Онлайн запознанство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Онлайн запознанство
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2979 пъти
Запознах се с един мъж от Англия онлайн, харесахме се и решихме да се видим. В началото плана беше да отида в Англия при него другия месец, но не му се чакаше и реши да дойде той. Той има пари, не са му проблем, но аз нямам. Аз съм на 18 и дори не работя, а той е резервирал супер скъп и луксозен хотел.. Той ми казва да не се притеснявам и, че не ми трябват пари, но аз не мога така.. Какво да правя, много ми е неудобно, а на всичкото отгоре и се притеснявам, за това дали ще ме хареса на живо, а и заради английския.. Не, че нямам никакви знания по английски, но не е достатъчно.. Бях решила да не му пиша повече преди да купи самолетните билети понеже бях супер стресирана, но не издържах и сега е прекалено късно.. Той е добър човек и много красив, не искам да го разочаровам. Само за полета отиване и връщане е платил 700 лева и за хотел ще трябва да плати 500 за 4 дни, а аз не искам да плаща всичко, но нямам възможност да направя каквото и да е. Като цяло съм супер притеснена, дали да не се покрия и да спра да му пиша? Той казва, че е влюбен в мен, а и аз в него, но не знам какво да правя... Моля ви одобрете историята ми и дайте съвет защото следващия петък идва..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: ab21cbfbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво, като типична източно европейка се продаваш за пари на чужденци. После като те третира като парцал ще има да ревеш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 574f25392d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще те правят "бяла робиня".
По рано ги набираха чрез конкурси за красота и ги пращаха да стават "модели" и "манекенки", като тая измама замря, преминаха към "принца на бял кон" - много красив и заможен местен младеж се влюбва в "пепеляшка" от източна европа, кани я на гости, прибира й паспорта и я праща да си "отработва" разходите по пристигането й в публичния дом.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 78d995c72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не си ни дала много инфо, нито си ни дала детаилно такова, а само си ни обяснила проблема си, но ще ти кажа едно: Не прецаквай човека, щом е бил толкова благосклонен да си пръсне хартийките да дойде до България, да наеме хубав хотел, за да те накара да се чувстваш конфортно в негово присъствие, значи му послушай съвета и не се притеснявай..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 240ec74bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Притесняваш се за съвсем грешните неща. По-вероятно е да се окаже че като отидеш в Англия ще се наложи да си "отработваш" разходите с най-старата професия. Внимавай много да не попаднеш в капана, защото подобни хора търсят точно наивни девойки като теб. Дори да дойде в България не отивай в хотелската му стая или най-малкото без да оставиш информация на някого къде отиваш и за колко време. Трафика на хора е реалност, която малко се обсъжда в модерното общество.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f1834cca56
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Той вече те е харесал и идва с настройката да те скъса от чукане за тези няколко дни, през които ще е в БГ и да си замине по живо по здраво. А ти се притесняваш, че само той поема разходите си? ! аз като ходя до БГ да чукам български кифли, не само, че поемам собствените си разходи, ами и техните...

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a60cc5558a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   По принцип : дават ли ти, везмай!
Обаче в твоя случай всичко някак прекалено хубаво за да е истина изглежда.
На колко години е твоя човек? С какво се занимава? Да платиш толкова пари- дори и по техните стандарти са доста, за да бъдеш с момиче, което никога не си виждал... не ти ли е малко съмнително. Не казвам, че непременно е някакакъв изратеняк или криминален тип, просто си имай едно на ум. Той като дойде и секс ще очаква. Наистина ли си готова да си легнеш веднага с някой, когото не си виждала на живо? Ей за това според мен трябва да ти е неудобно. Я си представи, че не се къпе, или те кара да правиш в леглото неща, с които не си съгласна? А после ще се прибере в Англия и ще се фука как е забил една българка и какви неща е правил с нея.. може и в интернет да се видиш в действие после. А бе, не ми харесва това в което си се забъркала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5b66856f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   След всички усилия, време и пари от негова страна, най-тъпото нещо, което можеш да направиш, е да изчезнеш и да не му пишеш. Вече ги е похарчил парите, така че поне си изкарайте приятно тези 4 дни. Дори да не си паснете на живо (дано не се стигне дотам), не мисля, че той ше съжалява - в крайна сметка човек трябва да опита, за да разбере дали някой е за него. А и ще е видял нова държава (предполагам, че не е идвал досега).
Не го мисли, отпусни се и си изкарайте готино.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b28e2d8e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ами, той ще дойде и ще прави секс с теб. Друго не знам какво очакваш. Изобщо, какви са ти плановете? Някой слънчев ден да се преместиш за постоянно в Англия ли? Щом е тръгнал да си търси жени по интернет, значи не е много читав... В смисъл в Англия са се свършили жените ли, че чак до България ще идва за единия секс? Или е някакъв хахавелник, или е извратеняк, или в най-лошия случай е престъпник, дано да не е! Във всеки случай НЕ СЕ СРЕЩАЙ С НЕГО! Не бъди наивна! В България има много момчета, с които можеш да изградиш пълноценна връзка. Това, че той ще плаща, ти е най-малкият проблем. Това, че се държи мило в чата, не значи, че е добър човек. А това, че е влюбен, да го разправя на баба си... Ти си още малка и му се връзваш, но недей. Правилно си мислиш Покрий се, блокирай го и никога не си пиши с непознати в нета.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 08a061f511
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Оф, а сигурна ли си, че този човек е такъв, за какъвто се представя? Да не свършиш в някоя канавка, изнасилена и пребита? Извинявай, че се изразявам толкова брутално, но е за твое собствено добро да помислиш за личната си сигурност.
А билети от/до Великобритания има и за около 50 лева...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4b4dcb5b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами иди и се виж с него Или ще се получи или не. А за парите не се притеснявай, предвид стандарта на живот там, изброените от теб суми не са нещо нечувано. Единственото за което трябва да се притесняваш е безопасността си, защото понякога хората, с които си говориш онлайн не са с толкова чисти намерения колкото си мислиш, за това те съветвам преди да идеш при него, кажи на някого къде отиваш и че ще му се обадиш до определен час, защото никога не се знае. Хубаво е станало, че не си хукнала сама за Англия при някой, който познаваш само онлайн, защото там сама в чужда страна, без пари и без познати можеше да стане какво ли не. В твоя град е друго, познаваш го, познаваш сума ти хора и т. н. и все пак бъди внимателна. Не искам да те плаща и да ти разказвам страшни истории, не си малко момиче, така че предполагам, че знаеш как да се грижиш за себе си. Знам не звучи особено романтично, но за съжаление светът е жесток и ние трябва да знаем как да се пазим.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: edd6b04771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За парите не го мисли - той си е взел решението. Да не говорим, че за техния стандарт това не е кой знае какво.
За другото - вижте се, но бъди предпазлива. Недей да летиш в облаците. Мъже, които твърдят, че са влюбени само от малко разговори, са съмнителни - дори и да са наистина влюбени!
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 58e637ef5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Типична схема за трафик на проститутки. Ще те омая, ще те заведе в Англия и ще те направят проститутка. Дори да се измъкнеш, животът ти ще е съсипан завинаги. Никой готин мъж, нито англичанин, нито българин, би имал нещо общо с проститутка, дори насила да са те накарали - само това, че си се замесила с такива хора (сводници) е достатъчно отблъскващо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fa6ce5061b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ако беше нормален щеше да си намери жена от Англия, щом му се налага да си купува момиче от интернет, значи този човек не е добре и никоя жена в истинския живот не го иска.
Как така е влюбен в теб като дори не те е виждал? Много добре знаеш, че не те обича, а отчаяно си търси секс и е готов да си плати за това.
И знаеш ли какво - ти си също толкова жалка и отчаяна щом се продаваш за пари на някакъв чичко, и си готова да се продадеш още докато си пишете в чата! Много си лека.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e73e317029
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ав торката - Явно повечето ме разбрахте супер неправилно.. Продавала съм се за пари? Как по дяволите го решихте това..
Човека е сериозен, зъболекар е и не е като да лъже, всеки ден ми праща снимки от работата дори и колежките му вече знам.. Няма да споменавам възрастта защото още по-неправилно ще ме разберете. Всеки ден прекарваме пред камерите и в чата по поне 5 часа.. Споделих му, че се притеснявам да отида в Англия и за това той ще идва тук само, за да ми е по-спокойно на мен. Не съм толкова глупава колкото си мислите, нито пък толкова наивна. Ако бях такава дори нямаше да пиша в този сайт.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b18dd638a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Момиче, кой е този сериозен човек, който ще се занимава с онлайн запознанства с момиченца, очевидно доста по-възрастен от теб и прекарва по 5-6 часа пред камерата, всеки ден? Аз съм на 32 и честно казано, между мен и момичетата на твоята възраст има вече огромна пропаст в емоционално отношение. Освен това, 6 часа по никакъв начин не мога да отделя на приятелката си, при положение, че работя. Тя на мен също. Това е схема за проституция, 100%! Пази се, направо изчезни от онлайн пространството и повече не го търси. След няколко дни ще се усети, че не му е провървяло. Ако се притесняваш за парите, недей, ще отмени полета и хотела, така че загубата ще е минимална.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a99df7b5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Самия факт че си очаквала друг тип отговори е свидетелство за наивността ти. Снимки и т. н. не са никакъв проблем да се изфабрикуват с подходящия реквизит. Ако господина се занимава с трафик на хора, парите нужни да постигне илюзията са капка в морето в сравнение с тези които би направил от поредната жертва.
Особеното на интернет чата е че не пречи да говориш с няколко човека едновременно без да знаят един за друг, междувременно всеки вярва че е най-специален.
Щом въпреки всичко си решила да се видиш с него, просто бъди много внимателна, не приемай питиета които не си приготвила сама и не посещавай хотелската му стая. За парите му не се притеснявай - ако наистина е зъболекар значи разполага с предостатъчно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 123b0d8bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не се притеснявай за парите, щом ще идва значи може да си го позволи, в България е евтино за тях, ако е със среден стандарт. Бъди честна с него и му кажи, че нямаш финансова възможност, но примерно 1 кафе може да го почерпиш.
Съветвам те да не ходиш в хотела му, недей да спиш от 1 път с него и имай впредвид, че са съвсем различни хора от нас, с различен манталитет и т. н

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 01d98acbf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Отиди на среща, но нека да не е в хотел - най-добре на публично място, например заведение. Кажи и на някой твой близък, по-добре мъж, нека да дойде с теб и да стои на съседната маса например. След срещата прецени дали искаш да се срещнеш с него отново, но в никакъв случай сама.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ab64d113b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Наивна си не ами и отгоре! И това е обяснимо, защото си на 18 и реално нямаш никакъв житейски опит. Когато го придобиеш, наивността ти ще поизчезне. Та - чудя се на ума ви, момичета, които завързвате познанства онлайн и ги приемате за реални отношения? ! В интернет най-лесно се лъже, омайва, баламосва и т. н. Бил влюбен, ти добре ли си? Той не те е виждал, ти не си го виждала на живо, не сте говорили на живо, какво знае всъщност той за теб или ти за него? Помисли над тези неща и тогава решавай как да се закопаеш точно. Тая история си вони отвсякъде, умната!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 497dd94c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   И мечтата на 18 годишната българка се сбъдна. 40/50 годишен чуждИнИец. Ще се оженят и ще заживее в приказка...

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 210ef81b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   И така, днес е "следващият петък". Искрено се надявам да сме успели да ти налеем малко акъл в главата и да не отидеш на среща с него. Моля те, напиши, че сме успели!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c7030dd928
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Да много красив и с пари и ще си търси булка в интернет... И ще се набута с една торба пари да дойде до другия край на Европа, като е пределно наясно, че или можеш да му вържеш тенекия и да изгори с една торба пари, или че можеш да се окажеш не тази от снимките или, че може да се размине със якото чукане за което си точи зъбите. Другия вариянт е да се озовеш на острова и там да те скъсват от чукане по 5-6 до 10 грозни англичнина на ден. Абе момиче ти в кой свят живееш?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e73e317029
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   От авторката - В момента сме заедно, цял ден си говорим и се разхождаме. Мисля, че се харесахме, той остава в хотела, а аз се прибирам след няколко часа. Утре пак ще се видим! :) Благодаря ви за съветите, оценявам ги, но 90 процента от тях не ми бяха от полза. Поздрави, лека вечер! :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 34d7c2ee1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Не са ти били от полза понеже не съдържат това което ти искаш да чуеш о защото не седна да помислиш дали няма доза истина в тях. Ти не търсиш съвети а окуражение да направиш това което вече си решила. Само че тук е свободен форум и всеки изказва собственото си мнение, без да си е поставил за цел да ти се хареса. Дано се окаже че критичните коментари грешат, защото в противен случай ще ти станат много полезни в ретроспект.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5b69314ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ти сериозно ли вярваш, че още в самото начало щеше едва ли не да те продаде за бяла робиня? Естествено, че сега следва допълнително омайване, докато те заведе на родна земя... Не била наивна...

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 123b0d8bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Браво, авторке, тръпката е голяма, изживяла съм го и аз. Не слушай обидите тука по твой адрес, ако си с мъж чужденец винаги има такива приказки. И най-лошото е да се покриеш без обяснения точно преди да дойде, бъди искрена с него, ако започнете връзка. Пиши как се развива историята ви и ако имаш нужда от съвети

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 02ba24c637
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Е защо ангажираш пространството с твоя проблем, след като си решила да правиш каквото си искаш. Не ти ли си струва, че е обида към тия 90%, които по някакъв начин се опитват да те предпазят или просто искаш да им натриеш носовете. Като искаш троши си главата, никой не може да те спре. Шушумига

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0fdd59616c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Нали си даваш сметка, че може да си облече престилка и да се представи за зъболекар, актьор, ядрен физик и т. н.
Един мой познат, сега е възрастен, на 70, имал едно време приятел в компанията, който се залюбил с някакво ирландско момиче в Златни пясъци. Залюбили са се, добре са си изкарали и момичето се прибрало в Ирландия. След време му пратила за празниците писмо със снимка как е яхнала породист жребец пред някакво имение с безкраен двор, с вековни дървета наоколо... оказало се, че била дъщеря на някакъв си сър, били от стар благороднически род и тн. Нашия, за да не остане назад, ѝ върнал подобна телеграма, също се представил за аристократ (нищо, че било комунизъм), с взет назаем кон от един човек от Аксаково, снимал се пред Девическата гимназия във Варна, уж, че това му е имението. Не ни е изложил, де, добре е представил българския гларус.

Историята е 100% истинска, но колкото и да е весела, ми напомня за твоя случай. Кой стоматолог, какъвто твърдиш, че този „джентълмен” е, ще си остави работата в кабинета, за да си чати онлайн по 5-6 часа с някаква заблудена девойка от Източна Европа. Извинявай за въпроса, вашите знаят ли с какво се занимаваш по интернет?

Гледай си уроците/следването/работата, и недей да търсиш лесни рецепти за социален просперитет. Лесните решения струват скъпо, рискът да те гледаме по новините, че те издирват от Интерпол и разплаканите ти близки в ефир ще мо дойдат в повече, и аз си имам проблеми!

Между другото, четох готин майтап в интернет - по хотелите в Европа и по холандските витрини, нашите момичета веднага се познават по Манту-то

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e73e317029
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Радвам се, че ви е потръгнало, късмет и за напред авторке, но бъди внимателна! Подрепям теорията, че човека може да не е със съвсем чисти намерения, но коментарите тук са си чист хейт и злоба, нищо повече! Изкарахте момичето проститутка, само защото е решила да се срещне с чужденец. Даже ми се струва, че и малко завист усещам, хаха
Ж28

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b70aa5b9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Говорили ли си! Искаш да ти повярвам, че толкова добре говориш английски, че 5 часа можеш да водиш разговор с англичанин?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bb2be9ef87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Щом само се разхождате и си говорите, добре. Бъди предпазлива все пак. А, и не му пускай.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c7030dd928
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Авторке, аз живея вече 15 години в западна Европа и мога ти кажа, че чужденците хич не са толкова идеални колкото изглеждат във вашите очи. Тука познавам доста местни които си търсят жена от чужбина по интернет и всичките до един им хлопат даската и нито една жена тука не иска да се занимава с тях. Затова те са принудени да си търсят такива от чужбина, защото знаят че там като цяло се ползват с добра репутация и най-вече че живеят в добре подредени и добре икономическа държава, за която всяка Ганка мечтае. Такива, , чужденци, , може и да са със сериозни психически проблеми, може да има и други намерения към теб, а не тези които представя и т. н. и т. н. Познавам нашенка която също като теб всичко започва с приказка, той идва в бг, хотели мотели забавления, тя се влюбва в него отиват в неговата държава там се женат и не след дълго той се оказва с психически проблеми. Порно манияк. Всичките пари дава за всякакви порно атрибути а тя горката и се налага да живее в недоимак. Ражда му едно дете което явно наследствено също се оказва с психически проблеми. Развеждат се понеже тя вече не може да го търпи. Сега тя е на социялни помощи с болно дете и вероятно ще остарее само с две котки на чужда земя. Не се сърди, че хората ти дават разумни съвети. Аз също съм имал връзки с чужденки, но все още не съм създал семейство, защото те са съвсем друг манталитет от нашия. Бих искал да създам семейство с българка. Да нито ние мъжете българи сме идеални нито българките са идеални. Но по хубавото от едно българско семейство няма. Да, искам да си изживея поне до пенсионна възраст живота в чужбина, но искам децата да са ми 100% българчета. Да говорят български, в нас да си хапваме българска кухня, лятото да си ходими в България на море. И аз и бъдещета ми жена да си говорим на български. Брак българин-чужденка или българка чужденка не трае дълго.


Поздрави М35

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ff33f8605f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Историьта звучи добре. Не се притеснявай, може и да имаш късмет. Но в никакъв слуай не се съгласявай ти да ходиш в Англия. Нека той поостане поне няколко месеца. Да си вземе жилище, да ходите да правите разни неща, все едно си имаш българско гадже. Запознай го с приятелите си, нека той ги приеме, и те него. Само това ще покаже, че той няма скрити намерения.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ff33f8605f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   На каква възраст е този мъж? Ако е до 26-7 години добре, но ако е по-стар значи е някакъв отчаян психар, който не може да си намери себеподобна и бяга от реалността ( като търси по-млада жена от Източна Европа).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker