Аз ли изтрещявам или той? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли изтрещявам или той?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 4077 пъти
Здравейте!
Ето и моята банална история:
Запознах се с един бой в елмаз. Беше много настоятелен, и след около две седмици обаждания и чатене в скайп се видяхме. Харесахме се. Беше приятен - и на вид и като характер. Да, но същата вечер в скайп започна да ми говори че вече му липсвам, изпитвал чувства към мен и искал аз да бъда неговата жена.

Това доста ме обърка, защото ми приличаше по-скоро на празни приказки. Както и да е, в следващите дни започна едно упорито канене на гости - ти на мене или аз на тебе и в същия стил приказки за любов и живеене заедно от негова страна. Е, и една вечер му отидох на гости (по-малко от месец след като се запознахме), по собствено желание, но се чувствах някак леко притеснена.

Преспахме, нищо особено да кажа. На сутринта бях невидима, няма добро утро, целувка, нищо. Закара ме до нас. Вечерта ми се обади за да се видим, но не бил сигурен дали ще може. Аз отказах да се виждаме същия ден, а в елмаза му написах "стана грешка, няма съвпадение" след което той не ми се обади няколко дни.

Сега пък почнах да мисля дали взех правилно решение и под афект му написах няколко по-остри неща - че ме е игнорирал, манипулирал и прочие, питах да ми обясни каква беше тая тъпа схема с любовта защото ако обичаш някого така не се прави, нали.

Нищо. И в един момент усетих че след неговите приказки за чувства сега аз съм влюбената патка, като при това му написах куп глупости за да го отблъсна и да не иска да ме вижда. От друга страна пък си мислех, че ако някой изпитва чувства към теб той все пак ще вдигне телефона да те чуе, така де в чата човек какво ли не пише.

Нищо, пълна тишина. Един ден не издържах и му написах есемес. Обади ми се. Говорихме, но се държа доста студено. Предложи ми оттук нататък да си "поддържаме приятелството". Това като го чух лошо ми стана, но предложих да се видим и да поговорим. Обеща да ми се обади и да се видим.

Чаках два дни и после му изпратих есемес "enough is enough". Оттогава потъна в земята, а аз мислех за него все повече и повече. Направо не се издържаше. По някакъв начин успях да взема разумното решение да престана да влизам в еламаза. Изтрих контакта му и от скайп, където не влязох почти месец.

Преди няколко дни влязох да се чуя с една приятелка и видях че ми е изпратил нова покана за авторизация. Не знам защо я приех. След малко ми писа. Говорихме глупости, нарекох го актьор затова че ме изманипулира по горния начин, той се държа хладно а аз леко агресивно.

Да, обаче след този разговор пак почнах да се самонавивам и непрекъснато да мисля за него. Тва не може да продължава си казах, този човек ме напряга някак си и тоя проблем трябва да се разреши. След два дни влязох пак в скайп. Беше инвизибъл, писах му "защо се криеш, надявам се не от мен". Въобще не ми отговори. Тогава му написах че го моля да не ме контактва повече по никакъв начин. Отново никакъв отговор. А аз пак мисля за него. Знам че звучи идиотски, от една страна усещам че този човек е леко груб и рязък и ме кара да се чувствам зле, а от друга страна мисля за него и знам че има нещо заради което го харесвам. Не знам какво да направя, дайте съвет. А неговото поведение нормално ли ви се струва? Не ми се е обаждал от два месеца, а твърдеше че ме обича...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 389f23d0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко ми е познато... преживях нещо подобно. От същия сайт. Писахме първо там, после в скайп. И така повече от три години. В началото той ме обсеби, наричаше ме с мили думи, търсеше пе постоянно, пишехме почти непрекъснато /и на двамата работата ни е свързана с компютъра/. Постепенно нещата поолегнаха, сякаш му поомразнах, повече пишехме, по рядко се виждахме. А от толкова писане се чувствахме супер близки, знаехме кой какво мисли и прави. Споделяхме. Но..постепенно усещах охлаждане, накрая изяви желение да не се виждаме, да останем "просто приятели". А аз бях като гръмната. Многократно ме нарани и страдах. Накрая реших... - край! Изтрих телефони, снимки, като абонат в скайп го премахнах.. всичко! И се зарекох в подобни сайтове за запознанства да не влизам повече.И ми олекна! Осъзнах, че "гоня дивото", а изобщо не си заслужава. Всичко е фалш и измама.Съжалявам само за изгубеното време. Но.. човек се учи до като е жив! Така, че.. не страдай, приеми знака на съдбата и продължи напред! Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cd40402843
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто те е прекарал, искал е само секс, затова е казал, че те обича. За повечето от мъжете думата ''обич'' е само клише, с което да лъжат момичетата и да ги вкарват в леглото. Вземи си поука от тази случка и вече преди да пуснеш на някой го преценявай по-дълго и не се връзвай на такива думи. Лошо е, че дори си се влюбила, но с този човек не можеш да имаш сериозна връзка. Спри да му пишеш и да го търсиш, така само се унижаваш. По-добре се насочи към друг. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f05710ad68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако вярваш на всичко, което някой ти каже или си много наивна или направо глупава. Явно е, че си се влюбила и се надяваш и той да е. Но два месеца без обажзане - то е съвсем ясно. Или се е пообъркал, когато се е обяснявал, или всичко е било театър. С една дума - просто не става или поне не става за теб.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 885a7ee5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти всъщност какво точно хареса у него, защото не ми стана ясно от цялата история? Сексът не е бил нищо особено, започнал е твърде рано с обясненията в любов, не е държал на обещанията си ...
G.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 331615c35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Боже как може да му се връзваш? Как може някой да те заобича от 1вата среща. Да те хареса да, да се чувства привлечен от теб - също, но чак да те обича. Замисли се малко. Искал е само да преспи с теб, както е и направил и това обяснява тъпото му поведение на сутринта. Трябвало е още тогава да го зарежеш и да не се занимаваш с него повече. Сега си привлечена от него, защото той използва една от най-ефикасните техники за манипулиране-отначало голямата любов, големите обещания, интерес - пуска ти лекичко мухата, дава ти надежди, а след това изчезва и ти се чувстваш като ударена с парцал. Този човек си играе с теб! Не прави грешката да общуваш повече с него. Станалото станало- извади си поуките, но не се занимавай повече с него, защото колкото повече мислиш за него и се надяваш, толкова повече се усложнява ситуацията за теб и после много по-болезнено ще го преживееш, ако не спреш още сега да му обръщаш внимание. Той вижда, че те е заинтругувал и самочувствието му расте и знае че когато ти се обади ти винаги ще си на линия. Правилно си преценила ситуацията с хладното му държание в началото, но ти е било тежко да го приемеш и сега започваш да се самозаблуждаваш, че всъщност не се е държал лошо с теб, вината може да е в теб и т. н. И помни ако някой иска да е с теб няма да се държи така!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d086d001b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Човекът е ловък психологически манипулатор. Целта му е била да те вкара в леглото, за него си била поредната бройка. Освен това е комплексар, щом се държи по този начин - иска ти да тичаш по него, а той да си чеше егото какъв мъжкар е и да не те отразява. Не знам защо изобщо продължава да се занимаваш с подобен селяндур, явно си податлива на манипулации. А от друга страна казваш, че сексът не е бил нищо особено - може пък там да му е най-болното място - човекът да си знае, че не го бива за любовник или пък ако членът му е малък и се е комплексирал от това - да го кара на принципа по веднъж чук и бег да не му се смеят после в лицето. Както и да е - човекът не е стока, не си губи времето да се занимаваш с него. Изобщо мъж, който на втората среща почне да ми се обяснява в любов и кроежи за брак - някоя дъска му хлопа, а може и цялото му дюшеме да се е разковало.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2abae35751
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката: до 4
Ами приятно се общува с него, разговорът е интересе и забавен, няма ги неловките мълчания и паузи, когато не знаеш къде да се денеш. Освен това има много хубава, топла и уютна прегръдка... а може би моята е била такава. Освен това е симпатичен, висок, изобщо ок. Ако не беше това странно поведение:(

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2abae35751
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря на всички за смислените коментари, много ми помагате, явно мисля в правилната посока. Да уточня че не съм му повярвала, нито съм се връзвала на приказките му за чувства, с разума си. Но някак без дори да го искам в мен се индуцираха чувства към него и започнах да мисля дали аз не сгреших някъде в подхода си. Може да е чувствителен и да се е обидил от нещата, които съм му писала в моменти на афект. Но като се замисля, тази хипотеза някак хич не се връзва с настоятелното му поведение и фамилиарно държание. Даже му казах че за мен е актьор, а той продължаваше да твърди че чувствата му са истински. Явно човека има някои проблеми без да го осъзнава.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b0d6d56192
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Интересна история и много повтаряема. Очевидно в сайтовете за запознанства се подвизават комплексирани и неуравновесени хора. Целта им е единствено да се почувстват значими и когато успеят да постигнат някакъв резултат бягат, за да няма усложнения. Обикновено това е видно и в профила им. Те не търсят сериозна връзка, а приключение. В жаждата си за нежност самотните и добри жени се самозаблуждават, че са намерили своя сродна душа и си внушават несъществуващи неща. Жалко е но е урок, полезен и необходим, за д асе научим д асе защитаваме.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2abae35751
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до 9: как да е очевидно от профила? в този пишеше "търся сериозна връзка със сериозен човек" с главни букви, говори ти за чувства и за семейство, после един посредствен с** (това ли е резултата, който ги кара да се чувстват значими? този искаше да му кажа че го оби4ам, хубаво че поне до там не се докарах) и чао...явно трябва да се чете между редовете и да се внимава много... а за урока си напълно прав - важен и полезен, само че то като си наивен, спасение няма... следващия път ще има някаква друга изненада:-)

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c22314b5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Всеки следващ път ще бъдеш по-зряла и мъдра, не спирай в опитите да търсиш любовта. Струва си! Да може д аима и други "изненади", но ще бъдеш подготвена и няма д ас еподдадеш лесно на опознаване със секс. Едва когато прецениш, че имаш насреща си стойностен човек, рискувай, но само защото ти си решила това!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: af5cf21fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   охоооо добре дошла в клуба сестро...и аз преди месец приключих с един такъв индивид ..писахме си 6 месеца ..отначало почна с това колко много си допадаме ..колко много общи неща намира между нас ..колко много ме харесвал ..колко ме обичал и ме искал ..как бившата му си намерила друг в сайт за запознанства и го зарязала и колко много страдал дрън дрън ...видяхме се точно 3 пъти ..не съм спала с него ..исках да излизаме известно време за да го опозная по добре ..едно е да пишеш с някого съвсем друго е вече на живо..той каза че въпреки че вижда че съм по предпазлива много искал да бъде с мен и щял да бъде търпелив и да се бори ...след 5 дни му пратих смс че искам да се видим и че много ми липсва ..и тогава започна съществената част ...искал да бъдем приятели понеже аз съм прекрасен човек и само щял да ме нарани бил видял че се влюбвам в него и така решил да бъдем приятели ..аз много държах да ми го каже в очите но като поредния страхливец не пожела само съм щяла да се нараня ..не сме си подхождали и искал да бъдем приятели да се виждаме и да си споделяме а аз го попитах какво иска да му споделя че 6 месеца някъв тъпанар ме разиграва или ...както и да е ..вие сте прави такива комплексирани типове само търсят по наивни момичета да си повдигат самочувствието ...просто ме е яд защо трябва да подвеждат и разиграват хората ..защото всеки търси някакво щастие и иска да намери своята половинка ...толкова тъпи постъпки ....момичета трябва да си отваряме очите повече понякога нещата си личат от самото начало но ние просто сме слепи да ги видим ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bc31eabd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   истината е че колкото повече си развяваш коня толкова повече тичат след теб. покажеш ли чувства бягат!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c22314b5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Явно в тези сайтове е важна играта. А там са си дали среща изпечени играчи, които безогледно стрелят по беззащитните мишени. Но има и късмет, съдба, както искате го анречете, който намира път за този който истинското търси. Н естава лесно, но когато силно го желаеш...някой ден ще го намериш ти накрая!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: af5cf21fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   аз си мисля че за да попаднеш на свестен и сериозен в някои от тези сайтове си иска и доза късмет,имам чувството че там се подвизават абсолютни играчи които просто дебнат коя ще върже,не казвам че всички са такива но като гледам колко разочаровани има не са малко .Но спокойно рано или късно всеки си намира майстора .Към Авторката : повече не се занимавай с тоя боклук ,не си заслужава ,тея малки не пораснали момченца които незнаят какво искат .

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2abae35751
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

16.   до 12: абсолютно същите глупости дрънкаше и въпросния индивид, мене също много ме е яд на такива - как може да си такъв егоист и дебил че да си правиш експерименти с чувствата на хората? главата ми не го побира! даже мислих за някакъв вид отмъщение, но се отказах - това не е моя начин. още повече, че за да се държиш така с други човешки същества, както тези комплексари, нещо много не е наред, в смисъл господ вече ги е наказал.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b0d6d56192
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Но трябва да признаем, че този век е белязан от Интернет и голямата част от хората работят, общуват изобщо живеят във виртуалното пространство. Но като всяко нещо и това има своята обратна страна. Безотговорността, с която много хора създават контакти с други хора и беогледно лъжат, подвеждат, използват води до някаква хаотична вакханалия, която ранява невинни и искрени хора....

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 22469d3ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   от номер 12 ...няма смисъл от отмъщения то просто колелото се върти ..всичко се връща ..аз вече някой мъж ако почне да ми се изтъква колко добър и свестен е бягам с 200 омръзна ми от тая самореклама без покритие ..какво търсят тея хора ..бройки ли ? ..или избиване на комплекси ? искат ..а не дават нищо ..искат с трици маймуни да ловят

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: adf780e4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ами мъжете са готови на всичко, за да получат секс, а лъжите им излизат най-евтино. :)))
Другият път не се връзвай на такива приказки.
Обаче едно нещо ми е чудно: Защо си търсите партньори във виртуалното пространство? Реални контакти с мъже нямате ли?
Друго е да опознаеш някого от директен контакт очи в очи, примерно от работата, университета, общи компании, някакви мероприятия, курсове или нещо такова, друго е да се зарибяваш по интернет с някой, дето изобщо нищо не знаеш за него и може да ти се представи за всякакъв...
Та аз това не го разбирам... Предубедена съм просто, нито търся такива контакти по интернет, нито пък бих допуснала до себе си някой, който се опитва да се сближи с мен във виртуалното пространство. Просто слагам бариера. Не го позволявам! И мисля, че така е правилно!
Но повечето хора се зарибяват като луди в интернет и после:
"Ама защо така стана?..."
Е, всеки си знае себе си...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 22469d3ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   дали ще пиша в нета с някого или ще го срещна на улицата, в някое кафе или чрез общи познати няма гаранция че няма да ме лъже или да ме разиграва и т. н всичко си е до хората.. всеки може да е прикрит и да играе някакви роли..

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e2e1c42f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   За мен начинът е един - не пускам секс, докато не се убедя, че наистина държи на мен. Тъпкачите се познават лесно - след кото им откажеш два-три пъти губят интерес и зачезват.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0987a4d383
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   да 21 така трябва да е.. истинските хора се доказват те сами намират начин как.. а такива играчи еднодневки си проличават рано или късно.. аз затова много протаквам който иска ще чака който не да лови къра...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker