Не ми провървя с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми провървя с жените
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1934 пъти
Здравейте,

Живях дълго време в търсене на път да намеря своята половинка. Почти наближих 40 год и скоро ще ги прехвърля. За това време не успях да направя кой знае какво за себе си, освен да завърша висше образование. С напредването на възрастта социалните ми контакти се ограничиха и в последствие новите запознанства и връзки с жени драстично намялаха. Определям това, като изпадане в ситуация на изолация. Не търся тук причините за това. Почти всяка възможност използвах до момента за запознанства и бъдеща връзка, но не се случваха нещата. Не мога да накарам коя да е жена на сила да ме заобича и да заживее с мен. Общото ми състояние е, живея под наем, нямам кола, рядко пътувам в страната, излизам на клуб, когато ме поканят. Забелязах, че в работата, както и в излизанията не съм от предпочитаните мъже за запознанства и авантюри, що се касае до нови жени от обкръжението ми. Приятелите ми често се забавляват, докато аз съм извън центъра на внимание от срещуположния пол. Не се сърдя на никой. Имах доста опити, различни подходи да успея с някоя жена, но уви, не се случиха никога нещата. Дълго време мислих и разбрах, че аз нямам, какво да им предложа и дам. Това жените го забелязват и трудно мога да го скрия. Мога да си купя нови обувки, някое друго зимно облекло, да платя дребна почерпка в кафене и нищо повече.. Реших да прекратя всякакви опити и да бъда до тук!
Търся съвети относно по какъв начин да осмисля остатъка от живота си, до колкото смислен би бил той със занимание, различно от жени, което да ангажира мисълта и времето ми. Мислих да се включа в група за пътувания, но нямам възможност за такива ваканции. По-скоро бих предпочел някаква социална обществена кампания или дейност, към която мога да бъда полезен и пълноценен. Така, ще има за какво да мисля и ще бъда удовлетворен. Няма да изпадам в състояние на безсмисленост. Ако успея, може би няма да се чувствам някой ден, като човек, който нищо не е направил. Така близкото ми обкръжение, ще знаят, че нямам семейство, но пък се занимавам с обществено значима дейност, в която имам важни отговорности и придавам добри резултати. Пък и умело ще прикривам факта за личния ми живот.

Бих се радвал да получа насоки относно моите разсъждения за това, което съм решил.

Благодаря на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 371bf7ec47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, намирам идеята ти за обществена дейност за много добра - виж Червен кръст, църковна община ако си вярващ, също много вече се говори за опазване на природата и за животните, има клубове за планинарство - палатки и тем подобни. не е скъпо. Има приюти частни за животни и така нататък. Виж какво те интересува, а там ще се запознаеш с хора.
Малко ми е странно, че до 40 г. едва ли не си учил висше и се надявам да не съм разбрала правилно. Не пишеш и какво работиш, но явно си комплексиран от ниската заплата - ами намери си друга или допълнителна работа. Намирам, че е нормално да живееш на квартира в днешни дни, но да не можеш да си позволиш повече от нови обувки и елементарни неща не е нормално на 40 г. за един образован човек.
Жена иначе можеш да намериш онлайн. Гледай жени с подобно образование и от сходна „черга“. С жена ще ти е по-лесно дори да взима колкото теб, защото ще си делите квартирата и разходите да кажем.
Не мисля, че парите са ти основният проблем, а по-скоро това че си стеснителен и имаш комплекси заради това. Явно твоите колеги успяват да си намерят жени и не вярвам да печелят повече. Замисли се как да промениш себе си, светът няма да промени за теб.
Кола, собствено жилище не са задължителни, но трябва да успееш някак си да живееш доволно - поне за себе си ако не за семейство.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cb23de6068
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
има групи за походи в планините през събота и неделя. Хората са много мили и забавни, а и доста весело си прекарват. Прекрасен начин за разходка из българската природа и запознанства с нови хора. Става въпрос за фейсбук групи от рода на: "Ела с мен в планината", "Планинари насам-натам", Клуб по планинарство", "MountainRideShare - Твоето споделено пътешествие в планината" и тн. Забавлявай се, обичай се, живей! Ако си имал мечта като дете или хоби, нещо което си обичал да правиш, но си занемарил покрай ежедневието, започни отново, развий го.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f02b9b45f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На първо място трябва да осмислиш живота си. Развитието ти е спряло, на нивото на току що завършил колежанин а това личи. Проблем е че ти липсва мотивация да се развиваш, но това не може да ти го даде жена, мотивацията трябва да си дойде от теб. Обществено полезната дейност е добро решение за да се чувстваш ти полезен, но няма да ти осигури дохода с който да съградиш дом или евентуално да издържаш семейство. Работи в насока за по-добре платена работа. От там може да ти дойде мотивацията и по-доброто самочувствие, и всичко останало само ще дойде в живота ти. Успех ти желая :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ee311526f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, отиваш в Югоизточна Азия някъде - Тайланд, Филипини, Виетнам и др. Там ще си намериш жена която и деца ще иска от теб. Всъщност може и харем да завъдиш, с малко повече усилия (изобщо не преувеличавам). Но ще трябва да можеш да осигуриш някакъв стандарт (там е по-евтино от България, така че ако имаш малко спестявания и можеш да работиш нещо, ще се оправиш без проблем). Белите мъже там ни вземат стой та гледай.

Иначе ми изглеждаш доста депресиран, но предвид състоянието ти е нормално. Въпросът е, че депресията те е докарала до това състояние, а не обратното. Вероятно си бил депресиран още от ранна възраст. Може да търсиш причините в детството си.Струва ми се, че родителите ти са ти вменявали чувство за отговорност още от много ранна възраст, предвид това, че търсиш занимание, което да осмисли съществуването ти. Докато, всъщност, в основите си животът е безсмислен, а смисълът е човешки конструкт.

Та, ако наистина искаш жена и деца, е абсолютно крайно време за радикална промяна. Замисли се, че нямаш какво да изгубиш. Можеш само да спечелиш. Нямаш жена, семейство, деца - можеш да правиш каквото си поискаш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f383931e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Явно повечето жени не могат да изпитват любов, а само търсят някой, който да ги издържа.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cafc81d0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще ти напиша какво си пропуснал да направиш до сега, за да осмислиш живота си и това да доведе до една интересна, привлекателна личност за жените и компании. Първо-работа, квалификации, езици, хоби, обществена дейност, доброволческа, партии. Занимания около имоти -поддържане на градини, градинарство, ремонт или строеж на къща или подобно. Повечето мъже се интересуват от коли, риболов, спорт, техника, ремонти на техника или някакви други по-специфични хобита и интереси, които могат да ти осмислят времето, да си прекарваш интересно, да общуваш с хора, да имаш някаква полза, да си повишиш знанията и кръгозора. Така, когато се срещнеш с хора, ще има какво да говориш, с какво да ги впечатлиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2670299d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти просто трябва да промениш нещо в себе си. Не е късно да имаш семейство. Да не си престарял?

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 844e3b27c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Приятел, аз съм почти на 35 и мога да ти кажа, че до момента приятелка не съм имал, както го разбират повечето хора. Преди около 9 години имах за кратко (2-3 месеца ) нещо като връзка с едно момиче, но тя сметна, че съм прекалено беден за нея и си тръгна. След това в продължение на около 4 години поддържах връзка с омъжена жена, за което не се гордея. Просто тогава бях доста отчаян от поредният пропаднал опит за връзка и реших, че един вид това ще ми е живота. Благодаря на Господ, че ми показа колко грешни разбирания имам и ме върна в правия път. Иначе, материално в момента съм повече от добре. До към 25-26 години възможностите ми бяха доста скромни, но след това с Божията помощ се развих изключително бързо професионално. Кандидатки след това не са ми липсвали, но всичките виждаха в мен портфейла и съответно веднага ги разкарвах. За мен живота си е прекрасен и му се радвам. Имам най-различни интереси и хобита, и общо-взето не ми е скучно. Не съм и изгубил вяра, че ще си намеря подходяща партньорка. Вярвам в Бога и знам, че всичко, което ни се случва е за добро, просто към момента не сме в състояние да го осъзнаем. Старая се да бъда добър човек, да помагам на околните, да не преча на никого и т. н. Не се отчайвай, всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 46e921d631
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "" Не се отчайвай, всичко ще се нареди.""
Неее, не така.
ТИ си го измисли, планирай и направи.
Не чакай, опитвай, действай! Ще стане тогава, когато ТИ го осъществиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker