Срути се пясъчната кула - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срути се пясъчната кула
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1583 пъти
Здравейте! Момиче на 21 години съм, от София. Тъй като слагам историята си в 'любовната секция', ще започна с тази част. Три годинки изгубих в това да градя нещо, което беше пределно ясно, че няма никакво бъдеще. Но, не! Пустият инат. Сега след като с въпросното момче прекъснахме всякакъв контакт, установих колко шансове за по-добър живот пропилях. Смених работата докато още бяхме заедно. Не мога да се адаптирам все още, пък и колегите са изключително дръпнати хора. Нито си говорим, нито нищо. Извън работното място пък имах хора с които поне време да убия на кафене. Е, познайте - вече и тези хора ги няма. Имах две близки приятелки. Едната е постоянно на работа или с гаджето си, та игнора който ми бие е превъзходен. Другата, която ми се водеше най-добра приятелка, успя чрез връзки да започне работа като сервитьорка, и рязко от 'сдухан метъл' (както всички я описваха) се превърна в толкова надменно създание, че по-далеч от носът си не вижда. Единственият човек който ми беше истински близък, на когото можех да разчитам винаги, е, това беше бившият ми. Сега вече и него го няма. Вкъщи положението е още по-трагично. Баща ми е агресивен алкохолик, майка ми пък няма стимул да се бори за нещо по-добро. А какво да кажа за себе си - най-обикновено момиче, което живее ден за ден. Имах мечти, имах хобита, рисувах, интересувах се от психологията... Гордеех се с това което съм. Самочувствие нямам, но знаех поне, че съм добър човек. Сега мнението което започвам да изгаждам за себе си е, че явно съм просто един излишък. Депресията бавно ме поглъща, и няма кой да ми подаде ръка дори. Бих се извадила собственоръчно, но как? Въпросът е как? !
Благодаря за отделеното време! Надявам се, проблема ми да не изглежда банален, само защото го написах по прост начин. Да разтягам локуми, и да украсявам с изискани фрази и думи, е безсмислено. Това са моите чувства - кратки и ясни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 43436a6bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Общо взето "грешката" ти е че няма особена драма покрай теб. А и нямаш влечения по кифленския живот май. Подобни хора не са особено интересни на масата. Та обикновено самотата е често срещана при такива.
Иначе дали си излишък или не си е твой ИЗБОР. Вадиш се като барон Мюнхаузен като решиш сама че не си ненужен излишък. Тогава решаваш какво искаш да бъдеш и най-малкото постоянно да се опитваш да станеш това нещо. Толкова на кратко, макар и може би да не е толкова ясно :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 49cdecc59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е новата болест сред младите пък и не само-всеки си гледа интереса и хората с тези социални мрежи са станали супер асоциални.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 22155d8b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На всеки се случва да има неуспешни връзки. А другите тимприятели просто са си поели по пътя в живота. Така е. А ти си набележи някаква реална цел-учи нещо, за да имаш професия. Начери си табота. Това ти е важно сега. Мъже ще имаш през живота си. Но сега ти е времето да получиш професията, с която ще се издържаш и работиш цял живот. Моят съвет е да заминеш да учиш в друг град, далеч от семейството ти. Може да се наложи да работиш нещо, за да се издържаш. Това са важните неща в живота. Там може да се запознаеш с нови хора и с ново момче. Набележи си цели в живота и направи план как да ги постигнеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a79f979adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом работиш изнеси се от вас. Това ще ти помогне много повярвай ми. Укоряваш майка ти, че няма сили да се бори за по-добро съществуване, но и ти не правиш нещо по-различно. Потърси си квартира, далеч от притесненията и шумотевицата ще се почувстваш по- добре това е твоето спасение като за начало. Работата може да я смениш в последствие. Приятелство- няма такова нещо. Всеки който влиза в живота ни си и отива от него и пак оставаме сами

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f51793c750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Намери призвание.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2c8a68ce87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Запиши се на народни танци, фитнес, за да срещнеш нови хора и да излизаш и да се забавляваш, помогни си сама!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1486d0d9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:

Благодаря ви на всички за отделеното време, и дадените съвети и напъствия. Наистина го оценявам. Като човек съм реалист, че дори и към песимист клоня, и затова виждам всичко в такива черно-бели нюанси, но явно по 'един цвят на ден' би било постижимо, стига да се взема в ръце.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker