Какво иска той? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска той?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2109 пъти
Здравей, искам да споделя моята история и ако не Ви е проблем да ми дадете съвет. Няма от кого друг да искам съвет понеже никой не ми е толкова близък.
От една година се познавам с мой колега. Той е обвързан. Каза ми от самото начало. Още като се запознах ми направи впечатление. Аз на него също. Правеше ми комплименти пред останалите колеги. Прегръщаше ме когато има възможност и ме целуваше. Това продължи два месец след като се запознахме. Избра приятелката си. Няколко месеца ме отбягваше до юли месец, когато пак започна да флиртува, да ме прегръща и целува. Преди две седмици пак постъпи като миналата година. Избра нея.
Изтрая една седмица и пак започна да ме прегръща, целува по челото, косата и устните. Не знам какво да си мисля. Хубаво ми е с него. Но той не може да бъде с две.. една на работа и друга вкъщи.
Наскоро ми сподели, че закъснява и че тя ще му се кара ПАК. Аз му казах, че не е бебе, дете, че да му се кара. Нямат брак и деца защо ще му се кара, че е закъснял?
Споделял ми, че тя му отказва доста неща в секса, които той харесва. Споделяла съм и аз какво ми харесва и. мисля, че харесваме едно и също.
Не искам да съм губещата страна отново. И без това минах през кошмарни връзки с използвачи.
Да отбележа, че съм единствената колежка по-млада, която се гримира и се облича стилно и това ми навлича доста женска злоба може. Може да го привличам по начина по който се държа, но и той не ме оставя.
Като съм болна ми пише. Интересув се дали не съм правила секс с друг мъж. Говоря си с един колега и той после ми пишр, че ме видял с него.. Не знам какво да правя
Харесвам го, а не мога да направя нищо.

Благодаря за коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4901432d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, aми и у мен предизвикa "женскa злобa" пък дaже не съм видялa колко си невероятнa (без излишнa скромност, но не вярвaм дa си по- хубaвa от мен :) инaче щеше дa имaш поне мaлко сaмочувствие и сaмоувaжение) и не знaм дaли си по-млaдa от мен.
Дaли пък и колежките ти не мислят кaто мен, че си просто отчaянa зa внимaние комплесaркa, без грaм сaмоувaжение, що пък трябвa дa те увaжaвaт те? Тa ти сaмa плюеш по себе си.
Нямa лошо де, тaкaвa си, хaрaктер. Пускaй му нa момчето, вече ти е кaзaл повече от ясно (знaм, че си умничкa, сaмо трябвa повечко дa ти се повтaря, че дa схвaнеш) че винaги ще избере приятелкaтa си, но искa дa чукa и теб зaщото си леснодостъпнa.
И ти си му кaзaлa кaкво ти хaресвa, aми действaй. Все пaк aко искaш дa е свободен, aз пък кaто умнa освен хубaвa, ще ти дaм съвет кaк. Не, че ще е с теб след товa, но тя поне ще го зaреже и ще е свободнa зa МЪЖ, дa не си губи времето с боклук.
Тa, зaпиши го нa телефонa си докaто ти говори кaкво му хaресвaло в секa, некa си те цункa пaк по челцето, пък по устните и после прaти видеото нa момичето. Тaкa ще си остaнете свa комплексaря сaми и свободни, поне ще можете дa се бодете нa воля без дa му се кaрaт.
Стилно се обличaлa... хaхaхaхa

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9e44b007e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мани го тоя. Ако те харесваше, щеше да избере теб. Иска само да преспи с теб веднъж и това е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 45330b369e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми какво иска... иска ТЕБ, обаче не му стиска да си оправи бакиите с неговата...
А може и нарочно да те манипулира, че не му е добре с нея, за да тръгнете и да започне да тъче на два стана.

Може и с това дето ти разказва какво не му харесва във връзката им просто да опипва почвата при теб, наблюдавайки реакциите ти. Един вид да проучва дали ако тръгне с теб ти ще си по-толерантна със закъсненията му, по-всеотдайна в секса и т. н. И вече на база на събраната информация да реши дали да къса с нея и да тръгва с теб или да се откаже, понеже ще се натресе от трън та на глог...

Един приятелски съвет - избягвай да се гримираш! Това е ЛЪЖА, че външният ти вид е повече от това, което е... Допустимо е само по мъничко, и то при специални поводи. Ако не показваш на хората истинското си лице (и външно, и вътрешно), то шансът да си намериш човек, който те харесва такава, каквато си, силно намалява. Ще трябва да се преструваш цял живот за това, и за много други работи, ако свикнеш така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1bdb25ea40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хмм, търси си друг. Ако искаше да е с теб, щеше да бъде, то е логично. Иска да си му секс играчка.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0e90aa6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   След като не искаш пак да си губещата, промени държанието си към него. Какво е това ще те прегръща, целува.. пък избирал нея.. после пак му идва на ума и пак те прегръща и целува.. ами ти къде си в цялата тая ситуация. Значи нямаш воля и едва ли не когато на него му хрумне само тогава... и ти си съгласна. Така мъж не се печели.. искаш да изглеждаш лесна ли... напротив, не трябва. Щом прави така, представи си колко му е на ума за теб. Следващият път, когато пак избери нея и дойде да се пробва му кажи не. Кажи му, че ти не си само за работата, че имаш нужда от повече... уважавай се, за да те уважават и другите. Не си мисли че като му откажеш ще се обиди.. дори и да го направи, пак ще се пробва... но бъде твърда. само така, ще разбереш дали означаваш нещо а него..

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 95b64f7aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти защо мислиш, че не може да е с две? Може и е. Важно е ти какво можеш. Досега с нищо не превъзхождаш приятелката му. Като разкрепостеност-да, но тя те бие по друг параграф явно, след като я избира неколкократно пред теб. Вземи да го очароваш с нещо по така... защото със сексуалната техника бързо се наваксва. Не подценявай никого, въпреки грима. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 02be4b88d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Когато прочетох това направо се вбесих .... той те полза като кукличка за да си дотамани това дето не му дава неговата половинка .... Ама да знаеш не е луд тоз дето яде баницата луд е този дето му я дава.... Та воя въпрос е дали да му давам баница или не ..... Незнам .....Това ти самата требва да си прецениш .....

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ef2729af48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гледам и не вярвам на ушите си, ама наистина ли имало такива балъци като теб? Минала била през кошмарни връзки с използвачи - и какви изводи си направи??? Този не е използвач, само е тъкачка многомашинничка? Харесва те, ама не пуска и другия клон - замисляла ли си се защо? Най-много ме втрещяват разговорите за секс и секс предпочитания с непознат - кога за една година се сближихте и намерихте време да си говорите на такива теми? Защо не седните и си направите по един "наръчник на потребителя", нещо простичко, "за секс натисни тук", "за свирка - тук", "за анални предпочитания - тук", "за пауза - изключи от контакта" - можете да добавите и бутон STEND BY.
Те вече ти се смяха за стилното обличане, излишно е да го правя и аз - важното е ноктите ти да са лакирани, ако може и цялата.
Внимавай само с парфюма, че тези лиготни като прегръщане и целуване в офиса ми миришат лошо, говорят за незряло мислене, а от там и поведение!
Каквото и да кажа изборът си е твой, скоро ще пишеш как за пореден път си налетяла на кошмарен използвач, но пък някои казват "кефът цена няма", изчукай се с него и много бързо ще му мине мерака да те целува по устата, челото и устните!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dffbbacca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И двете да го оставите ще е най-добре...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8a46688060
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Че какво може да иска? Иска нещо странично да има за секс. А ти продължавай да му се пускаш, с надежда да зареже неговата. Тоя филм става или веднага или няма почти никакъв шанс да се получи.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 712019684a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Иска да остане с приятелката си но да спи с теб междувременно, защото ще му предложиш по-готин секс. Ти сама се оставяш да те използва авторке, никой не ти е виновен. Един шамар ще му е достатъчен да разбере, ама ти не - целувки, обарваници, разговори за секс, държиш му сметка.
Не че заслужаваш да те използват но погледни сама себе си. Занимаваш се с обвързан мъж и искаш той да напусне приятелката си заради теб. Това показва елементарна липса на морал. Както казах по-горе шамар и му теглиш 1 майна. Изобщо прекъсваш всякакъв непрофесионален контакт с него и му казваш че няма право да ти държи сметка за каквото и да било. Пък ако си достатъчно глупава може да ти върже и да зареже приятелката си. Или просто ще се прехвърли на друга колежка - такива играчи колкото искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f457c7abce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аман от долни боклуци, всички знаем, че жените можем да бъдем големи изкусителки, но ако всяка жена си има принципи и не позволява това на един мъж, за който знае, че има приятелка - изневери няма да има!! А такива парцали дето си мислят, че са хлътнали по тях обвързани мъже накрая винаги остават сами!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker