Омагьосан кръг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омагьосан кръг
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1479 пъти
Здравейте! Не веднъж съм ви молила за съвет относно най-различни неща, ще го направя пак.
Така, имам приятел от 3 години, може да се каже че живеем заедно, но не напълно. Винаги няма пари, не работи, излиза по цяла вечер навън, прибира се и спи, виждаме се за едни 1-2 часа. А аз си търся работа за в момента, защото все пак парите не падат от дървото, а и ми харесва да съм на моя собствена издръжка, на ничия друга, било то съпруг, приятел, гадже. Родителите ми не са на тези свят вече, а и да бяха, нямаше да им поискам пари. Живея при роднина.
Когато разбера, че е бил неадекватен цяла нощ се ядосвам адски много, почват скандали и караници, натяква ми неща от преди да тръгнем, аз си мълча, все пак по-умният отстъпва уж. Държи се супер гадно с мен напоследък, не му се излиза с мен, в интерес на истината никога не му се е излизало с мен за 3 години и като питам 'защо' отговора е, че му било неловко.. представяте ли си? Не съм от най-разкрепостените хора, но не съм и скучна, приятелите ми им харесва в моята компания, или поне така ми казват и това виждам. Не разбирам, в един момент не ме иска, в друг реве за мен. Обвинява ме, че не намирам време за него, а аз винаги намирам, не ходя насам-натам, винаги се съобразявам с него за всичко-примерно дали ще хареса тая чанта или тия обувки и т. н. Всеки ден имам някаква драма с него, вече не споделям на приятелки, защото имам чувството, че им писва, а и се отдалечиха от мен. Но иначе опитам ли се да го оставя почва да ми се тръшка и да реве. Чувствам се в омагьосан кръг нямам на кой да споделя, нямам подкрепа, нямам опора, буквално само него имам, не мога и да си тръгна. Млада съм, не мога да живея така. Казва ми да правя каквото си искам, после ми се кара, че съм го направила. Закъснея ли с 10 минути се сърди, за всичко се сърди. Още съм влюбена в него, както от деня в който го видях, наранявал ме е много пъти, толкова много, че вече дори и да спи с целия град, няма да го отразя. Веднъж ме удари, но не сериозно, често ме обижда, уж на шега, свикнала съм, но почнах да се замислям.. Чувствам се празна, няма ми го желанието за живот, хубавото настроение, нищо. Опитвам да го измъкна от дупката и заедно да вървим нагоре, но както че ли не иска. Имам чувството вече, че ме държи на страна от приятелите си, защото ме изкарва дявола пред тях, че никъде не го пускам и т. н. Като чуя приятелките ми как са зарязали гаджетата си, заради пълната глупост, ми става болно и се питам, аз ли не съм наред.. дайте ми съвет, какво да му кажа, за да почне да се държи като хората?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7c61d0c112
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ме ядоса. Защо си го причиняваш? Кой е той? Ударил те бил и те обиждал, ама на шега. Е няма такова нещо като тормоз на шега! Запитай се дали родителите ти биха искали да си в това положение? Махни всичко негативно от живота си и него най-вече.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0a702b61af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Удря те, сърди ти се, ограничава те... Защо го търпиш? В една връзка е важно партньорът ти да те уважава. Освен обичта е важно и уважението. Той не те уважава, тормози те, ти не се чувстваш добре с него. Защо изобщо си с него? Раздели се и си търси мъж, който да те уважава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker