Любов и несигурност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов и несигурност
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1409 пъти
Здравейте! От година и половина имам връзка с мъж, който е на 30. Той е първата ми истинска любов и му дадох всичко, което имам. И двамата сме правили много неща един за друг, компромисите от негова страна са повече, както и саможертвите в името на това да останем заедно. Винаги е мил с мен, любящ, грижовен и знам, че държи на мен. Много го обичам, наистина много, но...
От половин година не е на работа, има къща на село (не е лично негова), в която не е възможно да се живее, поради това, че й трябва сериозен ремонт и въпреки това той понякога отива там да спи. Баба му, дядо му и майка му живеят в града и доста често остава там. Не иска от тях пари, все намира някакви начини да изкара, но в крайна сметка не се включва, когато е при тях със сметки или с храна. Това много ме дразни.
След като напусна работа беше за малко в чужбина, но го подведоха хората, на които се довери. Постоянно чака варианти за чужбина, за да сбъдне по-бързо желанието си да има свой личен учебен автомобил. Въпреки това аз му казвам да си намери нещо тук, докато излезе възможност да замине, но не... Изкарвал някакви пари, дори и да не е на работа и нямало смисъл да работи за 500лв. Всичко е ден за ден и живее само в бъдещето, където ще изкара по-бързо повече пари. Аз уча и живея в друг град и той идва много често при мен. Реално не живеем заедно. Съгласна съм да изчакам, докато той се вземе в ръце, но с този негов отказ да работи за малко пари, не го разбирам. Има ли надежда да се промени? Когато един човек няма работа, не е ли съгласен да работи дори и за малко пари, ако той наистина е сериозен и отговорен мъж? Не искам да съжалявам след време, не искам да бъда прекалено сурова с него, но все повече си мисля, че не е криза или някаква депресия, а просто неотговорност към момента...
Моля за сериозни коментари, споделяйте опит, ще бъда благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0a555ed7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прaвa си и го знaеш. Не виждaм зaщо дa трябвa дa ти потвърждaвaме очевидното. Стaвa въпрос зa мъж нa 30 години, a не зa момченце нa 15-16. Дори сред тийновете имa много по-отговорни, рaботят си лятото, спестявaт си пaрички.
Не, нямa дa се промени и не, не стaвa зa семейство освен, aко не си готовa ти дa се грижиш и дърпaш и него.
Не знaм кaкви пък чaк конпромиси е прaвил зa връзкaтa ви имaйки в предвид, че си е нехрaнимaйко и нямa кaкво друго дa прaви осврн дa мечтaе и се виждa с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 44131b00f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма начин, цял живот ще е така, ще чопка по нещо ден за ден. Такива гледат все лесното и винаги в ръцете на хората. Простички хора, елементарни, безцелни.

М32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker