Основи на изневярата и последсвията от това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Основи на изневярата и последсвията от това
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2971 пъти
Темата и запитването ми са насочени към тези които практикуват изневери, които плануват да изневерят , и които много искат, но не им стиска заради силната съвест и морал.
Многозначно е кой защо стига до това, но в основата са намесени егоизмът и нуждата. Виновни винаги ще има и обикновенно провокаторът е с рога рано или късно.
Тези, които са минали по този път може да разкажат как се е стигнало до това и дали са съжалили, след което, както и малко пикантни подробности.
Към мъжете изневеряващи с платени жени - колко често ги посещавате и какви са месечните разходи, как и къде ги намирате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 683eb22ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чудно ми е било, защо винаги и във всяко действие, трябва да се търси някакъв дълбок философски смисъл. Изневери винаги е имало, има и ще има. И то много малко от тях ще са породени от "дълбоки житейски драми", а повечето от любопитство, моментно привличане, алкохол и куп други такива неща. Винаги съм изневерявал и то по една и съща причина, стандартен сценарий - на всяка жена, с която съм имал сериозна връзка съм предоставял всичко, което мога - материално, морално и т. н. И всичко е било наред до момента, в който не усетя, че съм се превърнал в даденост - "свестният, който е ДЛЪЖЕН да подкрея, разбира, плаща и т. н. " В този момент нещата винаги са се пречупвали и съм обръщал поглед към жените наоколо, а онази, която ме е смятала за даденост, много скоро ме е изгубвала. Простичка причина, доказваща, че хората си патят т егоизма.... 100% ще има куп хейтъри след мен... Но на кой му пука...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ccac43ef12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам но секса с платена жена не ми харесва.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2ecad26de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбира се,че няма дълбок смисъл,за мен моторът е любопитството.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c9ad8059ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 - не съм хейтър, само да кажа, че не те виждам в дългосрочна връзка. Да си "свестният, който е длъжен" е най-висшата позиция, която може да имаш като съпруг и баща. Не разбирам желанието ти да си поредната свалка.

По темата: с платени изневяра ли е?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ba3d92e545
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз не съм изневерявала никога през дългият си семеен живот, не мога да отговоря на въпросите, които задаваш и мислех просто да подмина темата, но се зачетох в коментарите. Развълнуваха ме много, защото и аз много тежко преживях изневяра от страна на моя съпруг и то със жена, която освен с години и с килограми, с нищо не ме превъзхожда. Как да е.... Това, което ме потресе, и заради което седнах да пиша е, че и моят мъж ми каза същото, което пишат коментиралите под №1 И 3-любопитството. Точно така ми каза и моят мъж, че освен любопитство нищо друго не е имало. Мисля, че беше искрен. И аз като теб ще следя темата. Нека отговорят съвсем честно тия, които изневеряват защо са го направили.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d0cf31e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Семеен над 20 години брак ,
единствено и само любопитството , нищо друго , но за мен 5 мин секс нямат нищо общо с реалността и грижите които се полагат за семейството. И да , мъжете сме такива. Генетично сме обусловени да разпръскваме гените си

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a226908339
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6-ти номер, вие сте по-слабият пол, не ви достига воля.
Нищо не ви е програмирано.
Жената е отоговорно създание, одухотворено, тя бременее, тя ражда, тя отглежда.
Ич не е клише това.
Все се оправдавате с някакви програми, нагони и природни фактори, а то е съвсем просто.
Човек с воля - сам се управлява.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7a84f17d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много е спорно кои изневерават повече, по-лесно и по-често.
Аз лично съм в малко по-различна категория... Имам пълно основание да си намеря друга. Мойта освен, че не й се ще на големи интервали, се е и запуснала до безобразие. Има и още куп неща, поради което секса ни клони към нула. Аз не изневерявам... поне за сега. Не защото не мога да си намеря. Не обаче и защото моралът не ми го позволява. Евентуалните последствия от неизбежното задълбочаване на извънбрачната връзка и неминуемите финансови преразходи са причините, които ме възпират. Тук питам: заслужавам ли похвала? Вие ще приветствате мъж над средна възраст, който се самобслужва? Вие ще сте щастлива ако разберете, че вашият го прави? В смисъл то се подразбира, че след като е стигнал до там, значи поне му не стигате. Вероятно ще го упрекнете за нагона му? Може би трябва да наложи волята си до край? И да свършва в съня си, в чаршафите, до вас. Това вече можете да го разберете и приемете? Не вярвам!
По интересно е защо се стига до изневярата. Има и "клинични случаи" като "от любопиство", алкохол или просто, "защото съм мъж"... Но в значителна част от случаите "крушката си е имала опашка". Не била в кондиция, нямала настроение, желание... При цялото ми уважение, но жена може да свърши мъж по много начини и значително лесно. Обратното... поради хиляди причини, въпреки всякаква воля и желание на мъжа, във важния орган може да не може да нахлуе (достатъчно) кръв. Е, има пръсти... и език. Нещо инцидентно може и да се направи по въпроса. Но какво може да се предприеме в перспектива? Лесно е да се каже "развод" (раздяла). Но поради не малко причини това е крайно недопустимо. Остават изневяра или тотално себеотричане чрез въздържание (е... самообслужване ама пак тайно). Има едни хора дето са над тези неща и "пускат" половинките си. Някои даже сами им намират партньор. Това няма как да му се каже "изневяра". Затова пък може да му се каже перверзия... и да си останем с манталитета "зло куче под трънка"

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d0cf31e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   номер 7
дори и да сме по-слабият пол, това не променя истината, всеки здрав мъжки екземпляр иска да остави на най-много реципиенти гените си. Така е кодирано в подсъзнанието, животинското, първичното. При жените е различно, чисто на подсъзнателно ниво, вие винаги имате едно на ум, ами ако забременея, ами ако родя и той се премести при друга и ме зареже и много такива. Но пък вие сте привилегировани от друга гледна точка, за вас дали мъжът с който живеете е генетичният баща на детето ви, не е от значение, по простата причина, че вашите гени, раждайки са препредадени, докато за един мъж нещата не стоят точно така. Той държи да ''посява'' гените си. Физиология и пак казвам и в природата е така най-добрият мъжки екземпляр се стреми да се чифтоса с повечето женски, защо след като вече се е чифтосал влиза в нови и нови битки с другите мъжкари рискувайки живота си, само и единствено да може повече женски да бъдат оплодени. Биология. При нас добре че са измислени презервативите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2a5f48bcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На всеки му се чука. Последствия? Ако ги има, ще помислим:)

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 95560a6ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Темата на автора май не се разви в желаната посока.
Ще ти кажа как стана при нас. И двамата сме семейни. Видяхме се случайно. Близо година само се гледахме от далече и се опитвахме да устоим на ужасяващото привличане. След това около година и половина се доближавахме и всеки се бореше да се владее. И двамата имаме проблемни бракове и изстинали чувства към партньорите ни. Стигнахме до моменти, в които той ми държи ръката и само мълчим и се гледаме, а сърцата ни ще фръкнат. Мозъкът ми спираше като го видя и забравях да си поемам въздух равномерно. И един ден той просто ме сграбчи, притисна ме силно и каза, че ме желае безумно и се целувахме 15 мин. Беше върха, подкосиха ми се краката, щях да падна. Вече две години сме заедно. Виждаме се всеки ден. Сутрин тичаме в парка, пием кафе, смеем се и си пожелаваме прекрасен ден. Обядваме заедно почти всеки ден. Правим божествен, невероятно страстен секс поне два пъти седмично. Понякога излизаме вечер да се видим, просто за да се целунем и докоснем.
Обичаме си децата и това ни спира да се разведем. Той няма да е същият ако загуби своите и аз го разбирам.
Това е. Срещнахме се и запълнихме това, което ни липсваше ужасно. Щастлива съм.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4fe4b9a02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11- семейни сте в момента с паралелна връзка, която ви прави щастливи? Това го мечтаят всички, търсещи запълване на празнината. Може би това осмисля изневярата

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f31681d949
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 11. Това с децата е изтъркана плоча. В момента, в който разбере неговата съпруга или твоя съпруг разберат за извънбрачната ви връзка няма да си толкова щастлива. И аз така разсъждавах докато не ми се случи. После той много бързо се отдръпна пак в името на децата нищо, че бракът му беше "проблемен" и много бързо, ама много бързо ме забрави. Мъж, който не поема отговорност е страхливец? Всичко е до време мила. Колко години мислиш, че ще издържиш така ? Него не го мисля, те мъжете винаги едно и също говорят и не мисли, че не прави секс с "отвратителната" си съпруга ....
Препатила

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8f6703a35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Защо се случва изневярата? Кой незадоволен, кой пиян, кой отмъщава.
Аз? Бях в най-сладките мигове от връзката си, когато страстта е най-прясна и най-силна и и двамата летите.
Какво се случи? Срещнах човек, който ми завъртя главата в мига, в който му видях очите. Ах, как ме побъркваха тези очи!
Така и не се отдадох напълно, защото вътрешният ми глас ме спираше, под предтекст, че "не е редно и морално, аз обичам половинката си! ". Глупачка! Да бях малко по-мъдра и да си прекарам времето приятно, без да мисля много много. Мисленето всичко разваля.
Продължи 40 дни. И двамата останахме с приятни спомени за една гореща афера, продължихме си живота с половинките си... и някак умело лъжем, че не ни боли един за друг. Но практически няма и нямаше как да бъдем заедно като нещо друго, освен две полудели деца, които вилнеят няколко седмици заедно.
Аз продължавам да обичам половинката си. Но не чувствам вина. Никого не съм наранила. Просто съм си подарила някойи друг миг на лудост.
Изневярата не значи, че не обичаш човека до себе си. Означава чисто и просто, че си човек. Тя е сладък спомен, а за мен животът е събиране на спомени!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e72cfe0dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 14. Така е мила! Животът за тебе е събиране на спомени... от изневери. Добър начин на живот.. Не те съдя! Ти сама си решаваш! Днеска този ти е замаял главата с невероятните си очи, утре ще бъде друг с друго и ти ще подаряваш на себе си мигове лудост и ще си въобразяваш, че продължаваш да обичаш половинката си. А, ако и той събира спомени от изневери и продължава да те обича ще сте просто едни ВЪОБРАЖАЕМИ ВЛЮБЕНИ живеещи заедно със спомените си от изневери
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 39c7f4d76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От номера 14
Номер 15, става въпрос за еднократна афера, не за навик и постоянно залитане.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a226908339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Никога не ми се е случвало да съм лудо влюбена и да поискам да изневеря, виждам само онзи, който обичам.
Има ли други като мен, я да видим.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 72fbc51b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз пък не разбирам какъв е точно проблемът с тези пусти изневери... Убийте ме, но наистина не разбирам какво толкова ще се случи, ако мъжът ми топне чушката някъде. Няма да ме обича вече? Ще го "откраднат"? Ще му се повреди онази работа ли? Може да не сме в ред и двамата, но ние този въпрос сме го решили още в началото на връзката ни. Даваме си пълна свобода. Всеки има право да реализира желанията си, ако ги има. Той е изключително сексуален мъж и очите му непрекъснато шарят по разни девойки; доста често си споделя мераците с мен и това е постоянен повод за майтапи. Аз пък чисто и просто поне засега не изпитвам никакво привличане към друг мъж, но ако го изпитам, няма да го подтисна. Трябва да си призная, че в началото бях леко стресната от перспективата за подобно споразумение. Израснала съм в консервативно семейство, в което една изневяра би била достатъчно основание за развод. Но ми допадна честността в една такава взаимна договорка. Повече ми харесва да не ме лъжат, отколкото да "щадят" чувствата ми. Всъщност, вече наистина вярвам, че всички мъже поне веднъж дневно пожелават друга жена, но просто не са достатъчно искрени да го признаят пред половинките си. И защо пък да не я пожелават, ако са психически и физически здрави? Да не би пък жените да не въздишат по разни там холивудски хубавци? Ами нормални хора от плът и кръв сме и тези желания са в реда на нещата. За мен "изневяра" означава аз да съм болна, а той да заведе любовницата си на кино, вместо да отиде до аптеката. Или пък той да ме чака у дома, а аз да го лъжа, че съм у приятелка, докато мачкам нечии чаршафи. По-добре да си кажем кой какво, пък може и заедно да го направим. Случвало се е и това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b47e16908d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, според мен пък истината е някъде по средата - нито в прекалено либералното отношение към изневярата, нито в прекалено консервативното. Има и друго - ако човек наистина обича партньора си, колкото и да има физическо влечение към друг, няма да има потребността да го изконсумира. Поне при мен е така. Пък не знам, хора всякакви. Мъж съм.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f77445db9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Освен ако и двамата партньори не са ПОЛИГАМНИ и не залъгват никого, изневярата НЕ е правилна! Било то платен секс, еднократен или каквото и да било. Изневяра си е! В крайна сметка, не сме животни и имаме воля преди всичко, стига с тези оправдания! Да мамиш човека до себе си и още някой дори е грешно и гнусно! Не само че не бих изневерил и простил изневяра, ама и момата ми ще лети от терасата, ако разбера за такова нещо. Ако не си щастлив с някого - или се бориш, или слагаш край. Шушу-мушу къща разваля.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8f6703a35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 18 - много ми харесва как мислиш! Поздравления.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker