Загубена кауза ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубена кауза ли е?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1668 пъти
Здравейте.
Момиче на 21 години съм. След поредния боклук, който се опита да преспи с мен си бях обещала, че ще спра да търся подходящия и ще се оставя да ме намери. Разбира се, наруших това свое обещание и си харесах момче с което наистина вярвах, че ще започнем връзка. Запознахме се на необичайно място в днешно време- на живо и играхме настолни игри. Забелязах, че се закачаше с едно момиче и си помислих, че има нещо между тях. Малко сдухах, но ми мина. По време на едната игра бях седнала до нея, а през един човек беше въпросното момче. Започнах да разпитвам момичето и се стигна до темата за бригада в който съвсем неочаквано моя човек се включи с директен въпрос дали искам да отида. Бях изненадана, но се зарадвах че прояви някакъв интерес. Беше станало късно и последния ми автобус отдавна беше минал. Попитах някого от групата дали е с кола при което само той отговори, че е с. Тъй като бях с колежка ни закара и двете. Остави нея първо и след това мен. През цялото време стоях на задната седалка умишлено и той постоянно се обръщаше назад, докато си говорихме. Започна да ме разпитва и се стигна до там, че му предложих да празнува с нас 8-ми декември, защото беше споменал, че ще празнува в студентско общежитие. Може би избързах с това предложение, но оттам ми взе номера и на следващия ден ми писа във вайбър. Не исках да му давам фейсбук, защото исках да го държа на някаква дистанция. Имах този малък страх, че ще ме възприеме като сексуален обект, защото имам няколко снимки по бански. Писахме си всеки ден и в един момент спряхме почти за седмица. Осмелих се аз да подновя писането, което не продължи дълго. Сега видях в инстраграм, че е качил снимка и е тагнал бившата си. Бях му казала да предприеме някакво действие, но той отказа. Мисля да му пиша днес по-късно, защото твърдеше, че иска да ме спечели и няма да се откаже. Два пъти или три пъти усетих секс намеци, породени от мои снимки, които не са голи но да речем-секси. Влезе ми мухата в главата, че иска само да преспи с мен. Усети го и излезе с номера, че се е пошегувал. Сигурно ме е помислил за някаква монахиня, която в никакъв случай не съм. Не сме си говорили за бивши, но от снимките, които гледам се е събирал и разделял с бившата си. Ходили са година, може и повече.
Дали аз съм го отблъснала по някакъв начин? Има ли шанс да предпочете мен пред нея? Ако да, как да подходя?
В никакъв случай не искам да се натрапвам и да заставам между тях двамата, ако се съберат.
Но има нещо различно в него, което си заслужава и не ми се иска да се отказвам.
Знам, че си противореча затова са ми нужни вашите съвети.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 72e31fc2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влизам в този сайт да се изумявам как хората сами си създават проблеми. Т. е. ти си качваш в интернет провокативни снимки, да привличаш мъже като сексуален обект, и после се чудиш дали мъжете ти се лепят заради тях :)... Ти не усещаш ли това си противоречие? ... Като искаш да намериш момче с което имате нещо общо... защо примерно не качиш любими книги, музика, мисли на известни хора? Шансът ти да се харесате с някой не само за единия секс, ще е доста по-добър, не мислиш ли? ... Той какво е виждал друго от теб, освен това как изглеждаш? Той ли ти е виновен, че това е единственото което го привлича в теб?

За съжаление живеем в такова време, в което жените се радват на пълна свобода, ако щат и полуголи да се разхождат и снимат. Въпросът е обаче - това ли наистина искат, наистина ли това работи за тях? Не влизай в ролята на вечната "жертва", щото няма кой да те изкара от нея...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e08b0f564d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Каквото повикало-такова се обадило. "

За да "качиш" книги, трябва и да си ги чел.
Много по лесно е да "качиш" поредната си снимка.

Който си го търси все някога си го намира.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 27269f6ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Този мисля, че е копи-пейст на предходния боклук. Опитай се да завържеш разговор, но ако няма обратна връзка, значи интересът му е минал. Покани го на кафе и чакай какво ще ти отговори. Започне ли да овърта, да ае оправдава, че бил зает с какво ли не, значи няма желание за среща и няма смисъл да таиш надежди за него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2e5ccc623d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз също в подобно положение. Може би той още има чувства към бившата си и когато сте се запознали реално може да те е харесал и да е искал да започне на чисто, но после може би е видял, че може отново да стане нещо с бившата му и затова е ограничил контактите си с теб. Според мен е най-добре да изчакаш той да се свърже с теб, защото ако има чувства или проявява интерес, ще го направи, а ако ти наистина искаш да се получи нещо между вас трябва да се въоръжиш с търпение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker