Не съм перверзна и не харесвам грубия секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм перверзна и не харесвам грубия секс?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2682 пъти
Напоследък порното, което толкова се популяризира, започна доста да влияе на възгледите на хората върху секса. Много неща, които се правят там, в живота не всеки ги харесва или може да предостави на партньора. Защо аз трябва да се насилвам, за да му е на него хубаво? Пиша темата с цел да видя има ли хора със сексуална гледна точка и вкусове като моите?

Не ме кефят обидите и грубостите повреме на секс. За другите хора може да са възбуждащи, но за мен е меко казано обидно да доставям орална любов и в този момент той да ме хване за косата например и да каже - “Духай, к*чко! ”. Много от вас може да се кефят на това, но за мен е жест на неуважение. Не търпя команди и обиди повреме на секс. Това за мен е простотия, а не секси разговор. Не ми харесват дърпането на коси, свършването върху лице и други части на тялото, вместо в презерватива или в мен (ако се предпазвам с лекарства). Това не ме прави дърво. Нямам против ролева игра или смяна на стаята, позите, оралната любов, но да си имаме нужното уважение. Като цяло харесвам секса. Но не и животинското чукане. Нека хората си го правят, не им преча. Но аз не искам да го правя. Толкова ли е трудно да се намери вече мъж, който да не си пада по това? Романтична съм, не прекалено, мога да се разгорещявам и не съм фен на лигавите работи, но не харесвам грубости и унижение - ОСОБЕНО в леглото. Аз ли съм ненормална или какво? Какво пречи вместо застанала на колене да му доставям орална любов - да го правя нежно в леглото? Той да не ме нарича “к*рво”, а “скъпа”? Вместо да ми дърпа косата, да ме целува по гърба? Това е представата ми за секса.

Случайно написах темата, не говоря за конкретен мой случай, а защото просто не съм срещнала някой като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 568449271c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Порното съществува, за да покаже неща които нормалните хора НЕ правят и които НЕ виждат в реалния си живот. Тоест, ако само го гледаш и се смееш на тъпотиите и на лошата актьорска игра - ОК, няма проблем, гледай порно.
Но ако започнеш да го правиш в реалния си живот...имаш проблем - лекувай се.
Затова бих те попитал:
Защо реши, че трябва да правиш секс по същия начин който показват в порното?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9e82b3afbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Напоследък точно това си мислех - дали има жени, които биха харесали романтиката в живота и в леглото? Е, явно ти си една от тях :) Бил съм с жена, но не си предатавям да започна да и говоря мръсни думи, които биха могли да я засегнат. Повече ми харесва, когато започна бавно и нежно да докосвам тялото и, да шептя в ухото и красиви думи, да я целувам по врата и гърба и изобщо навсякъде, но всичко да се случва бавно и нежно, сякаш я докосвам с цвете. Но някак като че ли вече жените не си падат по тази нежност насочена към тях. Но пък ето, че ти си от този тип жени, които доколкото разбирам харесват точно това. Аз лично бих искал да срещна жена с такова мислене, но... за съжаление тук не могат да се оставят лични данни. Все пак, ако имаш някакъв интерес може да измислим нещо :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6328dfd645
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че си нормална и ще намериш мъж като себе си. Не се измъчвай, че някой иска нещо от теб в секса, което не те кефи. Търси си някой, с който ще се чувстваш хармонично.
И, да, порното размъти много мозъците на някои, особено с по-редките мозъци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0427b2543b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ххахаха, разбира се, че ще ти е неприятно да те унижават, независимо дали по време на секс, или в градския транспорт.
Животинският секс не си е баш работа. Бива само понякога, защото от протриване се развиват уро-инфекции. Ако човек няма някакви фетиши и перверзии, едва ли би се кефил да го ръгат или да ръга, всеки път.
Камо ли да буде груб вербално, и то по време на секс. На 31 съм, и досега никога не съм имала партньор който да харесва изброените от теб неща.
Вероятно си млада и нямаш опит, затова си задаваш такива въпроси.
А пък тийнчетата само приказват, ако се стигне до секс, едва ли ще го радзват хард.
Малко плямпат повечко и фантазират, хич не им слушай приказките, когато се съберат.
Въздух под налягане са. :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b4cd01ea63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съвсем си си нормална. Може ида има хора, които харесват грубостите, но това си е специфика на дадената личност. Нормално е сексът да е страстен,нежен, а не груб. Може тази мода е тръгнала от ПЕтдесет нюанса сиво. Но там се говори за извратеняк.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f64ecbdc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Познато ми е, мила. Напълно съм съгласна с всичко написани и аз също съм си мислела върху това защо в последно време мъжете най-вече се вдетиняват до такава степен, че да си мислят, че могат да повторят това, което гледат в порното. Не могат ли да разберат, че мъжете и жените от порно филмите в крайна сметка са актьори, на които им се плаща за тази работа и там нещата не са реални, не се случват спонтанно както е в истинския живот, просто си имат някакъв измислен сюжет, пълен с перверзии и преувеличения, целящи да предизвикат максимална възбуда у гледащия! Но това не е реалност, колкото и да е тежка тази истина за мъжете. Порно актрисата, на която й харесва да се държат брутално с нея в леглото, да участва във всякакви извратени неща и т. н., всъщност чисто и просто е на работа в този момент и играе ролята, която са й възложили, за да може да си вземе парите след това. В реалния си живот тя може да не харесва този вид секс и да не го практикува с гаджето си. Жалко е, че има хора, които отказват да живеят в реалността. Сексът може да бъде хубав и без да е груб, а също така може и да е груб без да бъде брутален (за тези, на които им харесват по-грубите игри). Вярвам все пак, че има мъже, които разсъждават една идея по-зряло и се надявам по-често да срещаме такива.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e8ca12bcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е аз съм мъж на 27 години и никога не съм харесвал такива простотии. Много приятели имам, но никой от тях нямам информация да харесва перверзиите или да удря някъде момичето, докато го задоволява. Порно и без това не гледам, апък някои просто са фенове на садомазо и заради това харесват ударите, ама аз това не си го обяснявам, това са мазохисти за мен. Аз харесвам нежности, моята приятелка също и нямаме никакви проблеми в секса.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2f93218013
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Порно гледат онези, които не могат да правят секс, т. е., комплексираните! Който го може, няма нужда от уроци, природата го е вродила като рефлекс. Секса е истински само когато няма лицемерие и перверзии, всичко друго е порно-чалга!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 98dea18e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ок, не виждам проблем. Хората са различни, намери си по твой вкус. И аз не харесвах такъв секс, но сега си падам доста. Друго си е някой да те изчука като животно :-)))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1ddbcba9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Явно съм останал доста назад в междуполовите отношения, щом трябва да има такива теми... Според мен порното отразява реалността толкова, колкото киното. А киното, както знаем, обикновено е доста далеч от реалността...

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e8532f4dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ти редовно четеш и пишеш истории тук и сега си решила да се представиш като много порядъчна млада жена, а може би и като момиче, по-скромна и по-порядъчна от останалите жени, защото виж какво си писала:
"Много от ВАС може да се кефят на това, но за мен е жест на неуважение. Не говоря за конкретен мой случай, а защото просто не съм срещала някой като мен".
Как пък прецени, че много от ВАС се кефят, а пък аз виждате ли толкова съм скомничка и затова не си срещала никой като теб. Ами в същия отдел "Любов и изневяра" има една тема озаглавена "Любителка на грубия секс". Сигурен съм, че е написана от теб, а сега се превъплаштаваш в най-нормалната жена в сексуално отношение. На теб ти е присъщо да си сменяш "цвета" като хамелеон според случая. Много от тези, които ти четат сегашната история няма да повярват, че ти си автора и на двете истории, но от моя зорък поглед не можеш да се скриеш. Моля модераторите да публикуват коментара ми.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e1064baab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Секса е любов и ако обиждаш жената себе си обиждаш!Жената е цвете само нежност с нея и много милувки всичко да е красиво и тя да е щаслива да се отпусне да се отдава да получава удоволсвие много пъти от целувки от език от допир и после от секс. любовната игра е много важна.Но без грубости мен даже такова порно ми е противно аз обичам еротика и чусвеност а не животински глупости.Не познавам и жена която да харесва такива неща.
Айхан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 997ad1f9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Боже, колко моралисти има тук. Всички харесват достолепния, наситен с уважение и етикет секс...
Сега сериозно, не съм съгласна с твърдението за порното (някъде по горе пишеше, че е за комплексари ). Порното е за стимулация, за някоя идейка, макар че повечето са неприложими. Няма мъж, който да не гледа порно, сигурно и жена. Аз също гледам, даже си имам любими актриси ( мъжете ми се губят, те са само п*ниси :D ). Когато се скараш с гаджето и не можете да се сдобрите 10 дни, вие кво предлагате като алтернатива на секса докато утихнат нещата... може би медитация..
Пък и това с грубостите за всеки е различно. С бившия ми приятел практикувахме толкова много "извратени" неща, че сега даже ме е срам да си спомням. Често ме наричаше к*рва докато го правим и въобще не ме обиждаше. Човека обичаше и да ме пошляпва, връзва, имахме си е вибратор с който обичаше да ме гледа как действам. Беше забавно. Със сегашния ми партньор (дългогодишен ) никога не сме употребявали такива думи или методи. Все пак това не ми липсва, секса е страхотен, може би защото се обичаме.. Но и най-уважителния мъж обича да свършва върху лицето ти ( както и моя ), да ми скубе опашката докато е отзад и да падаш на колене докато го поемаш (знае се кое ). Не съм чувала за мъж, който не обича тези неща, не виждам нищо унизително. Зависи кой как ще те предразположи и каква е твоята сексуална натура.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 66bc9e730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Странно. Аз пък все на девойки попадам които се оплакват че момците са много нежни с тях, пък тях им се искат по-други усещания.
В крайна сметка всеки е свободен да прави каквото му се иска. Хора има с всякакви предпочитания. Но като цяло за по добър и продължителен полов живот е желателно да е разнообразен. Естествено без да се прекрачват някакви крайни граници. Който те кара да го правиш, просто го "прескачаш".

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1a2ec07e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Ами хубаво! Аз пък съм перверзна и харесвам грубият секс! И говоря именно за секс, а не нормалното ми ежедневие. Секс в който не присъстват и никога не са присъствали обиди, грозни епитети и т. н.
Има обръщения които теб ще изчервят и вероятно ще писнеш възмутена, а за нас са си възбуждащи. Няма унижения и тем подобните ти измислици. Това го правят хора с други емоционални, не сексуални нужди и предпочитания.
Нормална двойка сме си, обичаме си се, знам, че би дал душата си за мен, както и аз за него.
А на теб какъв ти е проблема? Кой е казал, че непременно трябва да правиш груб секс? Правиш ли въобще някакъв секс или си намерила удобно извинение за скучен живот?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b07e0b539b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Няма нищо первезно в нещата, които се хатесват и от фвеъе страни и грубия секс е едно от тях. Това, което на теб ти допада, може да е нередно за друг. Важното е да си допадате с партньора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker