Трябва ли да се притеснявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да се притеснявам?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1475 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 години. С приятеля ми сме заедно от близо 3 години, а живеем заедно от 2 години и половина. Като цяло, още от самото начало си говорехме за общото ни бъдеще, за много кратко време и импулсивно решихме да заживеем заедно и също много пъти сме говорили за брак и деца. Споделял ми е многократно, че за него аз съм човека, с който иска да прекара живота си и да има деца. Аз се чувствам по същия начин към него. Това, което отчасти ме притеснява е, че когато повдигна въпроса кога иска да се оженим, все казва, че не усеща да е дошъл момента, че не иска все още, което малко ме обърква, защото сме си говорили многократно преди по тази тема и той не е от този тип хора, който да смята брака за табу или да мисли, че ни е прекалено рано. Винаги сме мислели, че това е просто още една стъпка във връзката ни, която някак ще покаже на всички това, което ние двамата и без това си знаем, а именно колко се обичаме. Затова ме обърква еднаквия му отговор, че не чувства да е правилния момент. Кара ме да се съмнявам, че може вече чувствата му да не са толкова силни. Трябва ли да се притеснявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 80f77e524f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не трябва да се притесняваш! Защото притесненията така или иначе са излишни. Не само, че няма да помогнат, ами и може да нанесат вреда, където евентуално всичко е наред. Не мога да гадая с точност за чувствата му само от този разказ, но притесненията така или иначе са излишни. Отпусни се и се наслаждавай на живота! Времето ще ти даде отговор, а то е пред теб! :)
Бъди щастлива!
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7e45384c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен няма за какво да се притесняваш. Още сте млади, ти на 21, а за него не знам на колко е. Най-вероятно под това, че не е "дошъл момента" има предвид някаква несигурност, но по скоро е породена от някакви финансови притеснения, от колкото от това, че не те обича вече. Все пак щом и двата смятате, че трябва да преминете към следващата стъпка, тя е брака и децата. :) Говорете си по често и ги обсъждайте тези неща. С мълчане, чудене и питане във форуми/сайта, няма как ние да знаем вашите отношения. Поздрави и успех.

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8d0dd3f401
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Бързата работа срам за майстора",защо бързаш бе момиче?
Приятелят ти не знам на колко е,но е зрял и премисля нещата,докато ти си мислиш че непременно трябва женитба.
Още си млада,изживейте си годините,пък като станеш на 24-25,тогава можете да се замисляте за деца и брак.
Бракът не е предпоставка за обич,а само озаконяване с различни цели.
Не насилвай нещата,не му пили на главата,като някоя леличка която бърза да се омъжи,тъй като биологичния й часовник тик-така.
Това не означава че по-малко те обича,разбери че мъжете не мислят по начина на жените,за тях пръстена не е важен,важно е кой е в сърцето,кой е в душата,ако се чувстват напълно готови тогава предлагат брак.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 52bbbfc3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не го познавам, но може да е от тези мъже, които са решили да живеят с жена без брак. Ако е така, ти може да искаш, но той няма да е готов никога. Склонна съм да мисля, че е от тази порода мъже. Те станаха вече значително много. Така им изнася, така им е добре, а ние им ръкопляскаме!? Ние- жените сме глупачките, че им го позволихме с охота и това!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 182aa23359
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте,

Споделям опит от мъжката гледна точка. С моята приятелка сме заедно от 5 години. Имаме прекрасно момиченце на почти 2 годинки. Не еднократно сме разговаряли на темата брак и колко е много иска да бъде булка. Напълно искренно и аз го желая, но искам да е наистина хубаво, а не невзрачна сватба заради финансовото ни състояние. От година спестявам по малко, тайно от нея, за да мога когато са достатъчно, да й изпълня мечтата.

Момиче, не мисли, че ако мъж ти отказва брак за момента, ти мисли лошото или за друга. Може би толкова те обича, че иска да направи уникален и незбравим момента и за двама ви.

Щом се обичате и разбирате, този момент, за който трепнеш неотменно ще дойде.

М 30г.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0689b76dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен когато сте се събрали да живеете заедно сте били много малки. Тогава човек в повечето ситуации мисли само за хубавите неща и рядко осмисля и негативните, защото винаги има и такива.
Едно е да харесаш един човек, да си мислиш, че той е най- добрият партньор в живота, но друго е вече когато заживеете заедно.
За теб може той да е перфектния човек, но той може да се замисля редно ли е толкова рано да предприема тази крачка и наистина ли си заслужава. Все пак животът е пред вас и трябва доста да се помисли над тази тема.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker