Невъзможна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможна любов
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2336 пъти
Здравейте!
Има нещо, което от известно време ми тежи, но ме е страх да споделя на близките си, затова реших да пиша тук. Студентка съм в Германия на 22 години. Дойдох тук с приятеля си, с когото и живея в момента, но нещата напоследък не са толкова розови както когато бяхме тийнеиджъри в България. Караме се за дребни неща и двамата сме изнервени от предстоящите изпити.
Преди няколко месеца един от колегите в работата ми започна да ми прави повече комплименти и да ме пита кога ще идем някъде да хапнем заедно, но аз не приемах тези неща особено сериозно и с насмешка му отвръщах, тъй като той е доста по възрастен от мен (46, турчин, но живее от повече от 30 години тук в Германия), а и знам че е женен и има деца. В последствие обаче разбрах, че той от много време не се разбира с жена си и ще се развеждат скоро, чакал само дъщеря му да си вземе последния най-важен изпит, за да не я притеснява и напуска жена си.
С времето намеците започнаха да стават сериозно, започна да ми казва, че много се радва, че сме се запознали, знаел, че сме идеални един за друг, харесва ме, мисли само за мен. Започнахме да си пишем, но по две три съобщения на ден. После започнахме да прекарваме паузите си на работа заедно - хапвахме и си говорихме. И колкото повече го опознавах, толкова повече виждах колко мил и добър е. Няколко пъти ми подари роза, почти всеки ден ми купува портокалов сок, който знае, че ми е любим, винаги ме пита как съм, дали съм яла, понякога дори ме взима или ме кара до вкъщи. Излизахме няколко пъти да се разхождаме в един парк и продължихме да си говорим. Не му позволявам особен контакт, но той и не настоява, защото каза, че ще чака цял живот ако трябва.
Преди няколко дена отидох при него да си измия колата и приятеля ми (на когото казах истината) полудя и ме заряза същия ден. Сега продължаваме да сме един вид заедно, все пак живеем заедно. Но аз съм в мислите си с друг. Осъзнавам, че е лудост, но той е толкова мил и внимателен, изобщо не е като момченцата с които съм излизала, а е истински мъж, все пак е на друга възраст, а и религията също е определяща. Тях ги възпитават по съвсем друг начин.
Не знам какво да правя. Знам че е нередно, но не знам как да изляза от ситуацията.
Не искам да бъда съдена, осъзнавам колко е нередно, така че се надявам на някакъв съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 22b7373d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това че е от друга религия, не е причина, за да бъде възпитан, зрял и прям.
Виж, не искам да ти разбивам илюзията, но турчина те лъже.
Преди време, аз също започнах, да си пиша с турчин, също възрастта на твоят колега... след 1 месец писане и говорене, така се "влюби", че чак искал да живеем заедно, а той не е в България, но също има жена и деца, идвал си веднъж, два пъти годишно заради децата си в България уж, та чак искаше да се виждаме, а дефакто не влагах нищо, защото не си падам по възрастни, но не му вярвах от самото начало.
Ако беше на мое място, някое наивно момиче, щеше да му повярва, толкова мили думи, толкова сърцераздирателни, че чак... :д
Не се вкарвай във филми, турците не са чак толкова морални, за каквито ги мислиш.
А те държат най-много на семействата си, ще си поиграе с теб, като стане дебела работата, ще избере жената и децата си, а ти после с пръст в устата. :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 98c430529d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не смятам ситуацията за нередна, за любовта граници не съществуват. Не си длъжна да живееш според очакванията на твоето семейство, приятели. Кара те да се чувстваш желана, интересува се от теб, а и е готов да чака колкото време е необходимо. Абстрахирай се от мисълта, че живееш няколко десетилетия назад. Аз също съм в сходна ситуация, сходна възраст и съм директен потърпевш от точно това "разделяне" на етнос, вяра. Повярвай ми, доста по-лесно е ако живееш така както ти самата желаеш, а не така както се очаква от теб.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 986a3d7373
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз твърдо съм против подобна връзка. Ти си едно главозамаяно младо момиче. Не си разбивай живота, а не разбивай и този на приятеля ти. Прищяло му се е на този дъртак да те има, как не го е срам дори, как теб не те е срам! Живота не е лесен, ясно е, че не всичко ще е мед и масло с приятеля ти, но ако по важните неща сте единни, трябва да намерите кураж за връзката си и най-важното ти да изтрезнееш от своята лудост. Ако не си пасвате, намери си млад човек, обмисли нещата, но бъди постоянна, цял живот ли ще се луташ...и въобще какво си си мислела за този чичко...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1682c82f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От това, което пишеш разбираме, че тоя мил и добър човек има интерес съм теб. Чака само дъщеря му да вземе изпита и се развежда. Толкова лесно стават разводите, за нула време и е своден. Тогава ви чака неописуемо щастие. Въоръжи се с малко търпение! Съвсем близо си до мечтаната приказка с тоя достоен мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fb767c28ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти ли тежи на съвестта, момиче. Занимаваш се със семеен мъж. Помисли за жена му, помисли и за децата му. Един ден, когато ти имаш свое семейство, как ли ще се чувстваш, ако разбереш, че 22-годишна пикла се занимава с мъжа ти? Помисли над това, преди да пишеш глупави теми.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 10d8881c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката

Много пъти съм мислела за семейството му. Всеки път го питам какво казва на жена си, докато е с мен, питам го не е ли нещастна, не плаче ли. Не съм безчувствена, затова му казах че нищо няма да се случи между нас докато не се разведе. Той не се прибира вкъщи, дори и да не излиза с мен. Или е някъде с приятели или работи извънредно, прибира се само късно вечер, спи и излиза рано сутрин. Не говори изобщо с жена си, а и тя не то търси. Знам че развод от днес за утре няма как да стане. Ще трябва една година да живеят отделно и тогава ще могат да се разведат. Не съм глупава и наивна, знам че не всичко е перфектно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 696081d304
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 7
Много е грубо да казваш на 46 годишен мъж-дъртак!!!
Ти на колко си?
В случая просто нямат никъкво бъдеще заедно и това, че той я сваля не значи, че всички семейни мъже на тази възраст постъпват така, и са дъртаци!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0071510d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Първо, поздравявам те, че все пак си честна с приятеля си и си му казала истината сравнително бързо.
Много момичета и жени се стискат здраво за гаджето си, а през това време ходят по други мъже, като на приятелки и също анонимно по интернет се обясняват колко много обичат дългогодишния си приятел и не знам си какви там глупости, ама просто имали нужда от отдушник.

Искам да ти кажа, да не се връзваш на възрастни мъже, смисъл такива, които са на драстично повече години от теб, както този, защото те отлично познават психиката, емоционалността на едно младо момиче и знаят точно какво да казват, как да се държат за да я спечелят - да им пусне, та даже и да се влюби! Това за тях е спорт, мила.

Няма да те обвинявам, както прави номер10. Тя може би е от страната на съпругите, които съпруги не желаят да признаят дори пред самите себе си, че младите момичета не са им криви с нищо. Единствените криви са мъжете им - чичаци като тоя, дето ся те сваля и по - конкретно омайва!

Щото, ако все пак не успее с теб, ще успее с друга със сигурност.
Когато някой като тоя иска да чука винаги ще намери с коя - дали ще си ти или друга твоя връстничка - за него няма значение. Ей това е истината съпруги. Не си мислете, че не ви съчувствам. Просто искам да си отворите очите и да обвинявата правилния човек - партньора си, а не момиченцата, които все още не са изградени като личности и е супер лесно да бъдат омаяни от противните ви (от мойта гледна точка поне) мъже.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b641bac5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Винаги съм се чудел как толкова лесно ви замазват очите. Човекът иска секс и нищо друго. Много ясно, че ще е мил, нали трябва да те свали. Щял да се развежда с жена си! Ми, хубаво, нека ти покаже решението на съда. Не, че няма вариант да е искрен, но той според мен е под 1%. Да не говорим, че ако спи с теб известно време и после те зареже, малко сериозни момчета биха ти обърнали внимание. Не се занимавай с разни чичковци, че после много трудно се излиза от тази спирала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 110827f421
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Чудя се и се мая, защо вярвате на думите, на този възрастен мъж, а ако ви го каже, някое момче на вашите години, не му вярвате?
1-во От млад до възрастен няма разлика, защото ако е научен да лъже, да си ходи с мацки, той си го прави.
2-ро Защо се връзвате, че някой си женен, не обича жена си, не я уважава в леглото и ви е верен?
Женените се оттъркват, все в децата си, когато не обичаш някого, не го желаеш и прочие, просто се разделяш/развеждаш, а не намесваш децата.
Децата се намесват, когато са малки, а не ако са 13-18 години, дето биха разбрали родителите си и раздялата им няма да попречи.
Моите родители се разведоха, когато бях на 5, но това не ми е попречило, за в бъдеще.
Да в началото ми беше тежко, плачех и исках баща си, но свикнах и сега съм супер.
Съветвам те, да не му вярваш на този турчин, както се изрази номер 2.
Като е в Германия, толкова години и не иска да е с жена си, защо до сега не го направил?
Малка си, като си патиш, тогава ще разбереш нашите коментари, защо не подкрепяме връзката ти с чичкото.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 15c359fdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Това ще е най-голямата глупост в живота ти. Та този мъж е на годините на баща ти. Не че не можете да правите секс и да сте гаджета за известно време, но бъдеще с него нямаш. Ако ще бягаш от приятеля си го направи поне заради някой който си заслужава. Съвета ми е извини се на приятеля ти, кажи му, че повече няма да общуваш с турчина и до сега не е имало близост между вас и виж как ще реагира. Ако ти прости и те заобича отново, значи момчето е свестно и много те обича. Върни се при него и няма да сгрешиш. По-възрастния турчин ще е най-голямата грешка в живота ти, Не я прави. За твое добро е. После горещо ще се съжаляваш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2580a2ef6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   ДО 12
Гледай сега. Аз съм на 37, но като казах дъртак, нямам предвид, толкова възрастта, колкото похотливостта на един човек на 47г. спрямо едно момиче на 22, което вероятно е по-малко от дъщеря му. Не разбирай погрешно думите ми. Предполагам, че има прекрасни мъже на 47, че и на два пъти по 47години, но те със сигурност няма да причинят такова нещо на младите душици. Дано си ме разбрал правилно. Ами незнам. Имам чувството, че всички момичета минават през период на риск да бъдат подмамени по този начин, която има акъл да се предпази, предпази, която не .....Бог да й е на помощ. Бил добър с нея, купувал й сокчета в обедната почивка каквито харесвала....как може да си толкова наивна момиче авторке, авно не си се опарвала още, жалкото е, ако поумнееш по трудния начин. Това със сокчетата в моите очи е като ти да видиш как някой на моята възсраст - около 37г подмамва някоя ученичка с любимия й сладолед и тя разбира се ще е впечатлена.....хайде моля ти се, осъзнай се докато не е късно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4eefc1e5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Мило момиче, семеен турчин с деца, няма да се разведе никога! Защото ще го упрекнат род, роднини, близки, приятели и сънародници, та и децата му. Просто при тях е наистина изключителна рядкост някой да се разведе, и то трябва да има наистина много сериозни причини за това. Познавам много турци, работя с турци, и не знам за такъв случай. Виж, че може да се разведри с теб, да. Ще разнообрази живота си докато може, за да има какво да си спомня като остарее и остане сам с поомръзналата му съпруга.
А колкото до номерата, че не се разбирал с жена си, тия номера вървят от моята младост, от младостта на майка ми, та сигурно и на баба ми, за всеобща изненада. Изглежда наивните и лековерни момичета никога не свършват. Всяко младо момиче вярва на своя "любим", че не обича жена си, а се е оженил по незнайно какви причини, че точно нея е чакал, че при тях ще е различно, и куп други мили лъжи. И че, ей сега, а-ха да се разведе. Не едно младо момиче е провалило живота си по този начин. Като толкова го харесваш, изживей си емоцията, но не вярвай на думите му, че не спи с жена си, и ще се развежда. Бъди умна, и не позволявай да те лъже и баламосва.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f9d4e2b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Няма да те съдя. Ето ти съвет- разрови се в сайта и прочети десетките истории на млади заблудени девойки като теб, горчиво разкайващи се за глупостта си да се оплетат в мрежите на по-възрастни, семейни и с мюсюлманско вероизповедание чаровни, мили, прекрасни батковци.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 058526e116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И българин да е, и марсианец да е, ситуацията е нарисувана - отиде ти младостта. Лошото е, че е напълно законно да си въртиш млади любовници и да ги мамиш с "признания" и обещания. В бизнеса на това му викат измама и се лежи в затвора.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a03fc8176e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Наясно си че изкушението е голямо, но последното "Да" винаги е твое. Всеки трябва да изстрада избора си. Много млада си, но не позволявай да се озовеш в списъка на неуспелите в любовта жени, защото той е много дълъг и тъжен... Без да те стресирам, но ти си на път да попаднеш в него.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f9d4e2b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Няма да те съдя. Ето ти съвет- разрови се в сайта и прочети десетките истории на млади заблудени девойки като теб, горчиво разкайващи се за глупостта си да се оплетат в мрежите на по-възрастни, семейни и с мюсюлманско вероизповедание чаровни, мили, прекрасни батковци. Рози и сокчета, боже, упази! До модератора. Какво е това осакатяване на коментари? ! За да се занимавате с тази работа, трябва да сте безпристрастни, строги, но справедливи. А Вие, прилагате правилата избирателно, затваряте си очите за откровено обидни, нецензурни, неграмотни и безсмислени коментари, имам чувството, че умишлено поощрявате посредствеността и заблудеността, колкото по-наивни и простодушни потребители, толкова по-добре, или пък нагли и агресивни, с мръснишки език, много ниска летва сте си поставили, и за пореден път се питам, какво по дяволите правя в този сайт, не мога да повярвам, колко съм тъпа.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 64b33503e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Това не е никакъв истински мъж, а един подлец, който мами жена си и лъже теб. Просто му се иска младо. Никога няма да се разведе, не и заради теб. Наистина е лудост, наистина е нередно, откажи се, не е хубаво да разваляш семейство.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a1d5c0f2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Просто се опитай да си представиш живота си след 10 години с този мъж :) а колкото до настоящия ти приятел, нещата в една връзка не могат да бъдат непрекъснато розови.. както си пояснила, изнервени сте заради изпити.. щом сте стигнали до този етап да живеете заедно, дайте си още един шанс.. ако не се получи, животът е пред вас

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c426eb160
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Страстта никога не прави погрешни сметки! Дай шанс на тази любов! По- добре да пробваш, отколкото да стоиш и да се терзаеш. Нали и женените мъже имат нужда от разнообразие. Съдействай му! :-)

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 815aacdfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Много ми е любопитно - как ще се чувстваш с него във връзка? Как ще го запознаеш с родителите ти, с приятелите ти, как ще вървиш по улиците хваната под ръка с него? Няма ли да те е срам? Ами децата, имената им, религията?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 815aacdfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Няма читав 47-годишен мъж, който да тръгне да се занимава и да съсипва живота на момичета на възраст, на които биха могли да му бъдат дъщери. За мен той е егоист, който просто търси с кого да се направи кефа и вижда в лицето на млада българка просто една лесна плячка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker