Има ли чувства към мен ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли чувства към мен ?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2197 пъти
Здравейте :)
Аз съм момиче на 18 години.
Всичко започна миналото лято, когато се запознах с едно момче. Аз веднага си го харесах, беше симпатично, добре облечено, с хубав характер. Той ми прати покана във фейсбук и веднага ми писа. Изглеждаше заинтересован от мен, а и аз също бях заинтересована от него. Той ме покани на разходки следващите седмици и по време на едната разходка ме целуна. Наистина изглеждаше, че ме харесва. Излизахме известно време, но никога не сме били официално гаджета, а се държахме като такива. Докато той не замина за чужбина при негови роднини за 1 месец и след като се върна нито ме потърси, нито поиска да ме види, а по време на неговото отсъствие ние почти не си пишехме и аз много се измъчвах от това. Мина известно време и аз го преодолях, помислих си, че е моментно увлечение и от моя и от негова страна и сякаш забравих за него. В рамките на една година сме си писали 2-3 пъти и то приятелски. Дойде лятото на 2017 година и той реши, че от нищото ще ми пише и ще иска да се срещнем. Аз трудно се съгласих, понеже не знаех какво да очаквам, но все пак приех неговата покана за излизане. Излезнахме, беше наистина приятна разходката, докато той от нищото не ме целуна и аз се дръпнах понеже не го очаквах, а и не смятах, че е правилно да се целуваме. Той разбра, че ми е малко некомфортно и се отдръпна, но все пак от време на време ме хващаше за ръка или ме прегръщаше. Наистина мога да кажа, че ми беше доста приятно това негово ласкаво държание, но си имах едно наум и реших да му кажа, че трябва да се прибирам и той предложи да ме изпрати, защото беше късно. Изпрати ме и ме целуна отново. Отвърнах на неговата целувка и беше толкова приятна и страстна. Наистина се чувствах невероятно в този момент. Следваше интерес към мен, всеки ден ми пишеше, канеше ме на срещи, но след последната ни среща аз заминах при роднини в друг град. Един от последните ни разговори той разкри напълно "чувствата си". Каза ми, че наистина много ме харесва, че съм някак различна, невинна, недокосвана и тази чистота и невинност, която съм излъчвала го привличало наистина много. Влюбих се отново, разбира се и поредното разочарование дойде доста скоро. Той спря да ме търси, спря да ми звъни, спря да се интересува от мен. Няколко пъти аз го търсих, казах му, че искам да се видим след като се върна. Той продължаваше да ме нарича с галени имена, но усещах студенината в думите му, усещах, че отношението му към мен се промени и не мога да разбера защо за такъв кратък срок.

Извинявам се предварително, че историята ми е по-дълга, но наистина исках да я споделя с най-малки подробности.

Очаквам да ми дадете съвет. :) Наистина ли има чувства това момче към мен както твърди или отново е моментно увлечение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0d598ea019
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен лично много ме е страх да се влюбвам по принцип,последно бях влюбена в бившият ми приятел.Не знам със какви цели,и да се одъпнал като е видял че имаш нещо повече от влечение,ама то се очаква все пак от една страна.А пък и може в последно време така да е преценил че ще му е по добре да не се занимва с теб за това е да е такъв развоят на събитията.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c9f5a4a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей наивно момиче!

Искал е да те има и е станало, ти вече не преставляваш интерес за него, защото си е взел, това което иска.
Още първоначално е било ясно, че той е искал временна връзка с консумация.
Ако даден човек те иска, ще намери начин и време, за да те потърси, за да излезнете на разходка, за да сте само вие двамата и да се отдадете на чувствата си.
Няма значение, дали те е наричал с галени имена, дали ти е казвал и писал че те обича, важно е какво всъщност е чувствал.
Много хора прибягват до фалшивото "Обичам те", "Искам те", за да им потръгне в играта.
Не се доверявай лесно, това да ти е за урок, не си парче месо със срок на годност, което ще бъде разфасовано и употребено, а след това захвърлено.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 008aba05a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма а какво да се извиняваш дете. Нали сайтът е за това?
Зависи за какъв период отивате в чужбината и в другият град. При вас всичко е хубаво, докато единият не отиде на пътешествие. Ако те потърси отново, просто го попитай защо спира да те търси. Според мен може и да има чувства това момче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 25c57e91b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предполагам,че те харесва,но тъче на няколко стана.Казал ти е, че си невинна,може би разчита за секс на някоя друга?
Ако ти се обади ,го питай директно как ще се развиват отношенията ви.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 13f90015a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много си млада да си поставяш сърцето под риск. Когато някой пубертет ти каже, че си невинна и чиста, предимно иска да те омърси. Една година по-голяма съм от теб, в сериозна връзка съм от повече от година, убедена съм, че когато някой има сериозни намерения към теб, то ти ще го знаеш, той ще действа праволинейно. Ако някой държи на теб, той ще направи всичко, за да те задържи. Ако някой те иска, ще прави небивали глупости, за да те впечатли. Ако някой те обича, ти няма да се съмняваш в чувствата му, защото дори да не ти го казва, ти ще го усещаш.

Момиче, заслужаваш истинска любов, не тръпка с неправилен човек. Заслужаваш някой, който ще отиде на полето да къса слънчогледи, защото веднъж си казала, че ги харесваш или някой, който ще те посрещне от училище с чаша кафе, защото знае, че след 7 часа искаш само кофеин. И на първо място, заслужаваш някой, който няма да те кара да се съмняваш в отношенията ви, в силата на чувствата ви.

Естествено, не ме разбирай погрешно, в живота има ужасно много обстоятелства. Любовта не е всичко и не винаги е достатъчна. Наивно е да вярваш, че някой трябва да прави глупости за теб, да прави малко жестове, да подарява сладки подаръци, винаги да те разбира, да реагира правилно на настроенията ти и прочие. Преди всичко това е живот, ние всички сме реални хора, с реални чувства, всеки си има вътрешен свят и един с друг не си приличаме, макар и да сме еднакви в основата си. Никога никоя връзка няма да е перфектна и никое момче няма да е като онези в книгите и във филмите, но пък си заслужава да плачеш за някой, който те обича, а не за човек, който те разиграва. Сега стани, усмихни се, имаш прекрасни спомени, но този тип ще те нарани, а ти трябва да си щастлива.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 770ef6657f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма чувства. Използва те, когато му е удобно и иска да се позабавлява. Спри да му се връзваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f1fccd80bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, това момче определено си играе с чувствата ти и не е за теб! Лошото е, че ти си му се вързала на игричките 1 път и сега отново те пробва.
Ако един мъж иска да е с теб, (то ще му станеш приоритет №1) и той ще ти го каже откровено още в началото на 2-3 среща и ще ти го показва/доказва всеки ден.
Аз когато се запознах с моя приятел, още на втората среща го усетих че е искрен с мен, не ме лъже, харесва ме и би се получило нещо сериозно между нас. Затова и го попитах директно дали си търси сериозна приятелка или сме само за "по кафе", при което той отговори че си търси сериозна приятелка и аз много се зарадвах, защото също исках сериозна връзка. На третата среща се целунахме за 1 път и официално тръгнахме. Към днешна дата, този месец правим 2 години и честността, искреността, уважението и любовта я има и от моя и от негова страна.
Съветът ми е да си поговориш сериозно с това твоето момче какво очаква от теб и ако той не си търси сериозна приятелка, а ти искаш сериозна връзка - то тогава прав му път... освен ако все пак не решиш да играеш втора цигулка, защото ми се струва, че не си единствената с която се занимава, (сама споменаваш че не те е търсил или писал дълго време) а си резерва...

жена, 24г.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 33379080a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора: Той вече спря да ми пише и не мисля да го търся по какъвто и да е начин, ако наистина чувства нещо към мен ще ме потърси.. живеем в 21 век и това да напишеш едно съобщение на някого е едно от най-елементарните неща.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0d598ea019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Доста съмнително ми е да има чувства но това че примерно няма или има не е най определящото като причина да не те търси.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker