Ново начало. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ново начало.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1344 пъти
Здравейте на всички.
На 21 съм от голям град, също така уча.Общителен, отговорен, абе душата на компанията, където и да съм винаги пада много смях.Работя в голяма фирма наложила се в Европа.
До преди 4 месеца имах 4 годишна връзка с момиче което не беше за мен, но просто ежедневието ни беше притиснало и очаквах нещата да се оправятщ..Общо взето бяхме почти постоянно заедно, с общи приятели, излизахме само двамата, рядко с тях.Караниците и споровете не липсваха, започна да ми омръзва, както и аз на нея, трудно се търпяхме.
Малко преди да се разделим се появи жена с 3 години по голяма от мен.Работата ни свързваше бяхме посотянно заедно, но и приятеля и беше там и работеше с нас.Флирта помежду ни не липсваше, усещах я как търси контакт с мен и внимава за приятелият и да не я види..Аз леко се дърпах, усещах, че това я подлудява и още повече ме желаеше, желание и от моя страна не липсваше.Междувременно аз все повече се карах с вече бившата ми приятелка, сравнявах колежката с нея, и в нея виждах само и единствено минусите, тогава разбрах, че съм лудо влюбен..Разделихме се, беше трудно и за двама ни, но някак го преглътнахме.
За мой късмет нейния приятел напусна фирмата и бяхме само двамата, флиртувахме постоянно, тя разбра за моята раздяла и се зарадва.Започвахме да говорим за нас, имаше взаймни сексуални намеци, общи планове.Тя ми споделяше много за нейния живот както и аз за моя, разбирахме се.От дума на дума дойде момента да излезем заедно, тя изчака момента когато нейния приятел е на работа, разхождахме се, пихме кафе, отидохме у нас, нещата се случиха буквално от вратата, правихме най-страхотния секс, който съм правил до сега.След това я закарах до тях.Това се случва вече четири пъти до като не дойде момента да я питам тя няма ли да се разделя с нейния, оплакваше се преди това постоянно от него.Започна да ми говори как има няма месец и ще се раздели, просто чака момента в който да се скарат по-сериозно и ще го зареже, скараха се 3 пъти за 3 месеца вече, но тя не го оставя, аз се изнервям от това, като я питам какво става започва да ми се цупи и т.н.Започвам вече да се отдръпвам от нея и разбирам, че това което е ставало до сега е било напразно.Не я желая само за единия секс, искам повече от нея, искам да знам, че е моя да спи до мен!
Тя се усеща и на нея също и става гадно от това , че се държа дръпнато.
Въпроса ми е какво да правя, да я търся ли или просто да прекратя контакта си с нея, понеже не желая някой да ме разиграва?!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3924273093
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От написаното не ми звучиш като човек който се оставя да бъде разиграван. Сигурно трябва да има някаква причина поради която да не се разделят а ти да не си наясно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 140666e5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти искаш нещо по-сериозно със жена, която мами приятеля си, която флиртува на работното си място, която лъже? Добре ли си? Твоя тя няма да бъде никога, такива жени никога не се променят. Все някога ще дойде нов колега на работата ви и тя ще преповтори същият сценарий. По скоро изпитвам съжаление към приятеля и-не към теб...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b60f60ab98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво означава да е твоя?Обикновено хората които са ,,душата на компанията,, и искат да са център на внимание,демонстрират колко са успешни в живота,избиват с това някакви комплекси.Може пък тя да не иска да ,,е твоя,,.Ти като си толкова печен,що си седнал да се жалваш тука,а не действаш по въпроса?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f7e901f3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смях,
ти искаш жена, която слага рога на гаджето си да стане твоя?
После ти заемаш мястото на приятеля и тя си друг младок да и чеше бубата.
Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 502be5b4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом не се разделя с приятеля си, значи не иска нищо сериозно с теб. Може да се позабавляваш още с нея, но си търси сериозна приятелка. Тази очевидно не става.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9eecb0892b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти самият си започнал двусмислена връзка,сега се чудиш защо не става точно както ти си се присетил.Ами ,тя не иска да пусне другия клон,защото още не е сигурна за какво се е хванала.Явно,не си толкова неотразим ,че да хукне през глава.Явно,единият секс не е достатъчна примамка.Други аргументи към него можеш ли да добавиш?
И за това си струва да се замислиш-както мами другия в момента,така и на теб може да разклати рогцата след някой ден.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 260c962ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз си мисля, че тя е избрала теб. Ако бях на нейното място и добре, че не съм, защото аз слагам картите на масата и започна ли нови отношения, веднага прекратявам старите, щях да си продължа с тебе и да разкарам въпросният господин, който е предишният и. Мисля че не те разиграва, но сигурно иска повече сигурност от теб и тогава ще се пусне от другият клон, ако ме разбираш какво искам да кажа. Спокойно и задай въпроса, защото ако я искаш да е твоя и да спи до тебе и само до тебе, поне си изяснете това някакъв вид само секс ли ще е или връзка. Вярно детинско е да я питаш какви сте точно, но и игричките са детински да се мотаете, пък големи хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker