Когато границата на приятелството е прекрачена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато границата на приятелството е прекрачена
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1765 пъти
Не съм казала за това на никого. Аз съм на 24 г., а той е на 26. Запознахме се, когато бях в осми клас, защото попаднахме в обща компания. Разменихме си скайповете и започнахме да си пишем. Оказа се, че доста добре се разбираме. Много ми харесва характера му. Той е умен, съобразителен, в него има много хъс и винаги отстоява мнението си. Не търпи несправедливост и не се страхува като мъж да застане зад думата си.
Беше ми много добър приятел. В началото на девети клас едни момчета от класа ме закачаха, той ги намери и ги предупреди да не се занимават повече с мен. Не се е стигало до бой или някакви други издевателства, но ме защити и после идваха да ми се извиняват. Когато си харесах момчето от съседния клас и се оказа, че и той го познава, си поговори с него, , по мъжки'' и след това ми каза, че, , случайно'' заговорил за мен и го питал какво мисли. Даде ми номера му и така се сприятелих с това момче. Когато съм била тъжна или ядосана, винаги ме питаше какво е станало и после или ме успокояваше, или ме разсмиваше. Аз също винаги съм го изслушвала, давала съм му съвети за момичета, бях до него, когато и той преживя несподелена любов.
След като завършихме училище, изгубихме контакт. И така, до преди три години, когато ми писа в скайп. Пита ме какво става с мен, отдавна не ме виждал. Видяхме се на камерите и... всъщност мисля, че тогава приятелството ни се пречупи. Защото той ми каза, че много съм се променила, пораснала съм. Наистина като ученичка бях по-пълничка, после свалих излишните килограми, смених прическата. Започна да ми пише някакви неща от рода защо не съм сега до него да ме гушне и т. н. Продължихме да си пишем във фейсбук. Но нещата вървяха все в същия дух - казваше ми, че съм станала много хубава, че му се иска да ме прегърне, да ме целуне. Тук е мястото да кажа и големият проблем, а именно, че той си има приятелка от няколко години вече. Аз знаех за нея, след като се събраха, но после, както вече казах, изгубихме контакт. Не взимах на сериозно това, което ми пише.
Мислех си, че все пак можем да спасим приятелството си. През пролетта имах рожден ден и го поканих. Той се извини, но вече беше планувал пътуване за празниците (тъй като рожденият ми ден съвпадаше точно с Великден тази година). В деня на рождения ден ми се обади да ми честити, извини се, че не е дошъл и каза, че иначе се радва, че съм го поканила. И след това изчезна. От пет месеца нито съм го виждала, нито съм го чувала. Беше си изтрил фейсбука. Сега виждам, че си е направил нов профил, но не мога да му изпратя покана. Не ме търси, не ми пише. Искаше ми се аз да му пиша, но какво да му кажа? А и се притеснявам да не му създавам проблеми с приятелката му. Не искам да му нарушавам личното пространство и да го притеснявам. Обаче откакто го няма, започнах да си мисля за него, започна да ми липсва. Моите чувства не са вече само приятелски. Обаче от друга страна, ако е искал нещо повече с мен, защо не се е борил за нас? Какво да направя? Да забравя ли за него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3500eb051d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре го забрави. Щом досега не е станало, значи никога няма да стане.
И това че си се разхубавила не е гаранция, че си пасвате като характери или че можете да говорите на един език, т.е. да имате връзка.
Хората се променят... Понякога двама души се настройват на една и съща вълна за известно време, между тях протича нещо, после се разсинхронизирват и всеки хваща във свята посока. Нормално е, и при приятели, и при съмишленици, дори и при съпрузи.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2183488870
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е имал някакви проблеми с приятелката си и се е сетил за теб... А и ти сама каза че чак сега изведнъж като си се разхубавила е почнал да има мераци за прегръдки и целувки и т. н. Може би те има за резервен вариант ако се раздели с нея.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 734b35541c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом си има приятелка не се занимавай с него. Имел е някакъв проблем с приятелката си и така се е сетил за реб. Но явно нещата между тях са се оправили и затова той е изчезнал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker