Дали обича бившия си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали обича бившия си?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2276 пъти
Заедно сме от 7-8месеца с моята приятелка. Знам, че нейната последна връзка е приключила 3-4 месеца преди да се съберем. Беше ми казала, че го е обичала много, но той я е бил наранл брутално и че за нея е затворена страница от живота й.
В началото на връзката ни всичко беше прекрасно, но няма и месец по-късно започнах да усещам промяна в нейните настроения.. Един ден е суер ентусиазирана и любвеобилна, а на следващия тъжна и отнесена ( сякаш и идваше цикъла през ден ) Физически беше до мен, казваше ми, че ме обича, но някак си витаеше на друго място.
След време това ''витаене'' спря, усещах че е до мен, но след няколко месеца пак усетих странната промяна в нейните настроения...
Сега, ще ме обвините най-вероятно за следващите ми думи, но реших да проверя хронологията в интернет браузъра на лат - топа ми, на който тя често се логваше в социалната мрежа. Видях, че доста често е отваряла профила на бившия си, разглеждала снимки, публикации.
Знам, че нямам право да се ровя в личносто й пространство, но наистина имах неприятно вътрешно усещане, което се засили още повече, след като видях хронологията.. Не знам дали си кореспондират с него, не съм стигал толкова далеч, че да проверявам телефона й, но това което видях е достатъчно притеснително за мен. Започвам да се филмирам много силно, че не го е преодоляла все още, а аз играя ролята на заместител. Моля да ми дадете някакви съвети и менения, защото наистина съм влюбен в нея и се притеснявам много. Не съм говорил все още с нея за моите притеснения, не съм и казвал, че съм разглеждал хронологията, просто не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1bb9a623b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък няма да те обвинявам, че си погледнал в хронологията - това не е нарушаване на личното пространство, а опазване на твоето лично пространство и достойнство. Дори бих те посъветвал да продължиш с проверките, но бъди изключително внимателен и дискретен. Не повдигай въпроса преди да си 100%, че някой играе двойни игрички, ако се окаже, че приятелката ти тъче на два стана сам ще знаеш какво да правиш.
Възможно е нейното да е чиста проба женско любопитство, но може и да прави опити да си го спечели отново - ти прецени кое те устройва. Допуснах тази грешка да се правя на почтен и де не отварям пощи и Фейсбуци, въпреки, че знаех паролите - минаха няколко години, а не месеца и забравения Фейсбук сам ми наби в очите какво се е случвало зад гърба ми. Това вече ме накара да забравя за почтеността и проверих пощата - там същото, уговорки за разговори в Скайп, честитки за празниците, лайкове на снимки и каквото друго ти дойде на ума.
По-добре е сам да разбереш какво означава това "наранл брутално и че за нея е затворена страница от живота й" - повдигнеш ли въпроса ще те излъжат, ще се прикрият, ще те упрекнат, че им нарушаваш личното пространство. Ееех това лично пространство, много бързо се изучиха пачавретата за правата си и през ум не им минава, че в една връзка има и отговорности.
С две думи не предприемай нищо докато не си сигурен какво се сучва зад гърба ти, продължавай целенасочено да търсиш информация за игричките, бъди дискретен, за да не обидиш приятелката си без основателна причина, а ако се окаже, че има причина знаеш как да постъпиш - разговорите ще са излишни.
Последно - ако сега допуснеш да ти се качват на главата, така ще бъде цял живот, сега момата намира време да се заиграва с бивше гадже, после ще намери време да се заиграва с друг, а ти ще си винаги в периферията. Кофти звучи и не ми се иска да го казвам, но ти не си и важен, ако те устройва ролята на временна спирка по пътя към крайната гара прощавай и оставай, в противен сучай действай така, че ти да си крайната гара, но от личен опит знам, че такава няма за доста жени.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5f982ee286
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако това ще те успокои и от другата страна не е много яко.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a620780391
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз ще се присъединя към номер 1. Имал съм в две връзки съмнения, които ако не бях проверил, сигурно щях да агонизирам доста дълго време. Съмненията ми се оказаха повече от верни, като в единия случай дори не беше съмнение. На 99.9% бях сигурен, че няма да съм прав, а то се оказа, не само, че съм бил прав, ами си е било направо безразборен секс. Не казвам, че задължително и при теб ще е така, но вече знам, че ако се усъмня в нещо, трябва да го проверя. Особено, ако човекът насреща е потаен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d4aef7965f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Един съвет от мен
категорично и заяви, че ако разбереш, ще поддържа какъвто и да е било контакт с бившия или който и да е бивш, това е крайно унизително за теб и колкото и да не ти се иска ще бъдеш принуден да прекратиш тези взаимоотношения. Миналото няма място в настоящето, защото и настоящето може да стане за нея минало, а ти бивш.
Мъж 45 год

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fd42d67f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Напълно възможно е! Най-добре я питай директно!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bedd6fb01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, рибаунд си, ала да не ти дреме щом онзи е задник. Колкото и да страда, осъзнава, че той не става за нищо и ще го предодолее.
Особено ако ти си мъж на място, и запълниш нишите, в които другият е издишал.
Не може да ти стъпи на малкия пръст онзи, и тя го знае. Ти си мъжът който е до нея когато има нужда от подкрепа и обич, нали така? Онзи е човекът, който я е предал.
Сега го следи, защото огорчението и обидата я измъчват, но ще мине това. Съвсем нормално е това, което прави.
Колкото повече се сближавате и те обиква, толкова повече ще избледнява онзи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fd42d67f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен въпроса е, не дали обича бившия, а дали обича теб.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 759043ff0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Интересно ми е дали не съм аз този от другата страна, защото ситуацията с моята бивша е едно към едно

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c219fb0fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Подкрепям номер 6! Случвало ми се е, това което ти описва!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fd42d67f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора.
Не се сдържах и разгледах хронологията на телефона й. Писала си е с него!Той се опитва да я връща, обяснява и се в любов, а ти му казва, че той е любовта на живота й, обичала го все още, мислела си за него, плакала, сънувала го, но нямало да му прости и за тях нямало бъдеще.
Не знам какво да си мисля, просто не знам! Ако го обича него и той е любовта на живота й, аз какъв съм по дяволите. Очевидно, не иска да се събира с него, щом му пише, че за тях няма бъдеще, но ако го обича все още, то какви са и чувствата към мен ? Не знам какво да правя, от няколко дни изпаднах в дупка, нямам желание да се храня, да ходя на работа, не знам дали да говоря с нея или да оставя нещата така, да се опитам да забравя този чат.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5be86670d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Пак съм номер 1 - прочети отново всички коментари (8 можеш да го игнорираш). Мисля, че никой от останалите не ти е дал лош съвет, остава да се стегнеш и да изчакаш още няколко месеца. Периодично и много дискретно проверявай какво се случва в мрежата, не прибързвай с изводите - аз също помня първата си любов, но никога не ми е минавало през ум да се събираме, да подновяваме някакви взаимоотношения, да градим бъдеще. В женското сърце има място за повече от един мъж и всяко място е специално - опитай се ти да бъдеш най-специалния и останалите ще останат като портрети на стената, болшинството ще хванат прах, някои ще отидат в мазата, други директно на боклука.
Дай си време, дай и време и на нея - никога не е късно да отрежеш с големия нож. Разбира се това не може да продължава вечно, мисля че година ще ти е достатъчна за да разбереш кой си ти за нея, но до тогава работи за, а не против връзката ви, отключи най-доброто в себе си, направи така, че дори и да се разделите тя да съжалява, а не ти.
Пожелавам ти успех, слагай доспехите и воювай за любовта си!
Скриеш ли се в пещерата, заровиш ли си главата, ще се намери друг, който да плени жената - и това няма да е бившия, а следващия.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: faf99e47ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чувствам се много странно четейки тази история. В същото положение съм, но аз съм жената в случая. Разкъсана съм между старото и новото, но за мой късмет новия ми приятел се оказа повече от страхотен, той говори с мен за всичко и ми дава нужното разбиране и внимание.
Въпреки че все още изпитвам силни чувства към бившия си знам, че няма да се върна повече при него и е въпрос само на време за да го забравя.
Имай малко вяра във връзката си. Тя е с теб, защото е избрала Теб! Продължавай да я обичаш и подкрепяш, показвай и че е важна за теб и няма да съжаляваш! :)
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: fd42d67f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Въпрос към коментар 29

А, защо си мислиш, че новия е по-добър от срария ?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 131f904886
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не слушай н. 12. Пич, разкарай тази жена от живота си. Тя не те обича, тя просто е избрала теб, заради утеха, заради сигурност или просто да има мъж до себе си. Ти да не си парцал, че да те третират по този начин. Най - страшното идва, когато се ожените и си родите деца. Един ден ще пише по форумите - мъжът ми е страхотен, но не го обичам. Ще се влюбва в други и ще започне да ти изневерява и ще говори, че не може да те напусне заради децата. Ще се появи бившият и отново в живота, забележи той си остава голямата и любов и краката и винаги ще бъдат отворени за него, по всяко време, освен ако той не я разкара за винаги. Тогава ще се появи друг, в който да се влюби.
Моята мърла я хванах точно по този начин. Две седмици преди сватбата ни беше си уреди среща с бившия си. Целувки, прегръдки, ридания. Бих и шута на момента и отложих сватбата. Не съжалявам. Сега е при друг балък, но е много по предпазлива.
Тя не те обича. Махния от живота си, иначе ще патиш цял живот, особено асо имате деца. Това не са жени, а дяволи. Носят в сърцето си един мъж, а паждат деца от друг, който не обичат.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: c9e71101e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Разкарай я тая, имах подобна случка, първо са си пишели, след това са излизали заедно, а на финала ме заряза с думите - още обичам бившия си. Не се унижавай да бъдеш с жена, която не те обича.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 7a403f9ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Виж приятелю. Жена съм. Лично мнение няма да ти казвам, ще ти кажа една статистика по мои наблюдения. След тежка връзка, когато единия партньор не може да преживе дали обидата от раздялата, дали неизказаността, напусналият го му остава нещо като фикс идея(голяма любов). Следва "Заместителят. Неговата роля е почти на 98 процента... временна, докато нараненият не се окопити, не освободи сърцето си и то не се втурне в нови завоевания. Тогава ти дали ще си старо завоевание или ще те погледнат с нови очи, зависи как ще си изиграеш картите. Има 2 процента хора успели. Другата добра новина е че приятелката ти се изяснява с бившия. Това ще и помогне да изясни чувствата си и или да ги приеме или да ги погребе. Това е по-добрият вариант т от това да останат скрити и спотаени и да ги подтиска. Имаш шанс, не лек. Иначе лекия път го знаеш

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 8e24541bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей, авторе! Какво се случва?

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 3a938b7aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз лично никога не бих влезнал в такава роля, че и да се боря за някого който мисли за друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: b8672e4a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мога да те уверя, че го обича, но щом е с теб, щом те обича бъди с нея. Тя ще го забрави, може да е бил най голямата й любов. Но и си този който сега е до нея, бъди прекрасен не спирай да я подкрепяш. Тя. Ще осъзнае че ти си нейния човек. Аз съм в същата ситуация като нея, но мога да преценя нещата. И знам, че не си струва. Тя ще те заобича повече, ти само бъди с нея.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 2b2cdcadf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   НОМЕР-1 Прекрасен коментар, голата истина, няма какво да добавя. Някой женички се имат за много хитри и си въртят игричките докато не си намерят майстора.
Р.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker