Голямата любов и голямата раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голямата любов и голямата раздяла
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1928 пъти
Здравейте, ето я моята история. Имах връзка 5 години, пред няколко дни приключи. Причината за раздялата е родителите му, те не ме харесват. Те ни разделиха. Майка му е каза да избира между мен и нея, и той избра нея, не искал да остава без родители, нямало как да сме заедно, бил и дал думата си. Според вас има ли смисъл да се боря за него. Аз го обичам, и винаги съм си представяла бъдещето си с него, но уви.... Сега ми е много трудно, чувствам се отчаяна, самотна и адски зле. Какво да правя? Да се боря ли или да продължа напред....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9201f9f865
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютно не се занимавай с такъв мамин син. Хубаво, че сега сте се разделили преди да си създала семейство с такъв. Нека се ожени за майка си....
Ти заслужаваш повече!
ж33

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ee38c8707f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ще си намериш друг мамин син след него, споко

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bf4d4cf3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направо имам алергия към "боря се за любовта си". Ами, не го разбирам. Би ми било под достойнството да насилвам някой да бъде с мен.
Не мисли, че ако се "пребориш за любовта си", там ще ти свършат проблемите. Напротив, там ще започнат. Не мисля, че само маминка е причина приятелят ти да се откаже. Да, със сигурност, вечното мрънкане на майка му е повлияло, но вероятно и той е имал някакви резерви. Не си била достатъчно примамлива за него. А и за 5 години, всякакви мераци изфирясват. Трябвало е по-рано да се вземете или разделите.
Сега се успокой, радвай че че си се отървала от бъдещи мноооого големи проблеми. Ще срещнеш и ти човек, който наистина да иска да бъде с теб.
Обичай се и се грижи за себе си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cb35b06af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти леко послъгваш според мен! Просто ти е бил шута. Прави каквото знаеш. Цели 5 години те е търпял. Мислиш ли, че има какво да му покажеш повече?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 678a3f1ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Предполaгaм, че причинaтa е другa, a мaйкa му е извинение, но не мотив. Дори и тaкa, по-добре зa теб, че сте се рaзделили сегa, a не после с децa и т. н. Aко те лъже дори е по-зле, безотговорен стрaхливец.
Все пaк обaче aко доир и сaмо кaто съветник е зaмесенa мaйкaтa... след 5 г връзкa, вероятно ТИ си провокирaлa дa не те искaт в семейството... ти си знaеш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 521e7cd4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той не е мъж, а мамино синче. Радвай се, че си се отървала навреме от него. ако се бяхте оженили, свекито щеше да ти съсипе нервите. Нека майка му да му роди дете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9934056edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бъдеще ще градите ти и той, а не ти и майка му.
Ако ти нямаш нищо против майка му и не изпитваш, всмисъл, апатия или омраза към нея, тогава защо тя не те харесва и те мрази? В нея е проблема.
А това, че той избрал майка си, няма лошо, но взимайки предвид факта, че не сте 5 месеца, ами 5 години заедно, вече тук идва една въпросителна и едно учудване, защо той избира майка си, след като те познава и е с теб цели 5 години.
Той трябва да говори с майка си. Защо тя те мрази, не те харесва?
Ти трябва да говориш с него-защо не погледне и осъзнае че сте 5 години заедно? Не е ли сигурен в любовта си към теб? И от явно някаква фобия избира майка си...

Отиди и им кажи:

Аз познавам с кой съм обвързана и съм сигурна, че го обичам.
Познавам и родителите му и знам, че нямам нищо против тях, харесвам ги, не ги мразя.

И прехвърли им топката и им задай въпроса:
Какво се случва с моя мъж?
Защо не е сигурен в любовта си към мен?
Защо фобията му от майка му, надделява над любовта му към мен?
И защо майка му не ме харесва?

В нея е целия проблем, пак казвам.
Наистина, не стой просто така ами питай, разисквай, защото да бяхте 5 месеца заедно... ще си кажеш, хм мамино синче, НО вие сте 5 години заедно. Нужно си е, да отидеш и да разпиташ какво се случва? Но Не да си го искаш обратно и да влезнете в някви спорове и сапунени сериали.
Ами да попиташ съвсем спокойно каква е причината? Защото ти е чудно, как просто ей така, се приключва една 5 годишна връзка.
Смело напред и успех. :)

Момче-25

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 964798993a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма за какво да се бориш, той вече е направил своя избор. Продължавай напред и не поглеждай назад нито за секунда.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d358f0faec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Продължавай смело напред!!! Безсмислено е да търсиш, нещо което вече го няма!!! Интересно какво се е случило през тези 5 години. Явно сте имали стар конфликт с майка му? За мен той не те обича вече или нещо се е променило в него за това време! Ако беше обратното, щеше да направи всичко възможно да сте заедно, въпреки родителите му! Все пак всеки гони своето щастие и иска да изгради свое семейство!

Успех!
>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b1c798a1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам какви са тези ултиматуми от една майка. Ами да си се жени за него, щом е такава ситуацията. :) Това същество би се мешило във всичко ваше, докато е живо. А той ще върти опашка също толкова време, абсолютно неспособен да вземе свое решение. Пълен мухльо. Не си заслужава да инвестираш време за този зеленчук.

М32

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dc955085d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Твоя любим е жертва на емоционален инцест и реално е напълно зависим от майка си. Той има нужда от терапия, но ако няма желание да се промени, каузата е обречена.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0a1c3f7f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Вече са ти го казали, но и аз да го повторя - причината не е в майка му, наситил ти се е и сега се оглежда за нещо друго, ако вече не е намерил другото.
Съгласен съм и с изказването за "ще се боря за любовта си" - нямам какво да добавя, няма как да се бориш за любовта си, просто ще станеш една натрапница.
Приготви се и за един друг сценарий, ако с новата любов не му потръгне вероятно ще се опита да се върне при теб, тогава ще е момента да го попиташ да не би майка му внезапно да е започнала да те харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker