Загрижен съм за нея. Обичам я... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загрижен съм за нея. Обичам я...
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2522 пъти
Здравейте.
Искам да споделя една моя история с вас.
История за една, може да се каже, невъзможна любов.

Преглеждайки фейсбук и кой от приятелите ми, какви нови публикации има, видях една снимка, на едно момиче (приятели сме просто и бивши колеги) снимала се с някакво момче.
И някак си, изненадах се първоначално, после се натъжих, и накрая изпитах ревност, примесена с тъгата...

Та, после си казах, че няма какво да преигравам, но това е което почувствах, въпреки, че тя е с приблизително 10 години по-голяма от мен. Няма как да бъдем заедно, да има връзка между нас двамата.

Та историята е такава, че имах заедно с нея преди 1-2 години, няколко ( 5-6 ) срещи, на по кафенце, така да се каже, и поопознах я малко и тя е просто много мило момиче, много добър характер, докосна ми сърцето. Прие ме такъв какъвто съм - срамежлив и притеснителен. С нищо не ми е показала, че не харесва нещо в мен. Също така ме изслушваше и даваше съвети, когато съм й споделял мои проблеми, и мога да кажа че с нея мога напълно да бъда себе си и съм й изградил едно доверие, че мога всякакви неща да си споделям с нея, дори най-големите ми тайни. Чувствам я и я приемам като една много близка приятелка.
И миналата година, август месец, й написах писмо, в което изразявам своята благодарност за приятелството ни и й споделих също така, че това наше сприятеляване и опознаване ми докосна сърцето, но разбирам, че тя е много по-голяма от мен и т. н. и т. н.

Просто исках с това писмо, да й изкажа своята благодарност, да споделя как ми е подействало това приятелство и да й намекна, че няма смисъл и не ми е удобно да я каня да се срещаме, поради голямата ни възрастова разлика, въпреки че ми е много приятно...
Тя ми благодари много, сподели ми че и тя се радва че познава такъв човек като мен... и така.

Тая година малко й писах, увъртах някакви там въпроси, но не се престраших да поискам отново да се видим...

И това е, сметнах че всичко е преминало, исках да затворя тая страница, и смятам че го направих, чрез това писмо миналата година, но тази нейна снимка която видях, просто... загрижих се за нея...
От една страна се радвам, че си има приятел, НО:
Това момче сериозно ли е?
Да не е някакъв женкар, търсещ поредното развлечение...
Не знам защо го мисля... притеснявам се, ако тоя е, и цели да е някакъв временен в живота й... не само нея ще нарани като я напусне, но и аз много ще се натъжа, защото аз никога не съм си имал приятелка, не знам дори какво е момиче да ме хване за ръка или да ме погледне с влюбен и загрижен поглед - НИЩО не знам...
целия ми живот прекарах в порно и мастурбиране, заравяйки и изоставайки на заден заден план някогашната ми мечта да си имам приятелка... :(
И в един момент, това момиче, 2015-та година, просто от една покана да се видим на по кафе, се стигна до още едно и т. н. и просто за първи път преживях срещите и разговорите с момиче, за които съм си мечтал преди години и съм копнеел и ревал, питайки се защо съм толкова срамежлив, никое момиче не се интересува от мен и т. н.
Но ето че... Господ ми подари един такъв момент, незабравим... влюбих се в това момиче, загрижен съм за нея и зная също, че тя силно иска да си има някой, иска да си има и семейство дори. на 30+ години е, все пак.
И... надявам се това момче с което е, (съвсем отскоро предполагам) да е сериозен човек, здраво стъпил на крака и да знае какво иска...
Защото... аз съм малък, няма как да бъда с това момиче, спрях да се срещам и да искам да се срещам с нея, защото зная че няма как да имаме бъдеще.
А и срещите ни бяха чисто приятелски, но няма да споделям, че много дълго стана...

Просто-загрижен съм, обичам я, имам желанието на живо, някой ден да й споделя какво изпитвам към нея, и защо го изпитвам, не ми е до това да бъдем заедно, просто имам чувството, че това писмо не беше достатъчно. Искам да й споделя какъв боклук съм, как зарових мечти и желание за живот в купища порно и мастурбиране и как приятелството ми с нея, не само ми докосна сърцето, но и се влюбих в нея и просто се случи, обичам я и съм загрижен за нея.
Загрижен съм... дано това момче с което е тя, да е сериозен човек.
Искам да бъде щастлива, но зная че колкото и да искам да е щастлива, Аз самия не мога да направя нищо по въпроса... и до някъде ме боли :( толкова мило момиче... ;( ;( ;(
Ще се радвам да си има някой до себе си и да се омъжи и да си създаде семейство. Надявам се този някой да е това момче на снимката, която видях...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 17b8971308
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре де, щом я обичаш, ухажвай я. Виж френският президент с каква разлика с жена си е. Та мисълта ми е, че няма значение, че е поголяма. Ухажвай я, флиртувай с нея. Не се ссамоблокирай. Животът е шарен, всякакви неща са възможни.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 38df5e7728
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си влюбен, а просто привързан, като се има предвид че не си имал никога приятелка, не си докосвал жена.
Нормално е да се мислиш за влюбен, но да реално няма как да имате връзка, защото тя е в етап създаване на семейство, ти искаш сериозна приятелка, а не да създаваш семейство и да имаш деца.
Остави тази жена в миналото, не търси контакт с нея, защото освен секс и приятелство друго не може да ти предложи.
Тя е достатъчно голяма, за да знае и - на една връзка с мъж, ако не стане с конкретния от снимката, ще се получи с някой друг.
Загрижен си, но не трябва да й се бъркаш в живота, защото надали ще ти хареса ако и на теб ти се бъркат в твоят живот.


В най-скоро време да намериш любовта, да загърбиш миналото и да гледаш все напред, да постигнеш целите си и бъди по-уверен в себе си, не се предавай.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e1e0f46b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Аз съм същото момче като теб, но предполагам чо-малък (19). Опитвам се малко от малко да се показвам пред момичетата, харесвали са ме, но аз искам МОЕТО момиче, което си представям всеки ден!
Влюбен съм в една певица и само като си помисля колко момчета я харесват(и главно я искат за секс). А то е такова невинно създание, безобидно и чисто момиченце, не искам никое момче да я доближава, ама уви, нищо не мога да направя :Д
Стискам палци да си намериш твоето момиче по-скоро, малко момчета има като нас, но какво... те са най-прецакани :(

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cd43c8ff6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора:
Здравейте. Написах тази тема, защото просто исках да споделя как се чувствам и какво почувствах при поглеждането на тая снимка и както казва Номер 2, съгласен съм с него и просто, за конкретното писмо, което й изпратих, имах точно тая цел, да й намекна, че просто не съм в кръга й близки приятели, и че си има свой собствен живот и въпреки че ми е приятно да се виждаме, не ми е удобно повече да я каня, защото просто възрастовата ни разлика е много голяма.

Но просто споделям какво и как се почувствах, като видях снимката. Загрижен съм за нея, защото това е обич, любов.
И, както казах, надявам се и ще се радвам момчето с което е, да е правилният за нея :)
Защото, отново, ако не е правилния, тъй като съм загрижен за нея и си я уважавам много, и аз ще се натъжа, ако претърпи раздяла. :)
Просто така се чувствам и исках да споделя.
А до номер 1, аз знам какво момиче искам, и определено тя не е момичето което искам, тъй като познавам много малка част от нея, но просто тази съответна част на характера, която тя разкри пред мен и показа, точно това много ми хареса и ми докосна сърцето.
А като цяло, не е единствената, има много момичета, които биха, по същия начин, обърнали внимание на някое момче.
Просто, тя ми е много добра приятелка, уважавам си я много и чувствам загриженост към нея и смятам, че е напълно нормално, ако тя е нещо тъжна и аз да се натъжа с нея, след като ми е приятелка и се познаваме и уважаваме :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 041a72ffd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До №1 Гледаш ли си писаните глупости? Или пишеш коментар, без да разсъждаваш.
Няма как да се получи между тях, защото възрастта им е голяма. Голяма в друг аспект, както е казала №2, тя ще иска да създава семейство, а той едва сега навлиза в живота, за какво ухажване пишеш, като е много лесно да си "легнат", но в случая връзката е важна, а не някой да си начеше нагона.
Тя не е момиче, а жена, а на теб ти трябва момиче което също като теб иска сериозна връзка, да те приема такъв какъвто си.
Личи че си неопитен авторе, това че някой се държи добре с теб, не означава че има добри намерения към теб, както и че те харесва.
Излезнала е с теб, защото е усетила че си неопитен и неуверен в себе си, за това е искала да те опознае.
Момичетата вече не харесват мутрите, харесват обикновени момчета, защо не срамежливи и неопитни.
Само истинските момичета, които знаят какво искат ще те оценят.
Успех занапред!






- Нимфата

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 17b8971308
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До ном. 5 от ном. 1. Говоря неща от живота. Имам приятели, на които възрастовата разлика е в полза на жената с 11 години. Имат хубав брак, дете и не си изневеряват. Други, пак с 10 г. В полза на жената, сега си имат дете на 3 г.
А да не говорим, че повечето момчета са започнали сексуалния си живот с по-голяма жена. Вземи си кака да те отрака.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1654f4d0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До №6 от №5- Не знам дали правиш разлика, но автора е момче което е в началото на 20-те си години, това означава че не му е време за семейство. Та от тези твои познати, колко предишни връзки са имали? Защото ако автора беше на 30 години, а тя на 40-42 години нямаше да е проблем, защото не само че нямаше да си личи разликата, но и той ще има опит във връзките.
Как ти се струва девствено момче, което и понятие си няма от жени, да се хване със зряла жена искаща да създава семейство?
Някои момчета като автора, не са от онези които искат да го направят, само за да им мине мерака.
Не си разбрал от историята му, че не търси еднократен секс, ако беше така до сега да беше го направил с тази.
Стискам му палци, да си намери любовта за която мечтае и да не го мисли.






-Нимфата

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cd43c8ff6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора:
Ха... не се карайте.
Нимфата е прав, разбира ме, но също се радвам, че и Номер 6 дава доказателство, че въпреки всичко има такива връзки в които жената е сравнително по-възрастна от мъжа.

Благодарен съм че се запознах и познавам такова момиче като нея, а до това как и защо ме е поканила веднъж на кафе и после от там последваха още срещи, аз си знам, дълга история е, не е това което си мислите или това което предположи и сподели Нимфата в първия си коментар.

Също така не е изключено отново да се срещнем и да си поприказваме. Нищо не се знае. Както и дали ще бъде успешна настоящата й връзка (ако е вече във връзка де)

Просто, спрял съм да си правя предварителни заключения за каквото и да е, базирани на 2-3 положителни/отрицателни показателя. Животът е пълен с изненади.

Но отново, това не ме подтиква да се натягам да се обвързвам с момиче много по-възрастно от мен.
Тъжен съм за това, че ни е толкова голяма възрастовата разлика, защото ако не беше толкова голяма, щях да рискувам и да направя още една крачка (по-сериозна)

Но виждам как стоят нещата, мисля трезво, знам аз на какъв тип любовна вълна съм и тя на какъв тип любовна вълна е, и за това отстъпвам.
Както казва Нимфата, тя иска семейство, иска човек който е готов на 100% да създаде семейство, докато аз не съм на тая вълна все още.
И както казах в последния си коментар-аз знам какво момиче искам, а тя не е такъв тип момиче (ако погледнем картинката изцяло). Просто при разговорите, самото отношение което показа към мен ме трогна и тази черта харесах в нея. А има много други момичета със същите тези характерни черти, тъй че, си казах да не преигравам :)

Споделих как се чувствам и дали това че съм загрижен за нея, означава че я обичам, че изпитвам любов?
---

Това ли е любовта?
Да си загрижен за някого.
Да си готов да му помогнеш,
без да очакваш нищо в замяна...

Дори когато ти е сърдит,
Да му предложиш помощта си, когато виждаш че е в беда
Дори когато те е забравил, да си загрижен за него.
Това ли е любовта?

:)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f817b161ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе, ние с него не се караме, но с теб може и да се "скараме". Защо № 2 и мен ни наричаш в мъжко род? Тогава да взема да ти пиша в женски род, какво ще кажеш?
Когато човек пише мисъл, може да разпознаеш дали е жена или мъж по начина на изразяване.
Да ти дообесня, че Нимфа е в женски род, те са женски божества, покровителки на природата.
Изказах си мнение, не мисля повече да го правя.
Лек и хубав ден!






-Нимфата

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 490868c60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора:
Ехе, извинявам се, не зная какво е Нимфа, но зная пък че , вафлата, точката и амфората са прякори на момчета, та писайки последния коментар, се зачудих Нимфата момче или момиче е и заложих на момче. Няма нищо лошо и момче да дава такива съвети, а и не съм и обръщал внимание и не съм се замислял, тоя и оня коментар на момиче ли е, или на момче. Не се засягайте за такива маловажни неща. :) Мерси за вниманието. Достатъчно съвети и гледни точки си споделихме :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8285406f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най-добре ти е го написала Нимфата, за това няма да се повтарям с коментарите над мен.

Цитирам те авторе- Това ли е любовта? Да си загрижен за някого.
Да си готов да му помогнеш,
без да очакваш нищо в замяна...


Харесването, привързаността и нуждата да имаш някого може да се сбърка с любов.
Не мисля че си влюбен, ако имаше възможност да се срещаш с други от женски пол, ако си имал поне една връзка, тази тема сега нямаше да я пишеш.
Аз също на твоята възраст чувствах привързаност, като прекратих контакт с една девойка, да първите 3 месеца ми беше гадно, след това се забравя и се продължава напред.
Повярвай брат, ако си влюбен и обичаш няма да си задаваш въпроса, дали съм или не съм.
Ако беше единствена в света да ти е тъжно, толкова красиви и свестни момичета има...
Радвай се, поне не те е използвала тая кака, когато сме заблудени се връзваме на всяка дума, а като ни светне лампичката - тя вече е изгоряла.
По-възрасните жени са големи тарикатки, тях не може да ги задържиш нито с един секс, нито с добра душа.
Докато при младите момичета си личи, когато не те харесват си го показват по един или друг начин, а по-големите те ухажват сякаш си им син или любовник, очакват от теб повече отколкото те могат да дадат.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a5fbe881ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Личи си, че си добър човек. Не си се превърнал в боклук, женкар, наркоман и т. н. Но не мисля, че си влюбен. Въпреки, че това се чувства с сърцето и ти най-добре си знаеш, какво чувстваш. От тук написаната статия, мога да коментирам, че си просто привързан. Защото си нямал други контакти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3113136766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Вместо да мислиш, да ни питаш нас - защо не опиташ връзка, не се знае какво може да излезе. Вие всички знаете тя какво иска, понеже я познавате. Знаете и той какво иска.
Нещата са прости - годините да просто цифра. Ако я харесваш, ако те привлича, дай си шанс. Животът е да се живее, не да се мисли. И ако двама души са свободни, не нараняват никого с раздели и искат да са заедно, какво значение другите какво мислят - те ли ще им живеят живота, питам се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker