Как да й призная чувствата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да й призная чувствата си
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3783 пъти
Здравейте, студент на 20 години съм и нямам никакъв опит с момичетата. В университета обаче срещнах една колежка и още откакто се запознахме не мога да спра да мисля за нея. Тя е мила, скромна, не е някоя кифла и много ми допада. Откакто сме в една група чувствата ми към нея стават все по-силни, въпреки че досега не сме се виждали извън университета освен веднъж, когато се засякохме случайно на улицата. Та въпросът ми е как да разбера дали и тя изпитва нещо към мен? Как да й намекна, че за мен не е само колежка от университета и, че ме интересува? Мислех си да й изпратя цветя или някакъв друг подарък на работното й място (знам къде работи) и да й подскажа, че си има таен обожател, но не знам дали идеята е добра. Вие как мислите? Как да й разкрия чувствата си? Моля дайте ми съвети. Благодаря предварително.

Моля редакторите да публикуват темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 558199e1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това с цветята го забрави. Ако не те харесва, ще стане конфузно и после няма да можете да се гледате.

По принцип по езика на тялото и държанието много лесно се разбира дали те харесва. Ако не можеш да разбереш, значи най-вероятно не те харесва.

За по-сигурно можеш да гледаш да говориш по-лични неща с нея и да гледаш някак да се отцепвате за малко от компанията, да и говориш малко по-лични неща и по реакцията и, по говорнето и и т.н., веднага ще си проличи има ли шанс или не.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 08bfbbad54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автора: А какъв е езикът на тялото? Тя ми се усмихва всеки път, когато ме види и освен това твърди, че ако не съм аз в групата ще откачи понеже е нова и аз съм единственият, с когото си говори. Освен това това с цветята казах, че възнамерявам да е анонимно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 558199e1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За езика на тялото има доста инфо в нета. А колкото до анонимността как точно анонимността ще ти помогне, след като тя няма да знае, че си ти?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9bedccec47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора: Когато й призная, че цветята са от мен, тя може би би ме видяла в друга светлина. А колкото до езика на тялото според мен е малко измислица. Освен това в днешно време общуането между младите хора е толкова освободено, че дори и по устата да те целуне едно момиче пак няма гаранция, че те харесва. Разбира се не при всички момичета е така, но това е моето впечатление.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 409a87e440
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Езика на тялото, от личен опит знам, че доста често дава противоречиви сигнали, особено при жените. Най-лесния и хуманен начин е просто да я поканиш да излезете, и почваш лека полека да я ухажваш, тъй като нямаш опит, ще ти дам съвет лека полека скъсяваш дистанцията между "просто приятели" за да стигнеш до другото. Случайни докосвания, прегръдки при поздрав, небрежни комплименти, случайни целувки по бузките, след като тези жестове си станат част от вас, тогава я целуваш и признаваш какво изпитваш. Понеже не познавам момичето и не мога да ти дам точен подход а и такова животно няма, и факта че нямаш опит това е варианта за теб. Да ще отнеме време и търпение, но това е пътя за теб. Виждам, че доста хора имат затруднения при "свалките" и доста пъти срещам подобни теми. Хора флирта е като работата за да получиш хартийката накрая на месеца ти си положил някакви усилия, същото е и тук не можеш да стоиш отстрани и само да се надяваш и да не правиш нищо или почти нищо по въпроса и да се чудиш що не става и момичето/момчето докато се наканите да направите нещо то вече си е намерило човек до себе си. По принцип аз никога не признавам какво изпитвам, а го показвам, и горепосочения път се изминава точно с 2-3 срещи. Стига нали изобщо да се стигне до първата среща. Не стане ли продължаваш, и не се моткай щот утре ще дойде човек който ясно и видно набързо ще и покаже че има интерес и ти ще увиснеш и ще съжаляваш. Действай! А такива жени поне според краткото описание са злато и трудно се намират.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 558199e1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Значи това с цветята може да е нож с две остриета. Повярвай ми, ако не те харесва, цветята няма да променят абсолютно нищо, дори могат да ги влошат, защото може да се приеме като натягане, купуване на одобрението и и т.н. Отделно може да реши, че са от друг и пак да влоши положението. А и след като така или иначе ще и кажеш, че са от теб, защо изобщо ще ги пращаш анонимно?

Като казвам езика на тялото, нямам предвид да се вманичаваш по това. Просто казвам, че ако един човек те харесва, то малко или много си проличава. Ако не те харесва, просто няма да ти обръща толкова внимание най-малкото. Това е просто като ориентир до къде би ти позволила да действаш. В този ред на мисли можеш да прибегнеш до цветята, ако усетиш, че би ги приела добре. Иначе си е нож с две остриета. Може и да помогне наистина, но може и да влоши нещата.

Иначе 5 ти е дал добри съвети. Само ще добавя, че в процеса на това сближаване, ще усетиш тя как го приема. Ако се дърпа, значи няма да стане и трябва да се откажеш. Ако ги приема, можеш да преминаваш постепенно към по-добро сближаване.

Не избързвай прекалено много със сближаването, но и не се моткай много, защото наистина може някой да действа преди теб. Так се случи с мен като бях студент.

Просто трябва да я усещаш доколко иска да настъпваш и доколко да се отдръпнеш. По принцип това се научава да се усеща с опита, но колкото и да нямаш опит, пак можеш да я усетиш малко или много.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b35c0a03d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен това с цветята е супер досадно когато идеята е да кажеш чрез тях, ще харесваш момичето за повече от приятелка. Бих ги приела просто като цветя, а като знам, че явно за някои мъже е едва ли предложение...оффф.
Покани момичето на кафе/разходка т.н и си говорете. Та без да и дадеш шанс да те опознае и пожела е все едно да разчиташ китката да свърши "мръсната" работа защото ти нямаш за какво да говориш дори. Мен такава тактика би ме отблъснала ако не познавам вече достатъчно човека.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0f981f55f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Заговори я за учебници и за ученето. После й предложи да пиете кафе. Докосни й ръката уж случайно.... От реакцията й ще разбереш какво мисли за теб. Ако се колебае бъди упорит. Пак я покани на кафе или кино...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d0512d7ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дала ти е вече нишан "освен това твърди, че ако не съм аз в групата ще откачи понеже е нова и аз съм единственият, с когото си говори." - намери повод разговорите да продължат и извън университета, поискай и лекция, която си пропуснал, дай и флашка с материали по даден проблем, покани я на кафе да си върнете заетите неща и т.н. Цветята, особено на работното място могат да предизвикат конфузна ситуация, а не вярвам да искаш тя да се чувства неудобно. И не вярвай, че някой друг ще те превари, ако тя те е забелязала няма да поглежда към друг, а ако е от тези дето тъкат на 2 стана не ти трябва. Просто намери начин да седнете на кафе - ееех това кафе, колко крака е разтворило!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 32a522c8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако една жена ти се усмихва. Има два варианта-Единият е, че го прави от любезност и култура. Вторият е, че те харесва.
Трябва, да можеш да разграничаваш и различаваш двата варианта. То се разбира, кога е флиртаджииско и кога е от учтивост.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1bfffad6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто отида при нея уж случайно ти трябва лист или химикал. Седни до нея и я питай директно. Аз имам подобен случай с един мой колега който ме харесал е още от първата лекция но тогава не дойде при мен а ми го каза в скайп по нелеп начин да кажеш на някого че имаш симпатия към него/нея не знам дали съществува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker