Основи на изневярата и последсвията от това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (75422)
 Избор на редактора (64)
 Любов и изневяра (16693)
 Секс и интимност (9293)
 Тинейджърски (17556)
 Семейство (3461)
 Здраве (6231)
 Спорт и красота (3319)
 На работното място (1339)
 Образование (3998)
 В чужбина (890)
 Наркотици и алкохол (787)
 Измислени истории (677)
 Проза, литература (1207)
 Други (9901)
 
 
Пресметни колко струва пушенето?
 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Основи на изневярата и последсвията от това
преди: 12 дни, 19 часа, прочетена 1131 пъти
Темата и запитването ми са насочени към тези които практикуват изневери, които плануват да изневерят , и които много искат, но не им стиска заради силната съвест и морал.
Многозначно е кой защо стига до това, но в основата са намесени егоизмът и нуждата. Виновни винаги ще има и обикновенно провокаторът е с рога рано или късно.
Тези, които са минали по този път може да разкажат как се е стигнало до това и дали са съжалили, след което, както и малко пикантни подробности.
Към мъжете изневеряващи с платени жени - колко често ги посещавате и какви са месечните разходи, как и къде ги намирате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
  Email:
  Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
 
Въведи код
 
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 12 часа
hash: 683eb22ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Чудно ми е било, защо винаги и във всяко действие, трябва да се търси някакъв дълбок философски смисъл. Изневери винаги е имало, има и ще има. И то много малко от тях ще са породени от "дълбоки житейски драми", а повечето от любопитство, моментно привличане, алкохол и куп други такива неща. Винаги съм изневерявал и то по една и съща причина, стандартен сценарий - на всяка жена, с която съм имал сериозна връзка съм предоставял всичко, което мога - материално, морално и т. н. И всичко е било наред до момента, в който не усетя, че съм се превърнал в даденост - "свестният, който е ДЛЪЖЕН да подкрея, разбира, плаща и т. н. " В този момент нещата винаги са се пречупвали и съм обръщал поглед към жените наоколо, а онази, която ме е смятала за даденост, много скоро ме е изгубвала. Простичка причина, доказваща, че хората си патят т егоизма.... 100% ще има куп хейтъри след мен... Но на кой му пука...

 
  ...
преди: 11 дни, 23 часа
hash: ccac43ef12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не знам но секса с платена жена не ми харесва.

 
  ...
преди: 10 дни, 16 часа
hash: 2ecad26de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се,че няма дълбок смисъл,за мен моторът е любопитството.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 4 часа
hash: c9ad8059ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   №1 - не съм хейтър, само да кажа, че не те виждам в дългосрочна връзка. Да си "свестният, който е длъжен" е най-висшата позиция, която може да имаш като съпруг и баща. Не разбирам желанието ти да си поредната свалка.

По темата: с платени изневяра ли е?

 
  ...
преди: 9 дни, 22 часа
hash: ba3d92e545
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не съм изневерявала никога през дългият си семеен живот, не мога да отговоря на въпросите, които задаваш и мислех просто да подмина темата, но се зачетох в коментарите. Развълнуваха ме много, защото и аз много тежко преживях изневяра от страна на моя съпруг и то със жена, която освен с години и с килограми, с нищо не ме превъзхожда. Как да е.... Това, което ме потресе, и заради което седнах да пиша е, че и моят мъж ми каза същото, което пишат коментиралите под №1 И 3-любопитството. Точно така ми каза и моят мъж, че освен любопитство нищо друго не е имало. Мисля, че беше искрен. И аз като теб ще следя темата. Нека отговорят съвсем честно тия, които изневеряват защо са го направили.

 
  ...


...
преди: 8 дни, 20 часа
hash: d0cf31e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Семеен над 20 години брак ,
единствено и само любопитството , нищо друго , но за мен 5 мин секс нямат нищо общо с реалността и грижите които се полагат за семейството. И да , мъжете сме такива. Генетично сме обусловени да разпръскваме гените си

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 18 часа
hash: a226908339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   6-ти номер, вие сте по-слабият пол, не ви достига воля.
Нищо не ви е програмирано.
Жената е отоговорно създание, одухотворено, тя бременее, тя ражда, тя отглежда.
Ич не е клише това.
Все се оправдавате с някакви програми, нагони и природни фактори, а то е съвсем просто.
Човек с воля - сам се управлява.

 
  ...
преди: 8 дни, 9 часа
hash: 7a84f17d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много е спорно кои изневерават повече, по-лесно и по-често.
Аз лично съм в малко по-различна категория... Имам пълно основание да си намеря друга. Мойта освен, че не й се ще на големи интервали, се е и запуснала до безобразие. Има и още куп неща, поради което секса ни клони към нула. Аз не изневерявам... поне за сега. Не защото не мога да си намеря. Не обаче и защото моралът не ми го позволява. Евентуалните последствия от неизбежното задълбочаване на извънбрачната връзка и неминуемите финансови преразходи са причините, които ме възпират. Тук питам: заслужавам ли похвала? Вие ще приветствате мъж над средна възраст, който се самобслужва? Вие ще сте щастлива ако разберете, че вашият го прави? В смисъл то се подразбира, че след като е стигнал до там, значи поне му не стигате. Вероятно ще го упрекнете за нагона му? Може би трябва да наложи волята си до край? И да свършва в съня си, в чаршафите, до вас. Това вече можете да го разберете и приемете? Не вярвам!
По интересно е защо се стига до изневярата. Има и "клинични случаи" като "от любопиство", алкохол или просто, "защото съм мъж"... Но в значителна част от случаите "крушката си е имала опашка". Не била в кондиция, нямала настроение, желание... При цялото ми уважение, но жена може да свърши мъж по много начини и значително лесно. Обратното... поради хиляди причини, въпреки всякаква воля и желание на мъжа, във важния орган може да не може да нахлуе (достатъчно) кръв. Е, има пръсти... и език. Нещо инцидентно може и да се направи по въпроса. Но какво може да се предприеме в перспектива? Лесно е да се каже "развод" (раздяла). Но поради не малко причини това е крайно недопустимо. Остават изневяра или тотално себеотричане чрез въздържание (е... самообслужване ама пак тайно). Има едни хора дето са над тези неща и "пускат" половинките си. Някои даже сами им намират партньор. Това няма как да му се каже "изневяра". Затова пък може да му се каже перверзия... и да си останем с манталитета "зло куче под трънка"

 
  ...
преди: 7 дни, 21 часа
hash: d0cf31e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   номер 7
дори и да сме по-слабият пол, това не променя истината, всеки здрав мъжки екземпляр иска да остави на най-много реципиенти гените си. Така е кодирано в подсъзнанието, животинското, първичното. При жените е различно, чисто на подсъзнателно ниво, вие винаги имате едно на ум, ами ако забременея, ами ако родя и той се премести при друга и ме зареже и много такива. Но пък вие сте привилегировани от друга гледна точка, за вас дали мъжът с който живеете е генетичният баща на детето ви, не е от значение, по простата причина, че вашите гени, раждайки са препредадени, докато за един мъж нещата не стоят точно така. Той държи да ''посява'' гените си. Физиология и пак казвам и в природата е така най-добрият мъжки екземпляр се стреми да се чифтоса с повечето женски, защо след като вече се е чифтосал влиза в нови и нови битки с другите мъжкари рискувайки живота си, само и единствено да може повече женски да бъдат оплодени. Биология. При нас добре че са измислени презервативите.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 19 часа
hash: 2a5f48bcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   На всеки му се чука. Последствия? Ако ги има, ще помислим:)

 
  ...

...
преди: 6 дни, 10 часа
hash: 95560a6ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Темата на автора май не се разви в желаната посока.
Ще ти кажа как стана при нас. И двамата сме семейни. Видяхме се случайно. Близо година само се гледахме от далече и се опитвахме да устоим на ужасяващото привличане. След това около година и половина се доближавахме и всеки се бореше да се владее. И двамата имаме проблемни бракове и изстинали чувства към партньорите ни. Стигнахме до моменти, в които той ми държи ръката и само мълчим и се гледаме, а сърцата ни ще фръкнат. Мозъкът ми спираше като го видя и забравях да си поемам въздух равномерно. И един ден той просто ме сграбчи, притисна ме силно и каза, че ме желае безумно и се целувахме 15 мин. Беше върха, подкосиха ми се краката, щях да падна. Вече две години сме заедно. Виждаме се всеки ден. Сутрин тичаме в парка, пием кафе, смеем се и си пожелаваме прекрасен ден. Обядваме заедно почти всеки ден. Правим божествен, невероятно страстен секс поне два пъти седмично. Понякога излизаме вечер да се видим, просто за да се целунем и докоснем.
Обичаме си децата и това ни спира да се разведем. Той няма да е същият ако загуби своите и аз го разбирам.
Това е. Срещнахме се и запълнихме това, което ни липсваше ужасно. Щастлива съм.

 
  ...
преди: 5 дни, 21 часа
hash: 4fe4b9a02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   11- семейни сте в момента с паралелна връзка, която ви прави щастливи? Това го мечтаят всички, търсещи запълване на празнината. Може би това осмисля изневярата

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 23 часа
hash: f31681d949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 11. Това с децата е изтъркана плоча. В момента, в който разбере неговата съпруга или твоя съпруг разберат за извънбрачната ви връзка няма да си толкова щастлива. И аз така разсъждавах докато не ми се случи. После той много бързо се отдръпна пак в името на децата нищо, че бракът му беше "проблемен" и много бързо, ама много бързо ме забрави. Мъж, който не поема отговорност е страхливец? Всичко е до време мила. Колко години мислиш, че ще издържиш така ? Него не го мисля, те мъжете винаги едно и също говорят и не мисли, че не прави секс с "отвратителната" си съпруга ....
Препатила

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)

Въведи код
При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)
 
  Email:Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker