Как да постъпя, не мога да я разбера, иска ли или не. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя, не мога да я разбера, иска ли или не.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1352 пъти
Здравейте на всички пишещи и четящи този форум, пише ви мъж на 24, искам съвет как да постъпя спрямо моята ситуация защото реално не знам кое е правилно, и как да постъпя.

Та историята, както казах на 24 съм.. паднах си по едно момиче на 22 тя е прекрасен млад човек, изпълнен с много енергия, позитивна, много весел, и свободен характер обича приключенствата, новите изживявания, и всякакви неща които биха донесли нови и приятни спомени.
Запознахме се Великден 2016 имах я във фейсбук от доста време, но никога не си бяхме писали реално да се видим, макар че сме съкварталци, и незнайно защо аз реших че като ще е по-малка ще е страшна лигла и не си заслужава вниманието от моя страна..
Но на този Великден бях навън с приятели, писах на един наш общ приятел който каза, че е с нея, и аз веднага се навих да се запознаем, беше ми станало интересно да я видя що за човек е... и да я опозная. Така й направих, отидох при нея запознахме се, направих си сметката, че това което съм мислил за нея не е било правилно оказа се един много разбран, с готин характер и изключителна харизма.

Както и да е след този ден в последствие ходех та я виждах от време на време като и двамата сме били в приятелска компания, и не сме оставали самички, и да прекарвали сме си супер готино.. няма никакви ядове.
Но по някакво стечение на обстоятелствата тя си хвана гадже малко след това и аз реших, че е време да се отдръпна.. и така след кратко тя скъса с него но аз не поднових контактите си с нея..
Минаха се едни 8-10 месеца в които не се водеше никаква кореспонденция между нас.. И дойде великден 2017 цял ден мислех дали да й пиша.. да я чуя какво прави как е.. и евентуално да я изведа да се видим.. през деня не се реших.. сметнах че не е уместно.. но в края на вечерта реших, че не искам да отлагам възможността и писах, тя отговори веднага дори каза, че цял ден е мислела за миналия великден..

Така и не се видяхме..
След което след време поради едни обстоятелства почнахме да се виждаме... отново първо покрай някакви задачки, след което почнахме да си правим пътешествия заедно с приятели и то предимно мои.. Почнахме да си излизаме и да се разкарваме, насам натам..
След време се случи така че трябваше да отидем до тях да приберем кучето й.. и се случи че се запознах с майка й.. като бяхме аз тя и един моои приятел.. представи приятелчето ми.. след което ме представи на майка си като " Това е мъжа ми " (тука има една история един наш приятел ме видя и ме пита дали това е жената.. ) запознах се с жената.. всичко точнно но ми стана странно защо ме представи така.. както ида е..
След време ходихме на някакво място отново на което беше нейн колега на който също ме представи като мъжа й..
В телефона й така съм записан, в социалните мрежи.. и така нататък.
Както и да е..
Вече доста време излизаме покрай мотаене из България по дадени красиви места.. и отделно по-излизания навън с приятели..
НО все не мога да усетя сигнали от нея че.. действително това всичко не е майтапчета и шегички.. а иска нещо от мен или по- скоро проявява интерес.. по принцип е по лудичък характер и неща които обикновенно момиче би направило с цел да покаже интерес при нея би минало за нормално..
една интересна случка : бях си извадил телефона да си направя снимка, със страхотен фон отзад на едно красиво място.. и тя се промуши между мен и телефона ми и ми се бутна.. след което тя направи снимката аз използвах момента да я гушна...

Идеята ми е че незнам какъв способ да използвам, така че да разбера каква й е идеята с цялата тая, работа и дали иска нещо от мен, като бях предупреден че тя попринцип не действа в смисъл чака нещата да се случат и не прави крачка първа.. но не съм сигурен дали иска тая крачка от мен...

Чудех се в каква ситуация да ни поставя така, че да се разбере иска ли да продължавам тази близост, , и да си търся тъпи поводчета да я гушкам и да се опитвам да си търся близостта..
Знам че ако не иска, няма да ми дава поводи да я докосвам или пипам... но пък същевременно не знам дали е повод за по нататъчен картбланш..

Дайте ми някакъв способ по-който аз да разбера че момичето има интересче да излиза с мен, и евентуално да бъдем двойка..

ДА поясна че.. съм я изкарвал от тях, едва ли не без предупреждение и е излизала с мен, не ми е отказвала да излезнем.. или ако е отказала то причината е била основателна и не си е правила оглушки.. и тъпи историйки че не може и така нататък..

Характерчето й е по сложно и не знам как да направя така че да.. го разгадая, по някакъв начин..
Какво да правя..? ! Някакви идеи?
Звучи доста нелепо на 24 да ви питам за такова нещо, но сметнах че е хубаво да чуя и други мнения, преди да се прецакам от бързане..
Мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: fd8f58cdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извикай я да се видите само двамата и примерно след като се видите така по ще разбереш дали има интерес.Тогава можеш да опиташ с близостите и по принцип можеш да я попиташ директно дали иска да се виждате пак двамата,защо или нещо такова.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: defe0edb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изчакай още 5-10 години. Може и да ти каже евентуално.
От много приказки и чудене, не само че няма да ти стане ясно дали иска или не. Даже и да е искала по някое време може и да и се отще.
Пробвай си директно - реакцията и ще ти покаже. Общо взето няма какво да загубиш от това. Така или иначе ти си имаш мераците. Като не ги демонстрираш няма да ти изчезнат, само ще се мъчиш сам.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 607eb8c8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Действай смело. Изведи я навън и при първа възможност я целуни. Няма по-лесен начин. Ако се дръпне поне ще знаеш. Но аз лично мисля, че няма да се дръпне. Според мен ти е дала доста сигнали за действие вече.
Ж24

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker