Какъв за вас е итинският мъж ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какъв за вас е итинският мъж ?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2113 пъти
Е, дами бих искал да чуя мненията ви наистина.
Осъзнавам колко банална е темата, колко объсждана и втръснала, като вечно единоборство между мъжете и жените, но все пак се включете, изкажете мението си, а то определено ще ми бъде от полза.
Приемете тази история, като тема, в която искам да получа помощ от вас, а и не само от вас с удоволствие ще прочета мненията и на мъжете.
Да речем, че имам съмнения дали биха ме определили, като истински мъж. Искам да постигна промяна в живота си и затова започвам от себе си.
Предполагам, че имам само бегла представа за качествата, които един истински мъж трябва да притежава, но ще разбера евентуално след вашите отговори.
Мисля си, че ако един мъж е мъж на място, истински мъж то определено ще има успех в живота си. И тук не говоря само с жените. Предполагам също, че има голяма разлика и между мъжкар и истински мъж. Какво смятате и по този въпрос?
Аз съм на 24 и поне докато стана на 30 искам да съм завършен в различни аспекти от моя живот.
Определено не искам да бъда на 30 да живея в квартира, която родителите ми плащат, да ме издържат постоянно, да играя игри и да нямам почти никаква представа какво искам да постигна и какъв искам да бъда.
Тази вметка беше описание на моя съквартирант, в апартамента, който си делим, който ме изумява с начина си на живот и най-вече с начина си на мислене.
Затова моля модераторите да публикуват исторята ми.
Ще чакам да се включите ще ми бъдете от голяма полза :)
И още веднъж.
Какъв за вас е истинският мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 17b1e6bf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо няма точна дефиниция какво е истински мъж. За всяка жена е различно. Ако някоя тук ти напише някакви критерии, това съвсем не означава, че са валидни са останалите жени.

Второ, истинския мъж се ражда такъв. Той просто си е такъв и такова му е излъчването. Ако не си се родил такъв, няма как да станеш на сила. Няма как да си промениш излъчването, характера и психиката на сила. Дори и да се напънеш да се промениш, отстрани ще изглеждаш нелепо и извън кожата си. Все едно играеш някаква роля.

Дори и и да излъжеш някоя жена и я накараш да се влюби в тази роля, колко време ще издържиш така? Рано или късно, ще си проличи и тя ще се почувства излъгана.

Затова си бъди такъв, какъвто си и не слушай хората и в частност жените как трябва да си мачо с характер и т.н. Ако някоя те хареса, нека те хареса заради самия теб, а не заради ролята ти някакъв, какъвто не си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5fb97465a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеше първо да прегледаш хилядите еднакви теми за това написани тук. Какво е иситнски мъж се различава от човек до човек. Но горе-долу:
1. Да знаеш какво искаш и да работиш за целта си, било то в личен, учебен или професионален план.
2. Да поемаш инициативата, да си уверен в себе си.
3. Да си спокоен, но и да проявяваш твърдост, когато е необходимо.
4. Да си самостоятелен.

Като се замислиш, всичко това важи и за жените. Ето защо понятия като "истински мъж/жена" звучат малко глупаво.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 941cc2093f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Мъж е човек от мъжки пол, не сбор от качества.
Много се влияеш от мнението на другите и на всичко отгоре гледаш в чуждата паница и се оплакваш как някои друг си живее живота. Безсмислено е, ненужно е. Живей си живота по свои начин, защо е нужно някой друг да определя какъв трябва да бъдеш?
И още нещо - не очаквай живота ти да е "завършен" на 30, завършен ще е чак когато умреш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: db248afe7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Жените и мъжете харесват някой, защото така. Представи си, харесвам Гинка, защото готви, пере, гледа футбол и ходи за риба, ама малко е 100 кила, пък Събка не я искам, защото е топ красавица, ама нищо не умее. Обикновено изборът не е количество запълнени чекове в списък. Просто някой ти харесва, прекарвате време заедно, теб те харесват и става работата или не става. Важното е да прекарвате време, а не какво говорите или правите. Понякога и да мълчите е повече от безброй приказки. Всеки си има недостатъците и хубавите черти и ти и тя. Ще се намерите - няма как. Ако нямате търпение, ходете за риба - там ще го усвоите.

М34 женен

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2364c95f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не обичам тези определения "истински мъж" и "истинска жена". Прекалено съм млада за да дам съвсем адекватно мнение, почти на 20 съм, но ще ти кажа според мен какво е достоен човек и ако се запозная с такъв мъж, за мен той ще е истински мъж. Истината е, че познавам достойни мъже, както познавам и достойни жени.

За мен няма значение по какъв начин някой си развлича. Дори да играе игри или да гледа сериали със сезоните, мисля, че е нормално и всеки заслужава 2-3 часа за себе си поне през уикенда. Това, че четеш романи не те прави умен, отговорен и достоен, както и това, че цъкаш игри не те прави глупав лентяй. По-скоро е важно качество човек да знае приоритетите си и да се движи напред спрямо тях. Не е нормално през по-голямата част от ежедневието си да си ровиш в телефона, при положение, че трябва да си на работа или да си гледаш домакинството, още по-малко ако си на среща навън с близки. Хубаво е човек да е малко или много амбициозен, да е методичен в действията си, да има добра последователност, която да е създадена спрямо приоритетите и интересите му.

Не всеки може да бъде самостоятелен на 18 години. Не всеки има възможност да се справи сам и на 25. Някой специалности изискват да си редовно и да присъстваш на всички лекции, така че няма как да си позволиш всичко абсолютно сам, когато работиш нещо почасово за 300лв. Не виждам нещо лошо в това родител да се опита да помогне на детето си финансово, но виждам лошо в това детето да не се опитва да си стъпи на краката след определен момент в живота. Хубаво е мъжът да не е мамино синче, както е хубаво и жената да не е принцесата на татко, това го казвам по очевидни причини. Всеки родител си обича децата и всеки родител се опитва да им помогне по какъвто начин може- с уроци, с упреци понякога, финансово, духовно, с връзки... По-скоро е добре човек да позволи помощта при отделянето от родното и след това да направи нужното за да няма нужда от ничия помощ. Самостоятелност. Отговорност. Доброта. Увереност.
Всеки има слаби моменти. Всички ние от време на време не се траем, но никой няма да си го признае открито. Не може да хванеш нормален човек и той да бъде като идеализиран от обществото образ. Приятно е когато този срещу теб е реалист и говори разумно. Създава добро впечатление. Качеството, което ме привлича в мъжете е когато се държат абсолютно непредубедено и мило със сервитьори, продавачи, чистачи, портиери, когато не си натрапват портфейлът и не обясняват колко пари имат, колко успешни е в момента и с каква скорост се развиват. Забелязала съм, че всеки роб на стереотипа за "истински мъж" си купува най-скъпите костюми, държи винаги да плаща сметката, показва на всякъде колко обича жена си, колко хубава кола кара, не пропуска да обясни, че сам се е издигнал, помага не от учтивост или от възпитание, а защото знае, че етикетът го изисква. Не е хубаво да си позьор, иначе казано. От както стана модерно всички да четем и да философстваме е три пъти по-трудно да разбереш кой вярва в нещо и кой просто мисли, че даден цитат е готин и го развива насред тема. Авторе, не бъди истински мъж, опитай се сам да прецениш какви качества трябва да има един достоен човек и с последователност се опитвай да се научиш на тези добри (според теб) качества.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a453da70d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   1. Отговорен
2. Сериозен
3. Силен физически и психически.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b9c0533f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега, пример за истински мъж е мой колега от работното ми място, за който мога да споделя, че е почнал работа от 14 годишен и е помогнал много на болната си майка, баща си и двамата му по-малки братя, който едвам е изкарвал пари за семейството! Успял е да опита много неща в този живот - футболист, колоездач, щангист, спасител и се е занимавал с много железарска работа - струг, фреза, гилотини, заварки, парно, водопроводи, жици и др. Разбира си човека от техника и е полезен за един дом, но за жалост е на 52 години и все още няма жена и деца, а на пръв поглед е симпатичен мъж с приятно излъчване и определено сериозен вид, с което бик конкретизирал по-скоро походката и физическата му форма, защото е много забавен и усмихнат като цяло и е чел доста книги. Понеже е твърде скромен и обикновен в тая опорочена ситема, няма как да бъде оценен положително от жена. За много жени и на тати синчето е мъж, само да не е на мама и да си има собствен апартамент и кола. Сега се дават много псевдо примери за мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 542b738e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Истинският мъж трябва да е силен. Не физически. Не е толкова важно, защото е нужно само трима души, да те оборят, без значение, колко си силен, и то, ако не са въоръжени.
Не, мъжът трябва да има силна воля. Да не се отказва никога. Той трябва да контролира всичко около себе си, да притежава много власт, твърдост и решителност. Неговата дума трябва да е закон, без компромиси. Истинският мъж, трябва да е лидер и водач. Той трябва да е безмилостен във всичките ви действат. Никога, един истински мъж, не бимприявил слабост !
Истинският мъж е монолит !

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 21e52b7915
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здрасти,

Ако очакваш да откриеш точен наръчник в тази тема, няма да се получи. Какво искат жените е въпрос, на който бихме открили отговор, евентуално, след като знаем какъв е смисълът на живота и как се е зародил той в този си вид.

Бъди себе си, не се съобразявай какво е общоприетото клише за истински мъж. Ако си стойностен човек, ще намериш стойностна жена. Ако си мъжка кифла, ще си намериш женска кифла. Така е устроен светът.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 42696d2599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Като за начало да не се хвали с хилядите си бройки, пък на жените да казва курви. ;) И по този ред има хиляди примери... особено в милата ни родина и все такива индивиди, плюещи другите заради собствените си неуспехи и слабоумие.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5b92b6910c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 94cabfacbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Истинският мъж държи на думата си винаги и спазва обещанията си. Уважава жената да себе си и я пази. Не се хвали с колко жени е бил. Няма кой знае какво значение колко е успешен в работата си. Той просто работи и се развива. Гони и достига целите си. Умен, възпитан.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker