Къде останаха честните мъже и чистата любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде останаха честните мъже и чистата любов?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2348 пъти
Защо на свестните жени не им върви? В момента съм във връзка,а се чувствам,че ходя с известен красавец. Постоянно му се лепят всякакви жени,постоянно съм в съмнения,не мога да бъда спокойна... Имам връзка от 6 години,а жените продължават да му се лепят. Нямам дори сила да пиша дълго,за това направо ще ви попитам направо. Какво кара един нъж да остане с една жена завинаги,защо винаги му се лепят разни жени дори,когато съм с него,защо винаги ревнувам? Толкова съм изморена от тази връзка,че нямам желание да описвам каквото и да е. Защо бившите гледат да съсипят една дълга и щастлива връзка,защо не мога просто да бъда с човека,който обичам без някой да се бърка между нас. Обожавам го този човек,но все ще се намери някой да ни скара. Вече не издържам,чувствам се нещастна,имам чувство,че имам някаква магия,за да не ни върви толкова. Плаче ми се,искам да удари с ръка по масата и да прати на мястото всички ненужни хора,но той няма смелост... Не поглеждам друг мъж вече 6 години,защото обичам мъжа до себе си. Все едно съм от друга планета,а той с доброто си сърце винаги е отворен към всички,но не и към мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9891fdc3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Къде останаха честните жени и чистата любов?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6b37eff14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Тук сме, а ти къде се скри? Какво си се заробила с лъжци, които не могат да обичат?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c275402ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако те обича истински, няма да има други жени, няма да има и съмнения, казва ти ги "красавец", който също има избор от жени, но не допуска да припари друга, когато обича истински.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8d0d2e5cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми скучни сме ви, грозни сме ви, не сме ви били уверени като някой супер герой, не еи е интересно с добри момчета и така.

Мъжете пък им е втръснало да се борят с вечните велики красавици, които преместиха живота си от реалността във Фейсбук и по този начин много лесно концентрираха внимание към себе си. И на мъжете им писна.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 32c4166578
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Много често хората сами си избираме възможно най-неподходящите партньори. Напоследък все по-често се замислям колко много мои познати жени се натресоха на пълни използвачи. Аз самият, също доста пъти съм се захласвал по супер вятърничави момичета. Както го обясняваш и твоят приятел изглежда такъв. Мъже и жени се лепят на онзи, който им дава повод. Същото важи и за бившите. Няма как някоя бивша да дойде и да ми се меси във връзката, ако аз не й позволя. Да, може да опита веднъж или два пъти, но така ще я отрежа, че повече няма и да помисли.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0662bc35f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Той самият ги реже отвсякъде, а те пак около него се въртят, нямат си личен живот, явно обвързаните мъже са много привлекателни за леките жени. Каже им един път Здравей и край, мислят си, че е влюбен и техен. Аз съм неговата голяма любов, той на мен също, но винаги, когато се намеси трети човек и се започват съменията. Аз му вярвам, но не вярвам на тези жени, тяхната цел е да му се предлагат. Благодаря за коментарите и Весела Коледа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 140edf0478
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Т.е., той ти е виновен, че ти ревнуваш... Трагедия е просто днешната жена, на която все мъжа и е виновен... Като не искаш да се лепят на "твоя", хммм... ами вземи се с някой по-скромен и невзрачен? Или ако не е популярен, "чистата" ти любов никак я няма...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 05622ca330
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Къде сме честните мъже ли, авторке?
Ами ето ни - тези, на които казвате, че може да сме само приятели...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9bace5b612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Разбирам те. Бившата на приятеля ми пробва да му праща смс-и, и то докато той е бил до мен. Исках да ги видя, виждах, че не ги чете, а трие директно. Идеята ми е, че ако виждаш, че ги реже - не се тревожи. Ако действа двусмислено, тогава му мисли. Ако той не позволи жена да ви скара, кавга няма да има.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 068ab9f474
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5 е прав.

Няма да му се лепят и да се занимават с него ако той не им дава причина, сигнали, знаци или надежди. Ако е мъж и те обича толкова, колкото казваш. Нямаше да се занимава с нито една от тях. Да им каже : Имам си приятелка/жена до себе си и толкова. И да не казва и предприема нищичко повече.

Ама верно все на най-неподохдящите се падат тези добри жени ей. Гледай какво нещо е живота значи. Едва ли не ни се подиграва и го прави много добре. Бий му два шамара като видиш, че се заглежда или заговаря с някоя да си знае и готово. Не допускай такива неща и няма да има причина да ренуваш.
За да ревнуваш - трябва да има причина.
За да има причина - някой трябва да е допуснал тази причина.
За да се допусне тази причина - трябва да има друга причина - защо, аждаба? !

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0e30c51bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен вината е в него. Надали е такава чиста вода ненапита. Явно му харесва вниманието на жените и им дава някакви аванси. Аз така си мисля.
Ако беше толкова влюбен в теб, както твърдиш, отдавна да се е оженил за теб и да ти е дал повече сигурност, а не да трепериш всеки път от разни фукли, които се въртят около него, защото той самият им позволява. Имала съм такъв приятел, по принцип не съм ревнива, но си зависи и от поведението на мъжа, не казвам да е груб. Има хора обаче, които с поведението си не дават сигурност на жената до себе си и не вдъхват доверие. Твоят за жалост е един от тези мъже.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 994b0e3b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чистата любов е тук просто много хора се развалиха и мъже и жени. И мъже и жени си задават тези въпроси просто живеем в много трудни времена хората са или прекалено духовни или прекалено материални а трябва да са посредата. Не се питайте къде отидоха тези жени или къде отидоха тези мъже по скоро се питайте какво стана с хората.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8ec0425ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Сама си си избрала популярен мъж, харесван от жените. Иначе честни и свестни мъже бол. Просто не сме ви интересни, скучни сме ви били. Една приятелка преди години ми говори как искала "сериозен и свестен мъж", а месеци след това се хвана за едно несериозно леке, което ѝ изневерява от началото, ама го обичала. Какво говорите жените и какво правите са две много различни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e71f845e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Твойто мъж е женкар, само ти не си го разбрала още...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0625ec05d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Към авторката! Момче на 21 години съм и се имам за читав (малко самореклама), ние "свестните" в едно момиче/жена или там за каквито се възприемат притенцизните представителки на нежния пол. Във вас търсим подкрепата към нас, наще цели (ако има такива), защото повечето момчетия на моите години не са чували тази думичка.... нашата визия за нещата и живота, разбиране рамо на което може да се подпрем като се наложи. Търсим момичета които имат цели знаят защо са на тази земя осъзнават какво имат и не бъркат по кофите без извинение докато държат диамант в ръката си... но уви такива момичета аз не познавам все още, но виж онези с голямото самочувствие ниското покритие и тн ги знаем всички. Докато вие в нас търсите да ви го направим по интересно, да сме някои които се набиват в очите ви и ви създаваме емоции от сякакво естество, ще ви се налага да си задавате въпроси от рода къде са свестните момчета/мъже! Еми а къде са де отговора е много прост направо елементарен... седят и работят неуморно за мечтите си, които не рядко включват здраво и щастливо семеиство, но масата жени са достатъчно ограничени ментално за да ни наричат филмари неуверени и прочие и да гледат на нас с насмешка и в най-добрия случай като на просто приятел положението ще е такова!!! Когато ви мачкат за съжаление вие козирувате, а когато ви позлатяват вие ни използвате, но нали знаеш колелото се върти днеска ще плача аз а утре ти.... и в крайна сметка аз лично вярвам в любовта и много се надявам да ч срещна тази истинската не фалшивата!!!
Момче на 21

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0452cf978d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Възможно е с поведението си - малко флиртежийско да им дава повод да се пробват. Ако е твърд и не толкова слабохарактерен и ги отсвирва няма да му се лепят. Пробвай и ти да копираш неговото поведение към мъжете около теб и може би ще разбереш къде е проблема

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8de0ea4900
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ами то затова не се избират красавци, защото непрекъснат о трябва човек да се притеснява и да се старае. Намери си човек от твойта категория.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bf62a8cba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   такъв е светът - постоянно съревнование и
такава е женската природа - да иска проверено от друга
не жените са виновни, а онзи който ги е създал такива - онзи горе

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 60a51d5084
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Красивите мъже са много опасни, знаят добре, че винаги ще се пласират.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dd6155008d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Винаги ше предпочета красив женкар, пред грозен такъв!
А мъжкаря си е мъжкар без значение визията.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 186957791a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   20, а какво да кажем за красивите жени? Освен че правят същото, и дори много повече, те и знаят, че могат и самички да си родят деца, без грам мъжко присъствие в живота си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0662bc35f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От авторката: Мисля, че не сте ме разбрали правилно. Той преди да тръгне с мен си беше не точно женкар, но си ги сменяше често, но никоя не обичаше. Не казвам, че е известен, нито красавец, а че се чувствам така. Точно тези бившите му жени му пишат нарочно, той не им отговаря. Просто ги поздравява, когато се видят. Моят проблем са повече те, защото са готови на всичко, а виждат, че той обича мен. Няма спор в това, познавам го прекалено добре. Той е най-обикновен мъж с лошо минало, който се опитва да се отърве от леки жени и да създадем семейство. Както се казва, всеки си намира майстора.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a1b67e92f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Нищо не разбрах. Имаш атрактивен мъж и жените му налитат. Ами браво! И аз имам такъв и ми е приятно, че мацките го харесват. А и той обожава жените по принцип. Но е с мен. И аз съм с него. Така че той също не се тревожи от мъжкото внимание към мен, приема го за нормално отношение към привлекателна жена. Ако някой нахалник е много настойчив и ме тормози, мъжът ми винаги ще намери начин да постави досадника на мястото му. По същия начин и аз съм го спасявала от истерични жени, които нямат мярка и го притесняват. С такт, с деликатност, а понякога и с по-рязък тон пазим автономността на връзката ни. Но никога няма да ми хрумне да му ровя из вещите, телефона или лаптопа, камо ли пък да го питам защо е поздравил някоя, с която се е разминал по улицата. Явно му е позната и точка. Знаеш ли, авторке, не разбрах от поста ти колко годишна си. Ще допусна, че още нямаш 30. Ще пораснеш и ще разбереш, че не можеш да контролираш хората. Няма как да забраниш на който и да било да харесва някой си. Или пък да го накараш насила да го харесва. Поработи по-добре над собственото си самочувствие. Ако се чувстваше уверена в себе си, нямаше да се страхуваш от другите жени да не ти откраднат момъка. Това твое вътрешно безпокойство издава притеснение, че може би няма да успееш да си намериш друг мъж като него. А това изглежда жалко. Най-лошото е, че може да се възприеме като жалко от партньора ти. Мъжете ненавиждат прилепчиви жени, които кудкудякат около тях като квачка над единственото си пиленце. Питай когото щеш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 83abac6d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Няма такива мъже от заглавието, слез на земята.
И не искам да те упреквам, но сама си си избрала мъжа до себе си, такъв какъвто е, а той като мъж ясно и точно трябва да заяви на наглите му бивши да престанат с лекото отношение спрямо него.
Аз на твое място бих помела две- три до неузнаваемост, пък да видим дали другите ще припарят. Но моят темперамент е крив, а твоят не е такъв. Не виждам друг вариант, освен да му кажеш да ги отреже брутално, така че да не го потърсят повече, да скъсаш с него и да нямаш повече такива главоболия или лично да се заемеш с нахалниците, но както казах, ти не си такъв човек.


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker