Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1406 пъти
Здравейте!
С приятелят ми сме от пет години заедно, живеем заедно, имаме сериозни планове за бъдещето, но... Не се чувствам щастлива, той има вредни навици /не че аз съм цвете за мирисане/, но не мога повече да правя компромиси, говорила съм с него много пъти, опитвала съм по всякакъв начин и с добро и с лошо, ефект- няма. Винаги аз го изслушвам, винаги аз му давам съвети, винаги аз съм до него, и като цяло винаги аз правя всичко. Влагам си цялата енергия и давам всичко от себе си, а в замяна не получавам почти нищо. Не ме изслушва, не ме зачита, не ме уважава. Искам някой друг, с когото да съм щастлива, някой който да ми дава любов, нежност, уважение, някой който да ме подкрепя и да ми помага. Не издържам, не е честно да се водим двама във връзката, а аз да "въртя" и къща и работа и емоционалните състояния и на двама ни и ремонти /когато се налга/ имам чувството, че вече мога да стана електричар, механик, компютърен специалист, бояджия и още какво ли не...
Искам да го накарам да ме зареже, защото ако аз тръгна да го правя ще стане много голям проблем, защото ако той вземе решение няма проблем, но ако е нещо което искам аз "съм луда" или "не съм си взима хапчетата" или "съм се надрусала" или "съм се напила" /не правя нищо от тези неща/. Страх ме е да не ме пребие, или даже нещо по-сериозно. Случвало се е да ми оставя синки по ръцете и краката /на игра/ и ме е замерял с разни неща.
Моля ви, помогнете ми! Как да го накарам да ме зареже, не искам да страдам повече и да живея в постоянен страх. ;(
Много ме е страх...
Предварително благодаря!

Поздрави: К. К.
пп: Много е важно да го накарам той да ме зареже, да го накарам да си мисли, че той го иска.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: a33b1e8aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи къде живеете. Ако сте на квартира- събираш си багажа докато го няма и го напускаш. Изключваш си телефона и така. Но преди това трябва да си си осигурила нова квартира и хора, които да ти помогнат с багажа ти, но такива, които няма да му кажат какво планираш. Другия вариант е да говориш с родителите си. Иначе ако много държиш да те зареже- надебелей, подстрижи се къса коса, не носи грим и не се парфюмирай. Ще те зареже на бързо, но не е сигурно, че няма да изядеш пердаха в този си вид.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a33b1e8aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И още нещо. Не е сигурно, че ще попаднеш на свестен следващия път. Определени жени привличат определени мъже. В следващата си връзка недей така " да въртиш всичко", а остави и отсрещната страна да положи усилия.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 61a4a66f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо не спреш да правиш всичко, което си правила до сега? Мързел уважение в къщи, недей да готвиш, закъснявай и се прави, че не го чуваш. В същото време се дръж мило, звъни му постоянно по телефона, разпитва го с усмивка за всичко, бъди досадна, разсеяна и много не режна. Остави домът ви не поддържан и изобщо се дръж все едно си на хапчета. Даже каже ли ти нещо му кажи, пия си хапчетата и ето, променена съм!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5c3b9f7b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прави му сцени на ревност. Мъжете не обичат това. Дори да нямаш основание и повод. Я е зяпнал някоя девойка по улиците, я си пише с някоя. Нали знаеш забраненото е по-сладко. Друго, такъв тип мъже вечно все някой му е виновен и все имат нужда от подкрепа и вечно искат и изискват от партньора си. Все не им е достатъчно каквото и да направиш за тях. Но иначе постъпките на чуждите хора спрямо тях са високо ценени. Какво да те посъветвам не знам, общо взето да престанеш да си всеотдайна няма как да стане. Това ти е природно заложено и си вече програмирана в степен " всичко мен Чака " и няма как да престанеш то те дразни да го направиш. Можеш да избягаш също е вариант. Съвет за да си говорите не е уместен, защото на приятелят ти не му дреме за твоите чувства, състояния и т. н. Друго може да вдигнеш скандал, но трябва да си много предпазлива да не те оцели и да си тръгнеш. Знаеш ли ще ти разкажа една история, която ми се случи преди години и може да се каже съсипа. Та имах връзка с един мъж, много го обичах, той беше всичко за мен. Помогна ми да се преборя с много мои комплекси, притеснения изобщо той от невзрачно затворено момиче ме превърна в уверена и смела жена. Та така се случи че с времето още повече го обиквах, мечтаех си за дом, семейство с него. Той поддържаше тази илюзия и мислих че всичко е взаимно, но се оказа че не е така. Явно осъзнал, че аз не се шегувам относно тези мои намерения той се промени. Стана студен, дръпнат, държанието му беше злобно изобщо попаднах в същата ситуация в която и ти. Историята и обстоятелствата са дълги няма да те занимавам. Та накрая се оказа, че той всъщност не искал нито семейство, нито деца с която и да е било и лошото му отношение към било с цел аз да се откажа и да прекратят връзката ни. Попитах го защо не ми каза още когото започнах с глупостите за семейство и т. н. а отговорът му беше че ми бил дал дума че никога няма да ме изостави. И затова решил да направи всичко възможно сама да се откажа. Но аз нали съм тъпанарка -обичах го още повече се напъвах и не се отказвах и в един момент се разболях. И явно му стана жал и седнахме и се разбрахме всеки по пътя си. Загубих 4 години в една илюзия, която той самият подклаждаше. В твоят случай явно неговото държание не е с цел да те прогони или може би е....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 437d901091
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това си е опасна игра, мила. Не е работа да се държиш с човек, който освен, че те подценява, те насилва и те кара да се страхуваш от него. Обади се на близки, извикай ги да ти помогнат с багажа, кажи му, че не си щастлива от тази връзка, ще си взела решение и няма никакво значение дали си си пила хапчетата, или си се надрусала (както се изразява той).

Всяка една връзка с времето уляга, но основна грешка на жените е, че в един момент позволяват на мъжете да спрат да се чувстват мъже, а не трябва. Не е твоя работа да въртиш всеки един аспект от живота на двама ви, но много жени почват да се държат с мъжа си като с дете, а не като с мъж. Щом не го обичаш, страхуваш се и не си щастлива, по-добре да прекратиш отношенията си с този човек. Направо го директно и с помощ от близки, защото увъртането и ядосването му са по-опасни от това да му го съобщиш. За да те зареже, трябва да има причина, щом му я дадеш, той няма да е щастлив и ще стане много агресивен, това е лошо решение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker