Живота ми е пълна каша, а вече имам дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живота ми е пълна каша, а вече имам дете
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1996 пъти
Здравейте, извинявам се за дългия пост, но наистина няма на кой да споделя жалкия си живот от срам. Аз съм момuче от Търново на 18г и имам детенце на 9месеца. Завърших 12 клас на самост. форма и сега записах за начална учителка в Благоевград. Живея отделно с моя приятел и си гледаме детето сами.
С него минахме през много... родителите ми не го харесваха и ние много се криехме, за да сме заедно. бях на 13 когато се запознахме, а той тогава живееше с друга и аз постоянно го молех да де изнесе щом не се разбират, молех го молех го а той повтаряше, че ме обича и че няма къде да отиде. Аз се примирявах лъжех нашите дамо и само да съм с него. Тогава от яд, че ги виждах да се прибират заедно, че излизаха заедно започнах и аз да го правя вече бях на 16 преспах с 5ма момчета :( един от тях е на доведения ми баща син адски се срамува съжалявам ужасно много. Когато моят приятел започна да усеща че се срещам с други и че може да ме загуби започна да се държи добре с мен да излиза с мен повече, да ми прави подаръци, заобича ме личеше му, а аз какео бях направилаа :( Тогава забременях и за да не разберат нашиъе ние избягахме в друг град при негови роднини и ме пуснаха за издирване, и той вместо да остане с мен замина за чужбина и аз направих аборт. Обещахме си да сме заедно, а него го нямаше три месеца, страдах много плачех всеки ден молех се да се върне, ходех и на психолог.
Понеже той е обсебващо отвратително ревнив се върна и започнахме пак да се виждаме страдах много за загубеното ми детенце :( Минаваха се седмици обичахме де и аз умирах от радост, че се е върнал и че вече не го деля с друга. Нашите пак разбраха, че се виждаме и най-сетне се примириха, а аз вече бях бременна отново, но в 5 месец и не ми личеше, но майка ми усети и ме изгони да живея при него, нормално! После се сдобрихме прости ми за дето я лъжех и привидно всичко беше наред. Когато малката ми де роди тази жена, с която живееше започна да ни звъни от скрит номер да ни праеви интриги звънеше постоянно и ние започнахме да се караме, защото тя ме убижда по телефона а той само мълчи :( откачах. Започнах да игнорирам тя спря да звъни, но ние започнахме да не се разбираме, карахме също заради семейството му че си идват в нас когато поискат с дни, а ние сме в гарсионера и нямах време да обгрижвам тях детето ми и изпотите ми бяха по-важни. И ТАКА се стигна до това по време на нашите скандали аз му признах за това, че съм била и с други и той сега не ме оставя да дишам :( не се разбираме, осъзнавам, че нашите бяха прави и че той не е за мен. Само ме заплашва че ще каже на майка ми не дава да излизам сама, бие ме и идка каквото той казва да правя :( детенцето си ми е важно и неискам да живее в скандали. Кажете как да св справя знам, че и аз не съм перфектна, но той беше този който живееше с друга а е обсебващо ревнив. Дайте ми съвет моля Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 535799a5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първа разкажи на майка си за това! Ще е трудно след това при следващият побой си извади медицинско и при адвокат предполагам родителските права ще ги дадът на теб и той ще вижда бебо всяка втора неделя

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f413eb102c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Съвет трябваше да искаш преди да почнеш да въртиш любов на 13 и то с мъж, който е обвързан.
Трябваше да послушаш родителите си и най-вече да не забременяваш по никое време. И то 2 пъти.
Съвет трябваше да поискаш от някого, преди да му изтърсиш с колко си спала.
Какво си мислеше, че ще постигнеш с това? Че той много ще ти се израдва и много ще те заобича?
Сега ще си поотровите нервите, ще се побиете и ще се разделите.
Върни се при родителите ти, завърши си образованието, намери си работа, с която да можеш да се издържаш
И за следващия мисли малко по-вече.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 21dae092b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   на скромните 18 г. имаш зад гърба си няколко бивши партньора, аборт, дете и ревнив приятел, който не те оставя да дишаш. какво да кажа, освен че определено не си губиш времето.
всъщност си постигнала това, което си искала и към което си се стремила. нали от 13 г. си се борила за него - ей ти го, имаш го. въпросът сега е какво да го правиш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 512d047ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хващай си детенцето и отивай при родителите си. Те няма да те оставят на улицата с дете на ръце, колкото и да са огорчени от теб. И след това започни живота си начисто.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7b59214731
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кашата е забъркана. Това което можеш да направиш е да започнеш да слушаш родителите си и да се опиташ да си по умна. С този мъж няма да си щастлива.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e8148207cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Категорично го напусни. Щом те бие и тормози върни се при вашите. Не ти трябва мъж, който те бие, утре може да те убие. Той колко е голям? И защо се буташ на обвързан мъж? Разрушаваш една връзка и това ще ти се случи и на теб. Щом е изневерявал на нея ще изневери и ма теб. Остави го, и то си разбрала, че не е за теб. Млада си, ще срещнеш друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e708ed172f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   до н. 6
той одавна де раздели с бившата му, беше много различен преди, но еинаги се е заглеждал и има забежки, но въпреки това не ми дава да излизам и ме бие, и казва, че не за това, което му признах, а защото бил нервен и би трябвало да правя каквото каже, казах му, че ако продължава да ме бие и да ме гони по бельо на терасата ще си тръгна завинаги, и че ще гоеоря с майка ми и той от няколко дни добре се държи. Казва, че ме обича, а всеки пъъ като тръгна да звъня на майка ми започва да се държи добре
от авторката

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3b64df8a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, извинявай, но си много тъпа да стоиш и да те бият, а ти да мълчиш. Той щом така се държи сега никога няма да се промени, ще те бие и теб и детето ти. Замисли се какъв живот искаш да осигуриш на това дете. Поговори с майка ти и я послушай, тя ти е най-близкия човек. Вече и ти си майка, погледни нещата от другата страна. Представи си, че детето ти порасне и приятеля й почне да я бие с повод и без повод. Не обръщай гръб на родителите си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker