Зависимостта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Зависимостта
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 3160 пъти
Здравейте! Няма смисъл от излишни думи само човек, който е опитвал някакъв наркотик знае колко е трудно да се откажеш. Чета коментари и виждам много младежи попаднали в капана на тази отрова. Тези, пишещи негативни коментари от сорта: " нямате воля, вие сте боклуци и тн", молете се да не попаднете в този омагьосън кръг. Всичко започва невинно с опитване на амфети или мет, когато си на парти и някой "нещастник" ти предлага да опиташ... никога не опитвайте! Започвате уж само като излизате по партита с компания, в един момент се започва карам нощни смени ще ми трябва малко, докато не се усетите, че просто вече си намирате оправдание да вземете по всякаква причина. Дозата се увеличава и повярвайте ми не ви става по- добре, а само се залъгвате, че ще получите омайващия ефект... няма да се случи, най- много да се убиете по- бързо!!! Една от най- опасните и зарибяващите дроги е метаамфетамини или по точно кристалите. Те ще ви дават енергия, но когато всичко премине ще усетите най- ужасната болка и така докато не погледнеш назад и усетиш, че нямаш нито приятели нито пари и най - важното семейството ти просто не е същото. В момента съм в някакво ужасно състояние, но осъзнах преди колко се чудих как ще се оставят до такова състояние, изобщо защо си го причиняват, е те нищо съзнателно не правят под влиянието на тези неща, просто мозъкът им създава възприятие за хубав живот с тях и ужасен без тях! Тази история я написах в момент на пробуждане, че трябва да спра, но не искам и не знам на кой да споделя.... за да успея да стана силен човек отново, силно се надявам и смятам че ще мога, а и много други като мен, просто не си пропилявайте младините и здравето заради този порок!!!! '

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 054bc08ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм минал по този път, но имах силна воля и ги спрях. Има центрове за тези работи, пробва ли ги? Аз минах без лечение в тези центрове, просто казах, че ще спра и спрях. Моят по- голям брат пък срещна жена си и каза, че ще спре, защото тя не знаеше, да не разбере, да не я загуби. Жена му и до ден днешен не знае, че е взимал някога, само знае, че е пушил трева.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 52504713fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно искаш да спреш. Аз съм имал други зависимости(не свързани с наркотици, а мои си мании) и мога да ти кажа, че колкото и зле да се чувстваш, просто спираш(банално е но няма какво друго да се направи, воля братко) Обръща ти се сърцето първите пъти, но после осъзнаваш, че се чувстваш по добре, но е много трудно, защото някои неща се правят несъзнателно. Стават навик.
И да нямате воля, защото никой не ви кара на сила да взимате, а го правите от комплекси. Докато не осъзнаеш причината и слабостта си няма да стане. Това ми звучи като дебелите които казват, че не били дебели.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 26d037092d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрасти,

Радвам се, че осъзнаваш проблема си. Осъзнаването е първата стъпка към решаването на всеки такъв. За щастие нямам опит в материята, но ти пожелавам да намериш сила и да успееш да се пребориш! На първо време бих те посъветвал да ограничаваш порива си за дрога още в зародиш. Т. е. да спреш да я купуваш, на първо време. Така ще имаш 2 нива на защита. Веднъж се ограничаваш в притежанието и, което те ограничава да я вземеш веднага, щом почувстваш нужда. Разбира се, това си моя теория.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d96a8df94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вместо да им кажеш ''Не. В You tube има много добри съвременни транссетове и мога да ги изтегля в MP3 формат, да си ги вкарам в смартфона, след което да си купя билет за влака, и да си слушам транса, пътувайки с влака, и ще пробвам така, без никаква дрога, а на вас много ви здраве. " Трябваше да им го кажеш това, вместо сега да ни се жалваш, защото загубеното време и здраве не се връщат никога. Ще ти кажа защo избрах влака-отваряш прозореца и гледаш как локомотива се движи, както и пантографа над него, как вагоните се поклащат леко нагоре, когато има завои, разбира се, както и самото тракане на влака. Вълшебството на трансмузиката, слушана във влакова обстановка е незабравимо преживяване, което ще помниш винаги и няма да има сила на света която да те накара да избереш клуба, вместо влакa. Само искам да вметна, че в нашия блок всички мои връстници си имат семейства и никой от тях никога не ми е звънял на вратата, и да ме кара да ходя някъде с него. За мен You tube е и си остава решението от страна на трансмузиката, и всяка друга музика, която ми трябва. Това е от мен.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f4439ccdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, преди време бях супер закачена.
Преди две години през лятото се събрах с хора, които ежедневно си употребяваха пико. Просто излизат и всеки си носи в джоба, почерпки, точки.. с едното типче доста се сближих и с него неусетно минаха повече от три месеца, в които си смърках всеки ден, не спях, не хапвах нищо, а само енергия, енергия, хора, схеми.. Летях всеки ден без спирачка.. Преди този период пак съм взимала, но супер рядко. И успях да спра само, защото с това момче прекъснахме отношения от моя страна по други причини.
И не ми се занимаваше да ходя да се занимавам пак. Сигурно няколко месеца след това не съм барала, но последно време пак тук там взимам.
Но като се замисля наистина не си струва човек да се трови, да си вреди сам на тялото по този начин. Отвратително е. Но най-лошото е, че ми се взима..
Сега като пиша това се замислям колко закачена звуча...
Ж, 26

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker