Почти я изгубих. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Почти я изгубих.
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1773 пъти
Здравейте!! Аз съм мъж на 35, горе-долу добре изглеждащ, с добра професия. Имам или имах 13 години съвместно съжителство с една прекрасна жена-любовта на живота ми. Имаме прекрасно момченце на
7 години. През годините имахме и хубави и лоши моменти но любовта ни крепеше. Имаше една изневяра от нейна страна, простих и после преди три години аз имах едни глупави писаници с нейни приятелки, за които разбра и се отчуждихме повече. С течение на времето заради битовизми, проблеми мои и други неща, аз се отчуждих от нея и емоционално и сексуално. Тя постоянно ми го казваше а аз бях сляп. И нещата се случиха... Последния месец я усетих че е различна... и направих някой неща и разбрах че си пише с други. За сега май не имало истински сексуален контакт, но май и това ще стане. Казах и го и стана скандал. Първо че съм я следил, второ че съм нямам право при положение че не съм и обръщал внимание. Тя усетила че е харесвана и че е нормално да погледне на страни, че не знае какво иска от нашата връзка. Че ми няма доверие и по-добре да се разделим.... За сега още живеем под един покрив, но се чувствам УжАСНО. МЪКАТА МИ Е ЧЕ АЗ НЕ ИСКАМ раздяла. Аз я обичам и не искам да я загубя. Бих простил всичко. Изпитвам истински ужас от евентуалната загуба. Не мога да спя, да ям, побърквам се защото знам че съм виновен аз. Казвам и ги тези неща, но тя ми казва че са мелодрами. Спрях да я следя защото ще се побъркам... КАКВО да правя.. нямам си на идея... ОБИЧАМ Я... КАК да Я Спечеля??? Изобщо не знам имам ли шанс...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9dc0f218cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Толкова си долен, че с "приятелките" си намерил да я унижаваш. А тя явно действително е повод за завист на "приятелките" си щом са поели. Избери си една "приятелка" и ще сте си лика-прилика, двама комплексари.
Нея я остави за мъж!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 502ba28a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо се успокой малко, положението наистина не е розово, а според мен шансовете са ти моментално да вземеш дълга отпуска ( поне 20 дни), резервираш някоя почивка и отивате с детенцето и нея, като през това време и давай цялото си внимание, ако НАИСТИНА искаш да я задържиш. Но, не само на почивката, а и след това - ВНИМАНИЕ, ГРИЖА! Не минавай със цветя, подаръци и тем подобни щуротии, номера няма да мине, защото доколкото усетих нещата са сериозни, но още имаш шанс да се пребориш за вас, не го изпускай, че ако я обичаш истински, ще те чакат много тежки години ( от опит ти го казвам ). Ако мислите да си изневерявате за в бъдеще, по-добре се разделяйте, това не е чиста и истинска връзка, а бул-шит.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b7eab761ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Съжалявам, че трябва да го кажа, но каквото човек сам си направи - никой друг не може да му го направи!
Права е жената, че след като ти си се отчуждил емоционално и сексуално от нея тя има право да търси щастието си другаде. Нещо повече, този път не се крие, а ти е предложила да се разделите - това вече няма да е изневяра, така че дали е стигнала до сек с друг или е още в процес на писане няма никакво значение. Понякога в афекта си човек казва неща, които не мисли, но в случая най-вероятно тя е загубила наистина доверието си в теб, а изгубено доверие не знам как се възстановява, струва ми се, че е по-лесно да спечелиш нечие доверие, отколкото да възстановиш загубено.
Все пак имаш малък шанс, спомни си как си я свалял преди години, положи двойно повече усилия и бъди искрен, не забравяй, че тя вече ти знае и кътните зъби, така че веднага ще те хване ако лъжеш и мотаеш или просто се опитваш да спечелиш време.
Само в краен случай, когато си опитал всичко възможно с добро и няма резултат можеш да използваш и старото правило, че атаката е най-доброто средство за отбрана - припомни и нейната забежка преди време, извърти така нещата, че тя да се почувства виновна за твоето отчуждение в последствие, предложи и още веднъж да опитате да оправите нещата и да си простите взаимно.
В същност аз не знам в какво се е изразявала нейната изневяра и как ти си успял да простиш - вероятно още тогава доверието помежду ви е било сериозно разклатено.
Каквото и да се случи не и позволявай да си тръгне преди да сте си изяснили отношенията, кой на кого и защо е изневерявал -
пуснеш ли я да си ходи с вирнат нос всички негативи от скапаните ви взаимоотношения ще останат за теб, не само няма да ядеш и спиш, но и нова връзка няма да можеш да създадеш и изградиш.
Пак ти казвам, атаката само в краен случай, само ако с добро нещата не са тръгнали да се оправят или видиш, че те нападат.
В интерс на истината, ако на мен ми се беше случило това, което ти описваш отдавна щях да съм изритал курвето, щях да съм я освободил от присъствието си, а не да допускам да има претенции, че и ровя в чатовете - звучи гадно изневерилият веднъж да има претенции, че и за загуба на доверие да говори.
Ти си решаваш, но си избий от главата, че вината е само твоя - и двамата имате принос за отчуждението, само двамата може да се сближите отново, но дали има смисъл е отделен въпрос.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8f99e01968
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От това, което прочетох мисля, че тя вече не те зачита. Нито чувства към теб, нито нищо.
Да я беше оценил, когато си имал възможност.
Не смятам, че имаш шанс.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 24111efadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора.. Нещата се случиха. Вече сме разделени... А вината за раздялата се прехвърли изцяло на мен... а има толкова неизяснени неща... Искам да знам.... а и съм сигурен, другият е много по отдавна... Виждаме се всеки ден, заради детето.... но не мога да спра да се разкъсван от гняв или пък желание да се съберем. Но трябва да продължа...
P. S Никога не прощавайте изневярата.... ще има и други пъти.
Аз простих преди години и изгоряха... Щастието ми е само детето.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 502ba28a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, за изневярата си прав. Има ли такава, връзката се скапва и е въпрос на време да приключи и формално. Не съжалявай, но занапред не допускай подобна грешка. Съжалявам за случилото се.
Номер 3 съм

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker