Как да му кажа да избира между мен и нея... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му кажа да избира между мен и нея...
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2293 пъти
От известно време имам връзка с обвързан мъж. Постоянно мисля за него и мога да кажа, че съм лудо влюбена. Той се държи много мило с мен, загрижен е, споделяме си един на друг, но постоянно се криеме, за да не разбере приятелката му. Уж се оплаква, че не се чувства добре, че го дразни, но продължава да е с нея и не смея да питам, за да не досаждам. Не мога да разбера, каква точно му е целта, защо ни го причинява и на двете. Страх ме е да му поставя ултиматум, да избира между мен и нея, защото мисля, че знам какъв, ще е отговорът... Страх мее, не искам да го изгубя, но и не искам да бъда втората и да се измъчвам повече.. Моля за съвет от хора, които са попадали в подобна ситуация...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0a1dcda955
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да поставиш въпроса ребром не заради друго, а защото на пича му е много удобно да седи на два стола и да си гали егото. Това е обидно и за трима ви, освен ако и на теб, и на жена му не ви дреме, но случаят не е такъв. Създал си е комфорт с официалната половинка, удобна му е, а ти си свежото забавление, когато има възможност да се измъкне. Класическото хленчете колко му е скучна, колко му било писнало от нея и дъра-бъра. Ми защо стоиш с такъв човек бе, джанъм?!
И в моя случай беше нещо подобно - той с гадже от 10 години, а аз за разтуха. Също бях много влюбена и май това е единственият мъж, пред когото все още ми се подкосяват краката, когато го срещна. Но вече не съм готова да си жертвам нито времето, нито достойнството за мишкуване по кьошетата.
Да, може да имаш отношения с такъв, ако нямаш проблем да си любовница, но не го оставяй да си мисли, че му вярваш на тъпотиите за дългата и мъчителна връзка, която клетникът трябва да носи на крехките си рамене. Пълни простотии. Хич да не ти дреме - питай, нахалствай, искай. След време ще ти е кофти, че си се държала толкова мекушаво, докато господинът си развява коня. Едва ли имаш кой знае колко за губене така или иначе. Моят се ожени за трета, в която искрено се влюби. Тогава нямаше пелтечене и оправдания. Действаше радикално, както и трябва да бъде.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 667e2cc988
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Разбира се, че си втората.... пък кой знае, може и още по-назад да си в списъка... Да, попадала съм в твоята ситуация и затова те съветвам да се махаш от тоя човек. Повярвай ми-никога няма да си"първата"

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ea4014a79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С тебе се крие от нея, с нея от тебе... ако сте големи хора си вземете живота в ръце. А си питала... а си останала втора. Ако го попиташ коя избира му нарушаваш на човека стройният ритъм и веднага ще си реши проблема.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 692c7499cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Как да му кажеш? Директно!
А каквото ще да става.
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 77d0e5636d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма как да му кажеш такова нещо. Просто си тръгваш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cca815e9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съветвам те да рискуваш, бъди смела и директна. Колкото по-скоро се решиш да говориш с него по темата, толкова по-добре за теб. Да, най-вероятно няма да получиш отговора, който искаш, но поне ще си 100% сигурна какво се случва. Не е редно да правиш компромиси със себе си за човек, който няма да го оцени. Дори да те боли, ще мине време, ще го преживееш.
Пък кой знае, може да избере теб... Въпреки че опитът сочи, че ако мъж изневерява с теб, вероятността да изневерява и на теб е много голяма. Тези мъже стават за секс и евентуално приятелски отношения.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a1e9f80729
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това положение само ще се влошава.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 379c060dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То е ясно, че няма да избере теб, вече си е направил изборът, че иска да е с жена си, но междувременно да си се забавлява с някоя друга.
Като му омръзнеш, ще ти бие шута, сега ти прави четки, само и само да му угаждаш, защото ако бъде честен с теб, ти няма да се съгласиш и ще си "наранена" от думите му.
Дори и да го питаш директно, да му заявиш позицията си, ще последват обещания, че ще я остави когато му дойде времето, че иска да създава с теб семейство, тези думи ще ти ги казва и обещава, за да те "върже", да си по-дълго време с него и да си прави кефа, докато намери някоя по-изгодна.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 339f2574ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не разбирам жени с такава крайна липса на самоуважение. Жена съм, не бих се поставила в подобна позиция и още по-малко пък бих му увиснала на врата "избери меееен, божество мое" бих се отвратила от себе си.
Намерил си е забавление, не жена с характер и достойнство! Е, защо му е да си разваля рахатлъка?
Ти би ли била в сериозна връзка с човек който си ползвала за забавление и не виждаш нищо повече от забавление? Нещо като вицове в свободното време с щастлив край.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker