Как да сложа край на всичко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да сложа край на всичко?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2390 пъти
Здравейте. На 20 съм, той е на 27.
Преди 2 години когато се запознахме и двамата бяхме нещастно обвързани, но се харесахме и започнахме да се срещаме често.
Тогава бях по-малка и в момент в който точно ''навлизах'' в живота на възрастен човек. Не съм от хората, които очакват от родителите си да ги издържат, не че нямат възможност, просто съм решила, че искам да се справям сама. Както споменах, започнахме да се срещаме, допаднахме си, разбираме се и се срещаме и до днешна дата. Преди 4 месеца се разделих с приятеля ми. Честно казано първата седмица ми беше малко гадно, но явно имах нужда да остана малко сама и след това се чувствах доста добре без него. Сякаш нещата между нас се бяха изчерпали до краен предел. Щом и любовник си хванах, можете и сами да прецените, че нещо ми е липсвало. (и нямам предвид секс! )
Животът ми се разви, така че ми се налага да пътувам често и да ме няма за по няколко месеца.
Преди месец, когато заминах за малко, вече без приятел и любовник далеч от мен, се размислих и си казах, че вече не е някак справедливо да се виждам повече с любовника си, който вече не ми се водеше любовник, а по-скоро аз бях любовница! Окей, преди и двамата бяхме в една и съща ситуация, но сега? ! Той си е с две, а аз се явявам секс играчка и кошче за душевни отпадъци. Ха-ха! В началото такава беше уговорката, и двамата заемахме един и същи ''пост'', ако мога така да се изразя, но сега нещата изглеждат по съвсем различен начин!
Върнах се, пак се видяхме, нищо не му казах.. Искам да съм на 100% сигурна в това, което ще направя, защото честно казано не е лесно решение, при положение, че до някаква степен съм свикнала с този човек и мога да кажа, че съм го заобичала малко или много.
Та, с него не сме говорили за нещо по-сериозно. Той ми е споделял за приятелката му и че нещата не са розови. Беше доста щастлив, когато разбра, че вече съм сингъл.. ха-ха. И той си е свикнал с мене, нормално е.. Дали ме обича, не мога да кажа, но не е като да съм му безразлична! Даже докато бях обвързана имаше леки изблици на ревност от негова страна. Цупеше се, когато си тръгвах от него, за да се видя с приятеля ми и т. н.
Явно не е сигурен в моите чувства и не прави следващата стъпка.. Поне така си мисля. Като цяло не никога не съм искала да му се натрапвам с чувствата си и да го притискам. Не съм му споделяла какво чувствам - все пак уговорката беше секс, без чувства, само удоволствие и до там. Не мога да му кажа зарежи си гаджето и бъди с мене или нещо от сорта ''Или аз, или тя!!! '' и да му се налагам.
Утре заминавам пак за месец. Обмислям след като се върна да приключа цялата история и да търся сериозен мъж.
От една страна, ако той каже, че ме обича, започне да ми се обяснява, ЗАРЕЖЕ ПРИЯТЕЛКАТА СИ и иска да е с мен - окей, НО предполагам сте чували израза ''Ако изневери с теб, ще изневери и на теб'' и тук идва и следващото ''НО'' - аз го обичам... :)))
Ситуацията е много сложна и деликатна.. Мисля, мисля и нищо не измислям! В един момент съм ''Ще го зарежа тоя, кво си мисли? Голям играч, ще ми върти две жени едновременно. Да, ама не!!! '', а в следващия го искам само за себе си и бих дала всичко да съм в прегръдките му...
Много съм объркана, ХОРА!!! Имам спешна нужда от вашата помощ - съвети, опит, мнение! Приемам и критика, излейте си душата - тука всичко е анонимно ;) ха-ха!
Моля ви да ме посъветвате как да го сложа тоя ''край''? Какво да му кажа, как да постъпя? Какво бихте направили вие на мое място? И още нещо - много подло от моя страна ли ще бъде, ако сложа край и той се съгласи, да започна да се занимавам с един негов познат.. Просто, ако той се съгласи да не се виждаме повече искам да му натрия носа (отмъстителна съм, знам :D). Но до една степен такова действие ми е малко курвенско и детско. Кажете и вие какво мислите по въпроса. Мерси предварително на всички, които отделиха време да прочетат историята ми и да ми отговорят. Ще се видим в коментарите ха-ха!
(И сега някои ще започнат да пишат неща от сорта, как съм се размечтала и как си въобразявам, че той ме обича, като всъщност той само иска да ми го начука и после да се върне при приятелката си. Как ме използва, защото съм малка и проста, или как аз съм неморалната любовница, която спи с чуждите мъже.. МОЛЯ ВИ, преди подобни изказвания прочетете внимателно историята и после изразявайте мнение, мога смело да кажа, че превъзхождам една 25 годинишна жена във всяко отношение и все пак любовниците не са виновни, че на мъжете нещо им липсва и жените им не са способни да им го дадът. :)) Благодаря! )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 09b6093781
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм и ще ти кажа-каквото посееш, такова жънеш!
Млада, зелена-не си влезнала в играта още както се казва-нито си отракана, нито имаш опит за да знаеш какво да правиш и затова се въртиш в кръг, а сега ще ти кажа как го правят отраканите жени, които ценят себе си
Жена, която цени себе си скъпа или е супер добре наясно, че такъв мъж като твоя никога нищо сериозно няма да и предложи и играе играта-секс-дотам, или още по-добрия вариант-не се занимава въобще да си губи времето. Тези насадени главно от мъжете отношения са безмислени, безпредметни и винаги някой си носи яките последствия-в случая ти
Нито ще си остави приятелката, нито теб ще те има насериозно в който и етап от живота ти да се срещтнете пак. Любовчията те е минал, изиграл и ти вече си пред свършен факт. Единствената поука, която можеш да извадиш за себе си е, когато следващия такъв /а те са страшно много/ ти се появи на хоризонта и започне да се пазари "само секс", дали си струва да го допуснеш до себе си. А такива ще срещаш още много. Помисли си добре. Хора, които си търгуват както тялото, така и душата са празни, те са на примитивното стъпало. Истинската игра е за доста напреднали, а те са еденици. Късмет скъпа, ще ти трябва докато срещнеш стойностен човек

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 79906804f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стана ми тъжно... 20 годишна спи с двама мъже едновременно и мисли за отмъщение като преспи с трети. Едно се чудя... Какви трябва да са тези 25 годишни жени, които превъзхождаш. Хайде сега ти си прочети историята хубаво, та дано се засрамиш

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: afcfb45f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти като способна любовница, няма от какво за се оплакваш. Винаги има обвързани мъже, които ще те оценят. Ти не си на 25, вероятно си на около 35, но важно е самочувствието. Мъжете имат нужда от развлечение, не пести сили! Усъвършенствай се! Дали с този или с друг, няма значение. Всичко с теб ще е розово!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 532c706503
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Честно казано, поведението ти няма да е по-курвенско от сега, ако натриеш носа на любовника си. Доста се раздаваш от малка и като гледам разсъжденията ти, така и ще продължаваш занапред. Съмнява ме ти самата да искаш нещо сериозно от мъж, така че не очаквай и някой такъв да те възприема насериозно.

М 32

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 94f582c088
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   E що да чакаш да се съгласи да не се виждате? Направо се хващай с приятеля му, евентуално може и с баща му. Пък ако минеш и дядо му, може да направиш голям шлем. Само да не ги заобичаш всички че ще стане едно мазало.
То е вярно иначе че си малка, но принципно за да си хващаш любовник когато връзката не върви, вместо да я прекратиш, говори само за липса на секс и общо взето курвенски номер. Като ти липсва внимание ще си намериш след като я прекратиш. Ако си женена, или имаш деца е по-друго, но твоя случай е далеч от подобен. Та нормален мъж не би предприел нищо сериозно към жена която е видял в такава светлина. Всички обичаме курвите в леглото, но когато курвенското поведение излиза и извън него, не ги искаме в къщите си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 113da101c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз дори и не успях да дочета това докрай, някак си ми стана неприятно.

Ако имаше начин да искам рефънд за първите 40 секунди които ти дадох за да прочета донякъде, щях, повярвай ми. Но после се сетих, че тва па на тебе ти е живота и ти имаш къде къде по сериозни проблеми. Просто не го знаеш.

п. п. мноо поздрави на "скъпата" :) видях, че и тука ръси щедро семето на разума:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3c1c83b434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По какъв повод пътуваш, какво работиш? И, да, най-добре е да си хванеш трети, може и паралелно. Знаеш как стават нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 469eb077e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нали знаеш поговорката-От два стола се пада на земята. Така се е случило и с теб-мислела си, че въртиш двама, а сега си сама и бих казала-използвана. Като на всичкото отгоре си мислиш, че ти си отраканата и си ги въртяла на пръста си. Сега обаче разбираш, че ти си тази, която е използвана -от любовника. Ще видиш, че той няма да зареже приятелката си. Била си млада и неопитна и той е успял да те излъже и да се възползва от теб. Сега ти си влюбена в него... И го искаш... А той те е използвал само за секс и не му пука за теб... Схващаш ли реалността?
Следващият път, когато нещата между теб и гаджето ти не вървят, просто се раздели с него. Не си търси 'заместители' само за секс. Така лъжеш само себе си.
И не се занимавай с обвързани -само си губиш времето и чувствата. Моят съвет е да зарежеш окончателно любовника и да започнеш начисто. С трети мъж. И не позволявай да те използват само за секс!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9e15996e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Нямам съвет, истoрията е прoтивна в същнастта си... Нo гаднo впечатление ми направи другo - пoстoяннoтo ха ха ха през две изречения. Имам пoзната, кoятo гoвoри така, каквoтo и да каже хихика през изречение - две. Дoри и изoбщo да не е смешнo. Мнoгo дразнещ навик е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7d06300834
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ама то в тази история всички сте малки ;–)

Иначе моя съвет е да не се вкарваш толкова във филми. Да спреш да се занимаваш с хора, които не те поставят на първо
място в живота си, защото така най - вече вредиш на себе си.
Затова трябва да се е абстрахираш от това чувство: 'а в следващия... бих дала всичко да съм в прегръдките му'.
И недей да се озлобяваш на други жени.. дали по - големи от теб, а след време и по - малки, защото това ще ти е само в минус.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1417341713
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не съм изпадала в такова положение, отдавам го на това че си доста малка щом мислиш за отмъщение. Ами ако бях на твое място нямаше да му отмъщавам, защото не ми се вижда да има полза от това, даже по зле ще стане, какъв негов приятел, остави ги тази негови приятели, как може да гледаш на неговите приятели по този начин, те са си просто мъже негови приятели. Ами като ти откаже остави така нещата и чакай да се появи някой сериозен ясно е че не можеш да го забравиш но така или иначе ще си страдаш и сама и с мъж да си.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 919450cd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   НА 20 си, трупай опит, само гледай да не се изгубиш някъде по пътя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker