Да го оставя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го оставя ли?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1701 пъти
Имам приятел от 4 години.. Просто след всичко което ми причини(лъжи, манипулация, ревност, ограничения, изневяра в която не съм сигурна) усещам как ще ми е по-добре без него. Много го обичам, но примерно и аз исках да отида на джулай морнинг, но не го направих, защото знам, че няма да одобри, но той е бил, да и то крайно неадекватен. Винаги съм му угаждала във всеки един аспект. Просто някак си, нещата които ми казва сега не биха ме разстроили до степен до която биха преди година да речем. Изморих се да не мога да отида никъде, да съм стресирана постоянно.. характера ми е такъв, че много често избирам чувствата си пред разума, а компромисите които съм правила са може би трицифрено число. Той е от типа хора които са крайно хаотични и крайно ревниви. С приятели не съм се виждала от адски дълго време, защото знам, че ще последва една ненужна караница, а аз вече гледам да избягвам стреса, тъй като преди все се инатих и правих на пук. Преди издържах на тези неща, и то доста, казвах си, че каквото и да стане не мога да го оставя, защото го обичам много. Още го обичам, вече се чувствам изхабена от тези неща. Идва обаче проблема. Кажа ли че искам да се разделим, следват нападки, заплахи, обвинения, всякакви циркове, преследвания... не я искам цялата тая драма, а в други случаи е продължавала с месеци, все се случва така, че ме скарва с хората, а на мен ми липсва много, и понеже си припомням хубавите моменти, се връщам. И пак отначало. Но романтиката, хубавите мигове и хубавия секс с него са ми гаранция. Държа се за спомените които имаме и че ще имаме пак такива. Не мога да съм егоист. Ако се разделим, трябва да забравя за него изцяло, никога няма да ме потърси пак, такъв му е характера... а погледна ли го, въпреки всичко си казвам "как ще го зарежа, как ще посмея", заради всичките ни хубави мигове и грижата му към мен.. има си хубавите моменти и той, не е такъв през цялото време обаче.. не знам. Дайте ми съвет, моля ви. Благодаря за времето отделено да прочетете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: b2d982becb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го.
Престани с тези компромиси и си пази психиката от стрес! И без това живота не е лесен и човек не бива да си разваля здравето заради разни ревниви, обсесивни и манипулативни хора - било го гаджета, приятели, близки или познати.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ab494c1d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи от това, което прочетох разбах, че ти самата не си сигурна какво искаш, пък ние да ти даваме съвет. Тук хората ще ти дадат съвет, но каквото и да ти напишат тук няма ли отново "като го погледнеш да си спомниш за хубавите ви моменти"? Единственото, което мога да ти кажа е да си седнеш на дупето и да обмислиш всичко и да вземеш най-доброто решение за теб. Замисли се над думите ми :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 023e3ccfec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти си емоционална малтретирана и зависима от своя насилник. Помисли върху това. С цялото си абсурдно поведение той те прави зависима от него, затова и когато се разделяте ти се оказваш напълно сама и единственият ти вариант е да се върнеш обратно при него, за да не бъдеш напълно сама. Не си излизала дълго време с никого, защото пикльото щял да се разсърди, това нормално ли е според теб? Смяташ ли, че такъв човек уважава теб, твоите чувства, твоите интереси, твоите нужди? Не смяташ ли, че той обича предимно себе си със собствените си абсурдни потребности за непрекъснат и абсолютен контрол над теб? Не смяташ ли, че този човек е емоционален темерут, неспособен да види отвъд замъгляващите съзнанието му комплекси за малоценност? Какво правиш още там, какво чакаш? ЗАЩО ГО ПОЗВОЛЯВАШ? Ти си се превърнала във вещ за него, ти не си човешко същество и ще продължи да бъде така, ако не се обърнеш и не си заминеш завинаги.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 651b91a2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Определено го остави щом те ограничава! Ми ти може да се разболееш от толкова стрес? Ако е нападателен накарай някакво момче да те защити. Преследвания, заплахи? Ми почти всяко момче го прави това ами Бог да ни е на помощ. Бори се за свободата момиче.. такива типове много трудно пускат!

;ХХ

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f9ec4b3e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Миля, аз съм в същото положение в момента... с малкото изключение, че вече чувствата ми не са същите заради ревността и всекидневните скандали... Помисли си дали си заслужава и дали искаш целият ти живот да мине по този начин. Аз направих моят избор и реших, че в една връзка няма ли доверие и уважение на личното пространство нещата няма да потръгнат. Надявам се нещата ти да се наредят, но хубаво си помисли какво искаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker