Постоянно самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно самотна
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1120 пъти
Здравейте. Момиче на 18 съм и искам да ви споделя моят проблем. Постоянно се чувствам самотна. Имам няколко приятелки, с които излизаме, около мен често има хора, но въпреки това се чувствам адски самотна. Мислех си, дали не е от липсата на любов, но тъй като аз съм изпитвала любов преди знам, че и тя не е способна да запълни празнотата ми. Вече нямам надежда нито за любовта нито за приятелството. Усещам как ден след ден ставам все по-затворена в себе си и някак безчувствена. Не мога нито да се влюбя нито да проявя интерес към хората, по простата причина, че всички ме нараняват и вече ме е страх от връзки и близост с който и да било. Мисля че дори да имам любов пак ще се чувствам самотна. Не знам дали това е просто вродено и ще си остане така завинаги или се е появило след прекалените разочарования от хората. Или може би е някаква много тежка депресия. Преди поне любовта ми бе последната надежда, а сега вече и тя не е. На нищо не се радвам, от нищо не се впечатлявам. Преди виждах смисъл и радост в живота. През последните две години тази надежда се изгуби и вече имам чувството, че всичко, което правя е напразно. Знам, че звуча банално, но искам мнение по въпроса, дори да не ми помогне поне да видя какво мислите за това. Колкото и приятели и любов да имам колкото и да се забавлявам, накрая винаги се прибирам вкъщи, лягам си и плача, защото онази празнота се връща отново и отново. Често си мисля, че нямам душа. Нямам дух. Има хора, които са много по-зле от мен и въпреки това виждат смисъл в живота си и се радват. Сигурно ще си помислите, че съм някоя ненормална лигла, която приема всичко за даденост, но уверявам ви, че не е така. Поне преди не беше така. Защото тогава виждах смисъл в много неща, а сега не го откривам никъде, дори в любовта. Винаги оценявам, когато другите ми помагат, но знаете всичко тръгва от мен самата. Ако аз не успея да запълня тази празнота, то кой или какво друго би могло.. Виждам себе си като една пустиня, без чувства, без емоции, без смисъл. Постоянна празнота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9b81cdc8ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Липсват ти цели в живота, това ти е проблемът. Като начало си постави малки и краткосрочни, като ги осъществиш набелязваш следващата цел. Запиши се на някакъв курс или тренирай нещо, каквото ти харесва. Не забравяй, че приоритетът трябва да ти бъде образованието и изборът на професия. За толкова много неща може да мечтае и да се пребори един човек, ососбено млад! Действай! Не си губи времето с глупости! И още нещо- любовта не може да бъде цел, тя е средство. Първо ти трябва да си емоционално стабилна, "пълна" така да се каже, за да даваш любов, а не само да чакаш нечия, рано ти е още, работи първо върху себе си! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker