Дали да съм с него или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да съм с него или не
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1574 пъти
Здравейте, момиче на 18 години съм. Моят приятел е на 20 години. Заедно сме вече няколко месеца, но колкото повече сме заедно, толкова повече се чудя дали е правилно. Всичко започна преди известно време, когато се запознахме на едно събитие, тогава ми се стори много мистериозен и загадъчен, исках да го опозная, да разбера що за човек е той. Още на другият ден той ми писа. Определено много се зарадвах и нашата връзка потръгна много бързо (може и това да е проблем). Познавах го от 2 седмици и вече бяхме гаджета. Оказа се, че това е най-грижовното и добро момче, което съм срещала някога (точно това си мислех, че искам), имахме доста общи интереси, но с хубавите неща до тук. Определено има доста проблеми - единият е, че е доста бедно момче, което предполага, че не можем да отидем никъде, нито на вечеря някъде, нито на кафе, освен да седнем на една пейка, никъде другаде. Родителите му не разбират, че в столицата е малко трудно да се живее с 40-50 лв. за седмица. Даже един път се наложи да му платя билета за влака, защото той нямаше никакви пари. От тук идва и следващият проблем външният му вид- облича се напълно нормално тениска, дънки, но обувките му, не знам как да се изразя по-мило, баща ми носи по-модерни обувки, все едно е взел на заем обувките на дядо ми. Асоциален е, има си приятели, но е доста комплексиран от факта, че преди 2-3 години (той е учил в училището, което уча аз) са му се подигравали и до ден днешен има много ниско самочувствие. Сега тази агресия, която се е изливала върху него се излива върху мен след като разбраха, че аз съм негова приятелка.
Моля ви споделете ми мненията си и ми дайте съвет, наистина съм в безизходица и не знам как да постъпя.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: a9763ca90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Малката, ти аджеба, като това са ти проблемите, какво правиш с него още?
С пари, не се живее! Да важни са, но не са по-важни от самият човек.
Работа, ще си намери, ще си изкарва пари, а ти ще си останеш същото повърхностно девойче, което гледа обвивката, а не вътре в нея.
Днешното поколение, не знае какво е социалност, не знае какво е семейни ценности, не знае какво е обич, не знае какво е индивидуалност.
Утре, ще ти кажат- Обличай се, така защото аз искам или малки са ти гърдите, защо не си сложиш силикон? Няма ли да се почувстваш наранена и неценена? !
Ако харесваш, някого го харесвай заради самият него, дори да е беден, инвалид и т. н






- Angel Girl

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c01c98f2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно предния ти приятел нещо те е разочаровал повечко, или пък няколко приятели си сменили с по-малки разочарования и ти е притрябвал някой на чието рамо да си поплачеш. Но след като си поплакала, сега пък доброто момче не ти е интересно и си намираш оправдания - като тия с финансите и обувките. Именно защото майка му и баща му нямат особени възможности го е направило доброто момче което виждаш. И няма как да не е асоциален понеже повечето разглезени дебилчета ги глезят от бебешката люлка и на края се чудят защо порастват идиоти. Няма как да има много общо с такива. Силно съм убеден че подигравките са били за същите неща - с какво се облича, какво обува и че мама и тати му давали малко пари. Все неща които не зависят от него към момента. Да се подиграваш на някой за нещо което не зависи от него е най-висша форма на идиотизъм и простащина. Въпроса реално е дали ти можеш да игнорираш и осъзнаеш че подобни подигравки са дебилни или не. Ако можеш - не им обръщай внимание и си седи с него.
Ако не можеш - ще да си доста близка по акъл на тези които ги правят. Тогава най-добре му направи услуга на момчето и го остави. Така ще е по-добре отколкото да се задълбочат нещата и тогава да го направиш. А ти ще го направиш рано или късно ако мислиш че това мама и тати колко пари дават на някой и съответно с какво се облича/какви обувки носи е особено важно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a4367c7141
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ми какво правиш още с него?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6c5daacb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Къде сa му проблемите нa момчето? Щом е мил, грижовен и те хaресвa, всичко си е в ред. Нямaл бил пaри. Голямa рaботa! Нa 20 е, не нa 40. Кaто се изучи ще се хвaне нa рaботa и ще печели. Остaви го дa се обличa кaкто си искa. Хубaв кон и под съдрaн чул се познaвa. Нямa други или не искa други. Не му се меси в облеклото.
Виж кaкво, aко искaш някой свaляч с модерни дрехи, с пaри, който дa те използвa сaно зa дa се чукa с твб, прaв ти път. Прaви кaквото знaеш. Щом не оценявaш момчето, нaй-добре го освободи от присъствието си, услугa ще му нaпрaвиш.
Голямa рaботa, плaтилa му билетa зa влaк.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker