Какви може да са му намеренията?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви може да са му намеренията?!
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1694 пъти
Става дума за момче с което бях заедно 6 месеца, първите 4 месеца всичко между нас беше окей, но после започнахме да се караме обвиняваше ме, че причината да се караме съм била аз. Казваше ми, че само го лъжа и му премълчавам, казвала съм му не един път, че му премълчавам като ходя по събирания за да избегна караниците между нас защото ми е неприятно. Защото като му кажа, че ходя някъде си мислеше, че правя глупости а никога не съм му давала повод да си го помисля. Но пак не ми вярваше не знам защо. Имало е случаи, в които сме говорили за ревността, но ми отрича. На няколко пъти така се разделяхме и после се събирахме на ново и така в продължение на 2 месеца, но беше непостоянна работа. Бяхме се скарали много жестоко, но после пак бяхме заедно на рождения му ден и все едно нищо не се беше случвало и беше много мил и мислех, че нещата ще бъдат както в началото, но явно съм се бъркала. Една седмица след рождения му ден той ми каза, че си имал друга и се опитах да го приема спокойно, но това беше много трудно да се случи. След известно време научих кое е момичето заради което той ме остави и бях толкова гневна и разстроена, че исках да и върна за това, че ми го отне по този нагъл начин защото тя знаеше, че го обичам но въпреки това не и мигна окото и като я видях и започнах да я обиждам и да я нападам, излях си яда директно на нея, и след това тя му се беше оплакала и той ми писа. Започна да ме обижда, да ме нарича на всякаква, направи ме на нищо. През цялото време той я защитаваше, въпреки, че нея почти не я познаваше а аз бях направила толкова много за да го задържа и никога след всичките ни караници не се бях отказвала от него. И така де скарахме се, това беше най-голямото ни скарване след това той ми блокира съобщенията. И в продължение на 6 месеца не бяхме потдържали абсолютно никакъв контакт. Бяхме се виждали няколко пъти, но случайно и го забелязах че избягва погледа ми. Един път го бях видяла точно до моя блок и се зачудих защото той знае, че може да ме види и въпреки това дойде, ако не е искал да ме види нямаше да дойде. Както и да е де скоро разбрах, че е скъсал с приятелката си и забелязах, че веднага след като са скъсали ми отблокира съобщенията, но не ми пише. Миналия ден го видях и го поздравих той съответно ми отвърна. Възможно ли е отново да иска да бъдем заедно? ! И как да постъпя в такъв случай, като цяло не искам за всичко аз да поемам инициатива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: bccf8530f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш на колко години си. Но знай, че щом той ти е изневерил веднъж, пак ще го направи. А ти пак ще страдаш. Не ти трябва такъв. Търси си по-сериозен.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7fc633c91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревнува те защото съди по себе си. Смята че и ти си такава. Уважава повече първата срещната повече от теб. А ти му правиш метани. Че и инициатива искаш да вземеш за да се насадиш на пачи яйца. Да голямо признание в любов е това, че е минал край блока ти. Може годежен пръстен да е скрил там. Вземи се в ръце и търси хората които те уважават

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a67f88b4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Искрено ме разсмя с разправията си с момичето, тя да не би да му е опряла пистолет в главата и да го е накарала насила да постъпи така? Я се оправи, този човек е боклук. Сега, като е останал на сухо и се присетил за тебе. Я се вземи в ръце и си намери някой по-свестен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2f119c1c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Рaзкaрaй го тоя кретен. Държaл се е лошо с теб и ти е изневерил. Зa кaкво ти е тaкъв боклук? Тоя сегa те е отблокирaл зaщото вече нямa гaдже и нямa кой дa му пускa. Тa ще дойде скоро дa проси секс от теб. Друго недей дa очaквaш. Кaзвaм ти го от личен и много горчив опит. Увaжaвaй себе си и си потърси някое свястно момче.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 523f260ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1. Човек би подозирал ревност в два случая - когато са му забивали преди нож в гърба или когато той самия би забил нож. И в двата случая стой далеч от такива хора!
2. С един мъж трябва да ти е хубаво. Лошо можеш и сама да си направиш. Започнат ли кавгите и сълзите да стават повече от усмивките и хубавите моменти, е по-добре да си обираш крушите, колкото и да не искаш и да те боли. Иначе не те чака нищо добро. Щом те обвинява, значи проектира върху теб собствените си недостатъци и се опитва да те манипулира, за да те смачка и да се почувства мъж, избивайки комплексите, които му пречат, върху теб.
3. След като си е позволил да те обижда и блокира, това не е човекът за теб. Казвам ти го от опит. Не се връщай назад! Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 444bc3488e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Миличка не си струва да си с това момче отново.
За да не сте заедно има причина, а тя е, че той е предпочел едно случайно момиче пред теб.
Добре, че е станало така по-рано отколкото след като вече сте семейни, защото нещата стават сложни тогава.
Веднъж щом ти е изневерил-ще има втори, трети, четвърти и т. н. За да бъдат двамата заедно и, то зад гърба ти, вина има не само твоята съперница, но и той, защото връзката се състои и от желанията на двамата да бъдат заедно.
Пожелавам ти да си намериш момче, което ще държи на теб и не би те пренебрегнало заради своите интереси.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker