Как да сложа край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да сложа край
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1339 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 20 г. от 1 година имам връзка с мъж на 25г. За тази година сме се разделяли няколко пъти. Имах съмнения, че ми изневерява, след това заради постоянните му ангажименти и т. н.
Винаги, абсолютно винаги, инициативата за каквото и да било е в мен.. Аз го карам да излизаме, ако трябва да се правят резервации и т. н за всичко аз отговорям. Не ми тежеше, правила съм всичко с удоволствие и радост, само и само да сме щастливи заедно, той да е добре, да му е хубаво с мен.. Държа всичко да е взаймно, но до днес такова не съм видяла единствено в случайте, когато е трябвало да ме върне обратно... Лятото беше в Германия заради работата, аз чаках.. Има да довършва проекти, аз чаках.. Нещо му е изникнало, аз чаках. Някой от неговите приятели го е викнал за нещо, аз чаках.. Аз все чаках и все давах всичко от сърце и душа - в замяна получавах само упреци и мрънкане.. В неговите очи едва ли не "не ставам за нищо"... Аз нямам право да му звъня, че съм го притеснявала... Като му пиша на второто съобщение слага край на разговора и аз оставам да чакам в пространството като пълен олигофрен.. Всъщност като се замислям сега не мога да ви кажа нищо хубаво, което да ми е дал, да е направил за мен...
Но ме е страх... Страх ме е от самотата, хора. Искам да сложа край, но не мога... Вече дори и да си тръгна от живота му той сякаш няма да забележи.. Чувствам се толкова слаба и безпомощна... Дайте ми съвет!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 437343c3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма от какво да те е страх. Този ти тъпче самочувствието. Това ще ти се отрази след време. Вижда се, че не държи на теб и е свикнал, че си му в кърпа вързана. Вместо да го оставяш и да се чувстваш самотна, ти предлагам един плавен преход към живот, който ще е по-пълноценен за теб. Отдръпни се малко и гледай да не му угаждаш толкова, като се опиташ да организираш собствения си живот. Намери си повече приятели, хобита, излизай с мъже. Не се опитвай да ме егаждаш за всичко и винаги ти да го търсиш първа. Когато преминеш и през този етап, ще си готова за нова връзка. В момента не се чувстваш силна психически, защото той те потиска.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b0ae51ca32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че има друга жена! Моят когато имаше паралелна връзка, винаги си изключваше телефона, а като му се обадя винаги се сърдеше! Идиоти! Изхвърли го от живота си! Ти си млада и ще си намериш, по-добър! Той да не е от тези рогати зодии-телец, козирогит и овен, дето са невероятни инати и все с рогата напред-само да се завъртиш пред тях, на момента ще те боднат с тях!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4f0a303523
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма от какво да те е страх!!! Само на 20 си все пак. Този да не единствения мъж на света. Според мен, той не изпитва нищо към теб, а пък ти си влюбена до ушите, но от неговото безразличие е почнало да ти писва в крайна сметка. Всяко нещо си има граници! Слагай край на тази агония и продължавай да търсиш правилния човек до себе си. Имаш много време да го намериш, просто не се отказвай и няма да останеш сама! :)
Успех!

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 578b303c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Както описваш нещата мисля, че края вече е дошъл, просто още не си го разбрала. Човека не се интересува от теб, явно си му някаква резерва в моментите, когато случайно няма какво да прави. Прекратявай отношения с него и си търси човек, който да те цени и да имате пълноценна връзка. Защото това подобие на връзка просто ще ти смачка самочувствието напълно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cd4b000aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моля? ! Страх те е от самота ли? Момиче на 20 години, я се съвземи! Свършиха ли мъжете вече? И знаеш ли какво- не се страхувай, ти в момента си сама! По-добре сам, отколкото сам с някой! Бий му шута, събери си акъла, наложително е даже да останеш сама, после ще дойде и точният човек! Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 57fd3dccfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз мисля, че си има друга жена. Късай с него. Та ти си на 20 г., няма да останеш сама, не се притеснявай. Той не те заслужава.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6f7dfef176
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами явно този човек няма чувства към теб и ако това е така и да не сложиш ти края, един ден най-вероятно, той ще го направи. Разбирам напълно страха ти от самотата, но трябва да намериш някакъв начин да го преодолееш. Та ти си само на 20 г., пред теб има още много живот. А и мъжете обичат самоуверените жени, така че, ако положиш усилия да се отърсиш от страховете си (знам, че не е лесно, но ако се изправиш срещу тях, е постижимо) със сигурност няма да останеш сама. Все още си много млада и не бива да се чувстваш длъжна да живееш по начин, който не те удовлетворява. Пък и колкото по-рано прекъснеш отношения с човек, който не дава нищо за теб и не те прави щастлива, толкова по-лесно е и за двамата. Хора, които са в дългогодишни връзки и се чувстват прекалено обвързани и привикнали един с друг, много по-трудно се решават на раздяла, въпреки че не са щастливи. В крайна сметка щом дори не се радва да те чуе и се държи сякаш си някаква пречка за него, какъв е смисълът от всичко?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b125ee548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторката:Много благодаря на всички за подкрепата..Макар да не ви познавам за мен е важно ,че вие сте някъде там и сте отделили време да ми напишете няколко реда за кураж! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker