Дали съм му омръзнала? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали съм му омръзнала?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1997 пъти
Здравейте. Момиче съм на 19 години. Имам връзка с приятеля си (23) от почти година и живеем заедно от почти година. Всичко стана много набързо и се впуснахме във връзка, която започва със споделяне на една къща. Битовизми, сметки и т. н. Проблеми за тези неща нямаме. Проблемът е там, че се чувствам отхвърлена. Той работи, аз уча и работя. Вечер, когато се прибере от работа се държи дръпнато. И не само тогава, а в последните месеци. Винаги когато му кажа, че не е прав или се ядосам и започне скандал той обвинява мен. Няма значение дали аз съм започнала скандала или дали той е виновен. Започва да ме обижда със епитети от сорта на "офца" или ме псува на майка. После се извинява всичко е нормално, докато не стигнем до поредния скандал. Казвала съм му, че ако пожелае ще го оставя, ще се отдръпна. Ако има чувства към друга или просто вече съм му омръзнала да ми каже (макар че се съмнявам да ми го заяви в прав текст), но той винаги отрича. Казва, че ме обича, но винаги съм го ядосвала. Характерът ми бил отвратителен и т. н. Приемам, че и аз не съм цвете за мирисане, но той не се съобразява. Стигали сме и до моменти, в които да ми скубе косата (но не ме е удрял никога) и след това пак идва и се извинява. Отначало всичко беше наред, но сега скандалите се увеличават с всеки изминал ден. Казва своята гледна точка (при скандал) и когато аз тръгвам да казвам моята той просто излиза от стаята. С две думи не съм права и не го интересува какво мисля аз. Мисля, че просто съм му омръзнала или че просто той не е порастнал достатъчно, за да осъзнае, че това не е правилно. Стана ми много спокойно след като си излях това, което държа в себе си. А вие какво мислите по въпроса и какво бихте ме посъветвали? Имям си глава на раменете, мога да разсъждавам, но това ме обърква и бих искала да разбера и вашата гледна точка. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6dfbff7200
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май, не ти е достатъчно акъла /моля за извинение авторката и модератора/, след като стоиш при човек, който дори не иска да чуе твоето мнение, а вместо това те скубе, макар че още не те бие? Ако останеш с този човек, как мислиш ще ви се развият отношенията? Той още от сега те мисли за офца, като ревнат 2 деца, мислиш ли че ще стане по-сговорчив?
Стои с теб, защото си му удобна за секса, сметките и слугинажа. По-горе има тема за една такава умница, която я спукват от бой, прочети я. Това си ти в бъдещето.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9dbff3a908
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакаш да ти посегне за да го оставиш ли?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0e3938ca9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това което описваш е всичко но не и връзка изградена върху взаимна обич и разбиране. Той вече няма интерес към теб освен за задоволяване на физическите си и емоционални нужди. Най-вероятно наистина няма друга и точно затова не иска да се раздели с теб, защото ще остане сам без някой на който да изкарва стреса си и да го търпи.
От твоя страна също чувствата са изстинали и пред изчезване. Объркана си основно защото, всеки човек има нужда да се чувства обичан. Неговите думи обаче дори да са искрени не се градят на истинска обич или любов а по-скоро на това което представляваш ти за него - емоционална патерица. Съответно той е същото за теб в моментите когато не сте скарани.
Помисли сериозно за край на връзката преди положението да стигне до ниво на такава взаимозависимост че да свикнете и да го приемате за нещо нормално. Ако това се случи, дори да се разделите то ще има негативно влияние върху всички бъдещи връзки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1c9ad7c38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Раздели се с него. Той не те уважава. А една връзка винаги се разпада щом няма уважение. Освен това вие не си пасвате по характер и по отношение към живота. Защо изобщо си губиш времето с него?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 03c115de70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не се привърженичка на теорията "жената е жертва, а мъжът насилник". Хората обикновено посягат от безсилие, случаят с твоят приятел е точно такъв - вие се карате, според твои думи, все по една и съща схема. Той не може да се примири с нещо и започва да повишава тон, след това да ругае, после да да скубе, все за да те накара да направиш или приемеш нещо. Той не вижда друг път да ти се наложи, а мъжете това ги влудява. Мъжете искат да доминират по някакъв начин над жена си. Тези които не го правят в леглото, го правят по този смешен начин в битовите отношения. Просто приеми, че той винаги е прав и като почне да си пати от "правотата" си, ще разбере, че може и да греши. Трябва обаче да следиш с какво той се опитва да ти се наложи и да допускат някаква форма на доминантност, за да уравновесяваш природния му мъжки инстинкт.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cfb3b5a932
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом не се карате за битовизми, за какво си правите скандали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker