни повече внимание на себе си и на своето развитие (без да си егоист), защото единственият човек, който ще бъде с теб до края на живота ти, си ти самият.

без да бъда груб, ще ти кажа, че жените инстинктивно харесват уверени в себе си мъже, а постоянните обяснения в любов супер бързо изхабяват всяка връзка.

успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 464d957e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не търси момиче, като нея! Защото тя не е добра, безчувствена е, лъжкиня и измамница. Търси нещо истинско, а не изкуствено и не търси сега, а когато се оттърсиш от чувствата в момента, защото има шанс, да нараниш потециалната ти приятелка с постоянното копнеете по бившата, а това не е ок.
Любовта, не идва бързо, тя просто те връхлита, като ураган.
Човек, който си е играл с чувствата ти, човек който те е примамил, да се привържеш и обикнеш, а след това безпардонно те е оставил, като те е заменил, за някой... НЕ заслужава, да се плаче и да си в депресия!
Посрещни го с усмивка и си кажи: " Това е изпитание", "Така е трябвало да се случи", Грешка в миналото ми".
На света има милиони хора, които биха те обичали, както никога до сега и с удоволствие, ще посрещнат добрите ти и силни чувства, и няма да се подиграят с тях.
Миналото си е минало, живей за момента!



-Angel Girl

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker