Все още обичам бившата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все още обичам бившата си
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1729 пъти
Здравейте, вече почти година сме раздлени с нея. Раздялата беше съпътствана с поредица от обстоятелства, но се случи импулсивно и емоционално, като до деня на раздялата, на никой от двама ни не му беше минавало през акъла за такава. Обичахме се прекалено много, тя беше правилния човек за мен, аз за нея.

Случи се в една вечер, в която вечеряхме и пийвахме алкохол, а камъчето което обърна каруцата беше една премеълчана истина от нея, премълчана в продължение на 9 месеца, относно нейния етнос. Бях шокиран, когато разбрах, защото си признавам, че имах доста силни предарасъдъци, относно ромите и не съм вярвал, че може да има такива, които да на 100% еманципирани. Самата тя следваше висше, знаеше два езика, освен майчиния - български. Беше хипер интелигентна, с сериозна ценностна система, и също така високо духовно ниво.

В този момент, аз се изплаших, усещах се излъган, прадеден и много наранен. Под влианието на алкохола взех решението, а на следващия ден имах неблагоразумието да споделя с майка ми, която се абяви за абсолютно против тази връзка и наля допълнително масло в огъня.

Приятелката ми беше адски наранена от тази раздяла, искаше да се съберем, притискаше ме на моменти истерично това да стане факт, а колкото повече го правеше, аз толкова повече се отблъсквах.

След близо половин година, в която опитвах по всячески начин да я забравя, най-вече с други жени, правех секс с доста, доста жени, а голяма част от тях порязах, тък като ме желаехе и за сериозна връзка, В момента има няколко, които ме искат за сериозна връзка, две от тях си мислят, че имаме такава, а аз съм адски объркан, защото усещам, че не мога да се обвържа с никоя от тях, сещам се все по често за бившата ми, дори е моментите на нежност с някоя друга, представям си, че бившата ми се телепортира на нейно място. Липсва ми гласа й, разговорите ни, душата й...

Преди около месец разбрах, че излиза с някакво момче, с което се съмнявам нещата да са сериозни, защото си бяхме писали в опредлени периоди, а тя ми беше споменала, че ме сънува, че спомените се връщали, че си представяла как се усмихвам шастливо, когато прегръщам нашето детенце... Аз съвсем отдалече я подпитах за събиране, но тя ми каза, че е преживяла страхотна болка и била останала с добрите спомени. Страх я е, мен също ме беше страх, но знам, че това е истинската ми любов и заместител на нея не виждам как ще намеря.

Моля Ви, дайте ми съвет как да подходя, тъй като в момента разигравам две жени, та да не кажа и повече, а знам, че с тях няма как да имам друго освен секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce5b81e17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би и тя те обича още, но това не означава, че би се върнала при теб.
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8b8062123e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е като имаш предразсъдъци и им робуваш. Когато обичаш един човек, го обичаш без значение дали е бял, черен, жълт или ром. Ти не си я обичал истински. А тя няма да се върне при теб, защото не я приемаш заради етноса й.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 35def7dc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм етнически турчин и от опит ти казвам, че е адски унизително и болезнено да те отхвърлят, не защото си направил нещо лошо, а заради нещо, което не зависи от теб. И едва ли не ти се вменява, че си се родил в "грешния" род. Трудно е да го разберете това. Може би емигрантите, които ги наричат право в очите "мръсни българи", ще ме разберат. А за нас е още по-унизително, защото това става в собствената ни родина. Може да не сме българи по произход, но си обичаме родината и е унизително да ни изтърсят "турците в Турция", след като сме родени тук, израстнали сме тук, трудим се за това общество, целия ни живот и спомени са минали тук и семейството и приятелите ни са тук.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: abb99becb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Трябва да е луда, за да се върне при теб. Определено не я заслужаваш. Честно да ти кажа, не заслужаваш и да намериш никоя друга.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 81d0095a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Явно не си я обичал истински, щом така си се обидил, засегнал, че и за да си задоволиш егото сега разиграваш други жени. Тъпо е не мислиш ли? Стегни се малко и бъди поне малко искрен с хората. Хем искаш, да нямате такива дъблоко пазени 9 месеца тайни, хем лъжеш и разиграваш жените.
Я по добре си стой сам! Май така е най-добре. Не притеснявай девойката, тя тъкмо те е преодоляла и надали ще иска да се връща в миналото...

>М. 31г<

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1f06bd2e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Глупаво е да зарежеш всичко заради етноса, нищо чудно че не може да ти излезне от главата. Остави я! Напомняш ми на бившата ми приятелка насра се разделихме се и не спира да мисли за мен толкова време вече. Дали те обича ли ? Обича те още. Дали ще се върне при теб ? Може би ако положиш усилия ала помни едно вашата любов е забранена любов, силно я желаеш правиш глупости, сутрин ставаш с нея вечер лягаш. Ала получиш ли я ще си щастлив месец, два, три и после няма да е същото. Останете си приятели, поне си изпитал това чувство, което мнозина не са а именно истинската и чиста любов.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9013a62cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   мисля, че си постъпил като един истински циганин - долен като долнище!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b153940990
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Година да си с някой, после да ти изтърси, че е от друг произход.
Автора не го е заболяло че е циганка, а защото е лъгала цяла година.
Моята 'работа' беше същата, след години онлайн контакт пича доброволно си каза, че е от друга раса, а преди това бяхме разговаряли на такава тематика, той нямал нищо против циганите и ала-бала, а какво излезе...
В една връзка е желателно картите да са на масата, не да живееш в лъжи.
Ако за произход се лъже, какво остава за изневери? !

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c06183c255
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен сополивите, вулгарни и нецивилизовани цигани и циганки са ми неприятни и будят отвращение и ненавист у мен. Тези от циганските махали. Но такива като приятелката ти са различни. Имах приятели такива. Обноски, начин на живот също като на обикновен българин. Къщите им също, не такива където се сещаш са ги давали по телевизора, ми като нашите - спретнати, чисти и с врати и прозорци. Тези, които познавам не говорят на цигански, а на български диалект според населеното място. Аз също говоря понякога на диалект. Не знам защо си тропнал, че е циганка като не е. Нищо не казваш за семейството и, за средата.. осиновена ли е? А и какво значение има ти си я оценил като човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 59e02aa11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   9, точно заради такива като вас малцинствата са прикрити и не споделят току така такива интимности. Със сигурност е отнесъл доста подигравки, за да го е крил. А и това си е нещо лично и не е казано да го сподели още на втората седмица. Никой не е длъжен да бие тъпана още на третата среща какъв е. Както и на вас не ви е приятно да казвате колко са ви минали, за да не чувате после подмятания, че сте леки. Така и той не иска да казва, за да не чува подмятания после колко е долен, само защото го е родила черна, а не бяла майка. Всеки си има и лично пространство. По тая логика и на мъжете не ни е приятно, като след година ни изтърсят, че са я минали половината град, ама какво да се прави. Хак да ти е. Ти щом не си забелязала цяла годниа, значи не прилича на циганин и си е нормален интелигентен човек. Само че нали е циганин, дай сега да го отхвърлим човека.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3e95cff9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11 : Нямам против циганите,имам приятели от такъв етнос,ако ще криеш расата си,ами по-добре крий цялата си самоличност.
Той беше тъмен,но предполагах че просто така се е родил с по-тъмна кожа,а и както казах не ми е било проблем какъв е,но да беше споделил с мен,това не са няколко седмици общуване.
След като ми каза,по никакъв начин не се е променило мнението ми спрямо него,дори се видяхме.
Не ме определяй,като не знаеш нищо за мен.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 86ef5544a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До къде водят предрaзсъдъци, нaследени от трето/ пето поколение живи още бaби и дядовци или тaкивa с некролог в джобa вече.
Зa мен е нерaзбирaемa, нелогичнa подобнa мисъл, подобни предрaзсъдъци спрямо хорa от моятa генерaция/поколение. Кaк дa "легнa" нa някaкви чужди ксенофобски възприятия и дa "фaкнa" собственият си живот зaрaди други хорa, зaрaди техни си някaкви сбъркaни нужди и комплекси.
Не съдея хорaтa по нaционaлност, рaсa, сексуaлност, но ДA, по нивонa простотия.
Aко бях нa мястото нa момичето, не бих се върнaлa. Бих помислилa зa ПОСЛЕ, щом си го имa вътре в себе си aвторa товa отблъсквaне, неприемaне нa рaзличното- кaк ще бъде с децaтa след време?!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 59e02aa11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   12, ако наистина нямаше нищо против, нямаше чак толкова да го правиш на въпрос, след като ти е било уж безразлично дали е българин или циганин. Човек не се чувства излъган за неща, които нямат значение за него.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5a0437fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе разбирам да те е лъгала, но тя просто е премълчала защото се е страхувала от реакцията ти и с право. Поне си научил хубав урок, да не съдиш за човек по произхода му и че винаги може да надрастне обстоятелствата си.
Сега ще си сърбаш попарата обаче, защото си прецакал нещата здраво. На всичкото отгоре се оставяш майка ти оказва влияние - що за мъж си ти. Има един начин да оправиш нещата и това е да зарежеш всички предразсъдъци и да започнеш да поемаш отговорност за собствените си решения. Престани с неетичното поведение спрямо девойките които разиграваш и се успокой. Когато решиш абсолютно твърдо че наистина обичаш това момиче и искаш да бъдеш с нея за цял живот - тогава и само тогава се свържи отново с нея и ѝ поднеси дълбоки и задължително искрени извинения за постъпката си. В противен случай доверието ѝ в теб няма да се върне никога и няма да бъдете щастливи дори заедно. След това вече съвсем ясно и сериозно ѝ предлагаш да се съберете, без разни инфантилни истории от сорта на "подпитване".
Бъди мъж на място, който знае какво иска, а не маминото синче което я е отхвърлило. Честно казано за нея може би е по-добре да не последваш съвета ми, за да бъде щастлива с някой който наистина я заслужава. От теб зависи дали искаш да бъдеш този човек. Това е всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c682d9ea28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   След като етносът и е от толкова голямо значение и за теб и за семейството ти, по-добре направи и на двама ви услуга и остави на мира момичето!
Не виждам какво добро може да излезе от цялата работа при тази предистория - ти си се отнесъл към нея като към втора ръка човек, унизил си я, коментирал си я с приятели и роднини - такива рани не се затварят, а и темата рано или късно пак ще изскочи между вас, особено щом и роднините са в течение. A и с какви очи ще я погледнеш и потърсиш пак, не ти ли е неудобно поне малко?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker