Няма секс,няма любов.. flatline - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма секс,няма любов.. flatline
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1978 пъти
Заглавието на практика доста подсказва това, за което искам да говоря. Мъж съм на 24 и в живота ми няма нито любов, нито секс дори не съм и близо до промяната.
Да, знам че жените не обичат мрънкащите мъже, но просто исках да споделя с анонмни хора и евентуално да получа някакъв съвет, който по опитни от мен биха ми дали.
От години просто не успявам да създам нещо сериозно с жените. Положението е трагично. Не съм девствен, но не съм и правил секс много отдавна. Интересното е, че съм доста харесван. Звучи нескромно, но наистина е така. Поне чисто визуално винаги са ме харесвали. Когато ме опознаят хората също ме харесват, но въпреки това не успявам и не успявам. Не знам какъв е проблемът. Постоянно се опитвам да се развивам и усъвършенствам.
Чета много книги, но не заради жените, а защото обичам да го правя, а също и съм абсолютен меломан и страшно много обичам да слушам музика.
Може би съм прекалено добър. Опитах се да работя и в тази насока, но е трудно човек да изневерява на себе си и да се прави на нещо, което не е, въпреки че имаше ефект. Не осъзнавам просто кое е това нещо, което отблъсква жените. Единият от проблемите, който си го знам, че го имам е, че съм много пасивен, но пък не ми се вярва дори това да е проблема и с жените, с които съм бил за това да не се получи. Иначе работя и се издържам сам.
Имах периоди, в които обиклаях всички дискотеки в София, но осъзнах, че шансът да си намеря в някакъв клуб или бар момиче е изключително минимален.
Говоря за сериозни отношения. Хората дори ме смятат за сваляч, но просто може би такова е излъчването ми. Никога не съм парадирал с това, че мога да свалям жени, защото би било смешно. Не знам защо така се получава. На пръв поглед всичко ми е нормално, но въпреки това не мога да се измъкна от този кръг.
Не знам какво точно да направя, за да си намеря приятелка. Звуча адски отчаяно и не се понасям за това, но ми трябва решение. Не ми е фикс идея. Имам свои цели и стремежи, обаче в край на сметка е хубаво да имаш човек до себе си, с който да се подкрепяте.
Опитни мъже, а и жени, които четат това надявам, се да дадете някакви предложения какво би било добре да променя в себе си. Не искам съжаление не ме разбирайте погрешно.
Искам просто съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 33f3c80e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом изглеждаш добре, това е голям плюс. Просто като си харесаш някое момиче на улицата, в градския транспорт, в кафене, в магазина и отиваш питаш нещо странично или директно се запознаваш. След две седмици ще си излязъл поне с две момичета. После нещата са логични...щом имаш терен - на втората, третата среща секс и т.н. Ако си пасвате в секса, продължаваш, ако не - следващата. Ти всъщност нямаш проблем. Млад, хубав, самостоятелен. Свестен. Дето се казва, мъж-мечта. Бъди просто по-самоуверен и недей много-много да анализираш. Мисленето пречи в тия неща.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29e5fe67f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не е късно, човек трябва да има търпение.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9264410453
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абсолютно те разбирам, но няма страшно! Защо не си свалиш tinder? По принцип повечето хора го ползват с цел запознанство заради секс, но не винаги е така. Имам познати, които завързаха много добри отношения с хора, с които са се запознали в тиндър. Хубава опция е поне за секса, а и никога не знаеш какво може да се получи :) give it a try

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5aa3a9755f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората отиват да се веселят в клубовете. Сериозна приятелка можеш да намериш на друго място - да слушате музика заедно или да си говорите за книги. И не се дръж свалячески, защото това отблъсква жените.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 456d7b2e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може да ти се струва клише, но ще срещнеш момичето тогава когато най-малко го очакваш. Аз също бях в подобна ситуация (момиче съм), но в крайна сметка се запознах с едно момче чрез общи приятели и вече сме заедно доста време. Няма смисъл да се притесняваш, всичко ще се нареди.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 17e57f9103
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами щото си пасивен, за това е. Аз също съм самостоятелен от 19 годишен, висок съм, имам хубава работа, изглеждам ок, жените ме свалят (аз тях почти не)... но съм пасивен путьо, не знам и аз какво чакам. Затова почнах да ходя на психотерапия, там ми казаха, че съм имал обвързаност с майка си и подобни шитни. Може и при теб да има такива подсъзнателни разни неща. Аз съм пасивен, щото ако си намеря сериозно гадже е все едно да изневеря на майка си (не се ебавам, такава е схемата в психоанализата), затова и се самосаботирам. Може и при теб да е това проблема, но имай предвид, че е много труден за осъзнаване и фактът, че на пръв поглед звучи абсурдно не помага. Като се поровиш в детството обаче може да откриеш определени случки, които са формирали това поведение (а по-често е да НЕ откриеш определени случки, които е трябвало да се случат, за да не се формира това поведение - например баща ти трябвало ясно да показва, че e обвързан с майка ти емоционално, но в българските семейства това става трудно, защото жените често поставят децата пред мъжете си). Промяната не е лесна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d09422eb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Освен ако не търсиш, няма да намериш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker